Navarro Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Nimeni? Nimic? Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe #5 ---------------#24 (ECU) - POWER ----------| #6 ---------------#15 (ECU) - SIGNAL ----------| - C230K (long ECU connector). #7 ---------------#14 (ECU) - GROUND --------| Pinul 5,6,7 sunt cei de pe contactul circular (in spatele volanului). Nu mai retin cum e numerotatia precisa, dar daca nu ma insel scrie pe mufa. Pinii 14,15,24 sunt pinii de pe ECU. Stii unde se afla ECU la Santa Fe ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Nu, nu am vazut inca aceata mufa (insa o pot gasi). Semnalul pe cati volti se pune (5 sau 12)? si inca ceva: am observat ca variantele 4x2 nu au ESP (le lipseste butonu de dezactivare din stanga volanului). Asta inseamna ca in afara de ABS nu mai are nici un alt sistem de siguranta? Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 (editat) Re: Nelamuriri santa-fe Exact. ESP-ul de regula este bine sa fie in talpa soferului. Personal stiu 2 cazuri de "lasa ca am ESP" care se odihnesc pe vecie. Ce am zis mai sus cu cruise controlul ... mergi pe varianta asta. Este cea mai simpla si cu cele mai putine batai de cap. Schema care m-a ajutat pe mine .... https://www.dropbox.com/s/x8hjj0jnakeiqa9/Etm.pdf?dl=0 Spor la bricolat. PS. Mufa de care-ti ziceam eu este mufa de pe contactul circular (clock spring assy)...care o gasesti pe contactul circular cu dedicatie pentru cruise control. Editat Februarie 18, 2015 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Stie cineva daca toate masinile 4x2 nu au ESP? Mi se pare ciudat pentru o masina asa mare sa nu aiba ESP... Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Tot ce e importat de HAR (Hyundai Auto Romania) si sunt 4x2 nu au avut ESP. In alte tari, e alta poveste. Spre exemplu, in Coreea, varianta 4x2 avea sistem de sunet 7.1, navigatie, pilot automat, spalatoare de faruri si xenon. La noi 7.1 nu stiu sa fi avut nici varianta full....Toate astea din cauza lacomiei dealerului....ca sa-ti faci o idee...in Coreea o volanta este sub 100 dolari, la noi in reprezentanta era 1.500 euro fara TVA.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe No Comment... Bine ca masinile sunt fiabile, daca erau ca renourile se imbogateau. Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe A mea era 4x4 si nu avea ESP. Ursule, parca nici a lui Sorin D534 nu avea, si a lui era varianta superioara, cu 7 locuri, piele, trapa etc. Sau ma insel, iar?:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 (editat) Re: Nelamuriri santa-fe Saluari. Eu, pe varianta ”Full” asa cum se importa atunci în Romania, am ESP. Varianta imediat inferioară, tot 4x4, nu are ESP, deși era normal să aibă. Colegii au dreptate cu dealerii, pentru alte țări am văzut cutie automată inclusiv pe varianta 4x2. Aceștia decid ce configurație este disponibilă pentru fiecare nivel de dotări în parte. Tot pe varianta de imediat sub ”Full” nu există scaunte încălzite și electrice sau trapă. Eu spre exemplu mi-aș fi dorit sa nu aibă piele dar dotările pe care mi le doream, precum ESPul și trapa, nu existau pe altă variantă. Editat Februarie 27, 2015 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe E bine ca am aflat asta. Ma trezeam cu un 4x4 cu piele dar fara ESP. Am un prieten care da un Santa Fe full (fara trapa si cu CV manuala) la 9600. Mi se parea mult, acum mi se pare ok pretul... Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe CV manuala nu e nasoala deloc, dar daca ai ocazia ia-ti automata. In trafic aglomerat am ajuns sa-i vad si eu rostul... Eu am 221.000km cu ambreiajul original, volanta schimbata la 76.000 pe garantie, discul insa nu s-au atins de el. Si nici semne de neputinta nu da. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Intrebare cu aplicare practica: http://olx.ro/oferta/hyundai-santa-fe-ID36RHr.html#c910e6a0cc -Scaunul soferului e in stare buna (deci km se confirma) -Nu pare a avea elemente revopsite sau schimbate -Nu inteleg de ce in fata, pare a avea multa rugina (sau o fi noroi)? In schimb, mie mi se pare a fi ok. Ma puteti ajuta cu 1-2 idei? Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe E ceva ciudat. Haoinul nu are eleron. Avand in vedere faptul ca masina este varianta de top, haionul ar fi trebuit sa aiba eleron. E posibil sa fi fost lovita din spate si haionul sa nu fie cel original. Rugina este superficiala, tind sa cred ca sunt zone unde fostul proprietar a atins-o in borduri si ulterior a aparut si rugina. Eu unul nu am aceste probleme, dar adevarul este ca nici nu las sa stea sarea pe ea iarna si de obicei isi petrece vremea in garaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Lovita peste tot, ulei pe dedesubt ca la balamuc, cutia de transfer umeda. Next... :( Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 (editat) Re: Nelamuriri santa-fe Ma bag si eu ca musca in lapte.... Dar masina din anuntul olx nu este top... Nu are comenzile pe volan pentru pilot automat, 7 locuri si cred ca nici trapa... De aceeea lipsa ornamentului haion. colegul Navarro a avut ocazia sa vada una full...si bine intretinuta. Ps. Si sunt satul de pozele acestui samsar cu podul... Toate masinile sunt pozate la acel pod.... Editat Martie 1, 2015 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Eheee... Acel Santa Fe... Alta viata aceea masina. Motorul nu se auzea, chiptuning, trapa, navigatie... De ce nu il puneti aici, sau prezentati macar? Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe O sa imi iau inima in dinti si o sa o pun in sesiunea vanzari... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Intrebare intrebatoare: se poate intampla sa ramai fara antigel, din cauza normale? Masina nu a avut pete sub ea, nu a curs, am mers cu ea prin oras si nu s-a ridicat temperatura, etc, dar uite ca borcanul pentru antigel e gol. De asemenea, ce culoare trebuie sa aiba antigelul? Am inteles ca albastra, este corect? Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 (editat) Re: Nelamuriri santa-fe Salut. Este adevarat ca antigelul este de o culoare inchisa. Este foarte posibil sa ai pori in conductele prin care circula antigelul si acesta sa se scurga prin acei pori cand presiunea in sistem este mare , respectiv cand acesta ajunge la temperatura maxima permisa. Am avut aceeasi problema la Peugeot-ul 307, problema fiind un racord prin care scapa antigel. Nu gaseam pete nicaieri, nici macar in scut. Se evapora pana sa apuc sa vad pe unde curge si in cantitati mici. Cum problema era una des intalnita la acest motor, am rezolvat-o repede. Editat Aprilie 4, 2015 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Antigelul original era albastru. L-am dat jos dupa 3 ani, la distributie. Am folosit ARAL. Dupa inca 2 ani, am pus G12 de la Hepu. Dupa ce am schimbat distributia, acum 2 ani, am pus Hepu albastru. Antigelul a iesit lacrima, si inauntru luceste. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Albastru am pus. Aparent pierd apa pe undeva. Pe unde, nu stiu, masina nu lasa pete. I s-a intamplat cuiva patania asta? Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Am luat o substanta de contrast din Romania sa vad pe unde pierde al meu Patrol si am vazut :) Nu mai stiu de unde am luat-o, dar mi-a venit o sticluta de 10ml + lanterna speciala si mi-am diagnosticat scurgerea...ca nu am reparat-o...e alta treaba. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Incep sa cred ca sunt paranoic,de 2 saptamani nu mai curge nimic. Alta intrebare de nestiutor: la viteze mici,uneori am impresia ca "mai cupleaza ceva". Deci bagat tr1, ridicat usor ambreiaj, masina pleaca usor, si dupa 1 metru am senzatia ca mai cupleaza ceva (adica mai impinge ceva). E un comportament normal? Am observat ca se intampla in general cand plec de pe loc "din curba". Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Nelamuriri santa-fe Salut. Din cate imi aduc aminte pe filmulete de prezentare ale Santa Fe-ului 2 este demonstrat si modul de functionare al sistemului 4x4 cu vascocuplaj. Masina in mod normal functioneaza cu tractiunea fata iar unul din cazurile in care cupleaza si tractiunea spate este atunci cand masina se afla in viraj sau cand pleaca de pe loc cu rotile virate. Ar fi bine sa faci totusi niste verificari, nu cred ca sistemul de 4x4 se simte cand lucreaza, eu unul nu l-am simtit in peste 8 ani de cand am masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Re: Nelamuriri santa-fe A mea e si manuala... Din cate stiu a ta este automata (poate o fi din cauza asta?). Oricum, unde se poate face o verificare "la sange" pentru o masina ca aceasta? Majoritatea serviceurilor trag de roti, se uita la motor, blablauri care le face orice gigel. Mentionez ca nu e nimic ud pe dedesubt in zona cutiei de transfer/diferential (in afara de ulei, de la garnitura capac culbutori si garnituri injectoare). Editat Aprilie 21, 2015 de Navarro Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate