Valentin Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 (editat) am scos "regina" la "moll" :grin: [video=youtube;qfKtW-nv6-I] si am vazut ce face Statul Roman cu padurea prin care am copilarit eu si parintii mei :sr revoltati si din cauza gramezilor de lemne din drum am decis sa ne intoarcem, unde ne-am si impotmolit un pic :grin: sunetul v8-ului fara toba finala :grin: am scapat de plasticele inutile si am incercat sa-i vedem "cracii" la "regina" la o tentativa de a iesi din drumul de taf :al ramasitele exploatarii si trofeul lor (min 5.10-5.40) :beat Camera pe la jumatatea drumul a inceput sa faca condens si nu am stiut. Inainte era la caldurica in masina. Din pacate celelalte filmari se vad rau. o urcare frumoasa filmata de un amator :grin: si incheiem cu cina :grin: That's all folks :cort Editat Octombrie 7, 2013 de Valentin 1 Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Plimbarea de dumineca cu Range Rover Esti croit... ai cam deflorat regina :h5. Sa-ti fie de bine si iesirea si cina. ...ce "dispozitiv" e asta? :mici:... pare super pt. gatit diverse, yummy! [ATTACH=CONFIG]191700[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Plimbarea de dumineca cu Range Rover Sa va fie de bine! Pacat ca n-am fost pe acolo sa incerc si eu regina....Nu de alta da mi-ar mai adauga teddybear una pe lista... N-ar fi rau daca am mai reusi sa facem o tura impreuna anul asta, ce zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Plimbarea de dumineca cu Range Rover Sa va fie de bine! Pacat ca n-am fost pe acolo sa incerc si eu regina....Nu de alta da mi-ar mai adauga teddybear una pe lista... Pentru tine e deja pregatit stickerul pentru viitoarea intalnire :grin::grin::grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Octombrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Plimbarea de dumineca cu Range Rover .......... N-ar fi rau daca am mai reusi sa facem o tura impreuna anul asta, ce zici? Astept propuneri ce "dispozitiv" e asta? ... pare super pt. gatit diverse, yummy! piatra Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Re: Plimbarea de dumineca cu Range Rover Salut, te rog da-ne ceva detalii despre piatra asta. Pe la noi se poarta gratarul,asa ca asta e noutate:tk L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate