Irod Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Vreau sa va intreb cum ar fi normal sa se invarta la liber (pe elevator) rotile de pe spate. Am observat ca pe elevator daca invart o roata, cealalta se invarte in aceasi directie cu aceasi viteza. Asa trebuie sau ceva nu e in regula? (Nu stiu daca diferentialul este LSD sau este normal - eu bag in el ulei de LSD). Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Intrebare legata de diferentialul spate R20 In cazul asta e LSD . Daca mai si tareste putin rotile( un inceput de drift , oarecum ...) cand se vireaza in scurt pe criblura inseamna ca mai si merge , cat-de-cat . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Intrebare legata de diferentialul spate R20 Multumesc pentru raspuns cos. Acum o alta intrebare : este normal ca atunci cand masina are o roata ridicata ( pe cric, masina sta pe loc si e scoasa din viteza) si o roata pe sol , roata ridicata sa se invarta foarte greu cu mana? Adica se invarte ea daca ma stradui , da se invarte destul de greu. Este normal? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Intrebare legata de diferentialul spate R20 E LSD , deci e normal . Cu cat se invarte mai greu cu atat e mai eficient LSD-ul . As fi de preferat sa fie cat mai mare raportul de cuplare stg-dr , dar e un compromis cu doua fete - ajuta in unele situatii ( lipasa de aderenta in linie dreapta ) si intarautateste stabilitatea pe traiectoria dorita ( de ex iarna pe asfalt acoperit , in curba ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Intrebare legata de diferentialul spate R20 multumesc foarte mult pentru lamuriri cos :h5 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Intrebare legata de diferentialul spate R20 De ceva timp am observat o transpiratie de ulei pe carcasa dif. spate dar niciodata nu am vazut picatura de ulei pe jos. Pana la schimbul de ulei in grup as mai avea vreo 15.000 km. credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez si sa verific nivelul uleiului? Poate cineva sa imi spuna de cat este cheia patrata de la busonul de ulei al grupului? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Intrebare legata de diferentialul spate R20 Cheia patrata cu care poti deschide busonul...e practic patratul de la cricket sau patratul de la orice prelungitor de cricket ...de 1/2 ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate