Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

recomandare traseu langa sibiu

mm

Postări Recomandate

Salutare,

Imi puteti recomanda, va rog, un traseu offroad soft de 2-3 ore pe langa sibiu pentru un novice total? Am un hdj 80 si e primu weekend cand l-am scos din bucuresti ca sa ne cunoastem mai bine.

mersi,

Alex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: recomandare traseu langa sibiu

Sibiu -Saliste-Foltea-Crint-Cresta Porumbelului-Jina - Sibiu. Traseu soft ,super frumos mai ales acum toamna.O sa te petreci tot timpul cu Daciile ciobanilor din zona, asa ca nu o sa duci lipsa de orientare . Succes!

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Multumesc de sfat. pe alt forum am gasit sibiu-sadu-gatu berbecului-canaia. am inteles ca la canaia e un refugiu chiar fain. merge si varianta asta sau sa raman pe

langa daciile ciobanilor? :)

Link spre comentariu

Canaia stiu ca este interzis (este o bariera pusa) si oricum nu prea este soft. Poti face Sibiu-Sadu-Gatul Berbecului-Muncel-Paltinis-Sibiu.Tura usoara super faina pentru familie, cu popas in Muncel sau Paltinis.

Link spre comentariu

Salut m&m!

Trebuie sa tii cont de faptul ca la Sibiu a nins si undeva la 700 - 800 m altitudine dai de zapada. Nu mare dar suficienta cat sa te incurce mai ales daca nu ai cauciucuri bune.

Traseul catre Canaia este frumos insa drumul merge pe o taietura in coasta muntelui fapt pentru care pe o distanta considerabila mergi cu prapastia in dreapta (respectiv stanga la intoarcere) nu este periculos insa trebuie atentie sporita. Sunt de asemenea cateva urcari - nu agresive -dar pe care nu le poti face sau le faci greu, fara cauciucuri adecvate.

Traseul pe la Gatul Berbecului este un forestier prietenos care te scoate la Lacul Oasa de pe Transalpina, prin Valea Frumoasei.

Il recomand si eu pentru ca este sigur, prietenos, cu peisaje frumoase acum pe toamna/iarna si poate fi facut de o singura masina nu foarte pregatita.

Succes!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Am inteles. cred ca asta e varianta pe care o sa merg pana la urma. cat dureaza traseul cu totul, daca nu ma grabesc si ma mai opresc din cand in cand sa casc ochii?

Link spre comentariu

Valea frumoasei si lacul Oasa sunt intre Gatu Berbecului si Muncel? Cam cat dureaza intregul traseu? Scuze ca pun atatea intrebari, dar sunt la Sibiu si nu am decat telefonul la mine si nu reusesc sa vizualizez traseul cum trebuie pe o harta ceva

Link spre comentariu

Pana la urma am mers sadu - gatu berbecului - paltinis - santa -rasinari. foarte fain traseul si am prins si toate cele 4 anotimpuri in 3 ore de condus. as fi vrut sa ajung la lacul oasa in loc de paltinis, dar nu eram sigur de drum si nici nu eram pregatit si am zis sa nu raman ca turistu bucurestean impotmolit si singur :)

multumesc de recomandari inca o data.

alex

Link spre comentariu

Daca o luai spre Oasa, ieseai in Transalpina si drumul de intoarcere spre Sibiu presupunea un ocol copios pe asphalt. La cat mai multe drumetii!

Link spre comentariu

stiu lacul oasa de cand am fost pe transalpina, doar ca nu am nimerit drumul dinspre gatu berbecului...am gasit doar voineasa, care era prea departe, canaia, de care ziceati ca e periculos acum si paltinis.

Link spre comentariu

Salut,

Ce rau imi pare ca nu am vazut topicul tau mai repede. As fi putut veni cu tine la un traseu pe langa Sibiu. Poate chiar la Iezeru Mare (traseu care trecea pe la cabana Canaia).

Faceam o iesire combinata Nissan+Toyota :wink:

Ramane pe data viitoare

:h5

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare