revo Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: FOTO hop si eu.. Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: FOTO fac ordine printre aparate...scot la vanzare un Canon D 40 si un Canon D 500.detalii cu poze la rubrica "Vanzari diverse" PS Dau si un Panasonic FZ30 Raman cu un Nikon D200 si un Canon D7:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: FOTO Salutare d-lor:h5 Stie careva dintre domniile voastre vreun program care poate sa scrie pe fotografie un anumit text? mai concret vreau sa-mi scriu adresa site-ului meu pe fotografii Multumesc Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: FOTO Photoscape....Lightroom Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: FOTO Photoscape....Lightroom multumesc :h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenTL Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: FOTO Am 1 luna de cand am achizitionat de la f64, la oferta pachetul nikon d3100+ 1 obiectiv kit+ 1 obiectiv zoom (200)+geanta+card+filtru uv la 2200ron. Apoi am mai luat un trepied iar pe viitor probabil voi lua un grip+baterie, o telecomanda, filtru polarizare, un obiectiv pt portrete mai luminos(f2), un obiectiv wild 10mm si un blit. Sunt f multumit de aparat, mai ales pt un entry level.... Cateva poze,,,:) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate