Iceman_egi Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 (edited) Am vazut toppingul despre Pathfinder dar vad ca nu s-a mai vb de mult pe el.Imi cer scuze dc supar pe cineva. De cativa ani buni buni imi este ca o piatra pe suflet Nissan Pathfinder , este o masina care iti da o masculinitate , si sper sa nu se inteleaga gresit , dar tot timpul ma uitam doar la poze, nu sunt o persoana care sa rupa drumurile de munte si sa faca escapade cu masina prin mlastini si pietre cat casa , dar masina asta chiar daca are un scop mai mult spre off-road mie imi place, cine spune ca are botu asa , sau fundul masinii are nu stiu ce linii parca nu conteaza, gusturile nu se discuta,pt mine cum arata masina asta este fara cusur(in special pe exterior) , ce e drept la interior se mai poate lucra, dar pana la urma exista posibilitatea de tunning.In fine nu aici voiam sa ajung. Am inceput sa citesc si comentarii (pro si contra)au facut diferiti posesori sau chiar persoane carora nu le place masina din diferite motive , as vrea niste sfaturi mai concrete despre un pathfinder model dupa 2010.Nu se pune problema de bani , dar nici nu-mi place sa-mi bat joc de ei.Sunt navigator si ca urmare masina nu va putea fi folosita mai mult de 5 luni pe an(maxim)sa o dau pe mana sotiei este riscant tinand cont ca ea nu se descurca cu una mai mica.Masina nu va fi folosita la capacitatea maxima si poate imi voi atrage critici de ce vreau asa masina.Pentru ca imi place si ca mi-o doresc,acum vine si partea in care am amintit mai sus ca nu-mi place sa imi bat joc de bani.Vreau o masina pe care sa o folosesc cat sunt acasa si in care sa ma simt bine si care sa-mi ofere confortul si placerea condusului,acum nu stiu ce sa zic care ar fi mai buna hidramata sau manuala(Pt Constanta) , dar o voi folosi si pt la munte, nu sa trec mlastini si sa urc pante cu ea ca nici nu sunt un impatimit si nici nu ma pricep.Dar cine stie poate daca ii dau de gust poate o incerc si pe asta.Si ca sa nu ma lungesc prea mult va rog sfaturi pt un 4X4 in special Pathfinder Edited October 17, 2013 by Astral TE RUGAM NU MAI SCRIE CU PRESCURTARI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
booby Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 arata bine,are performante dar nu este fiabil pentru pretul lui, stiu unul in oras la mine care este la a doua cutie de viteze automata ,deci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Eu stiu unul la mine in curte care are 130000km si cutia automata si nu are probleme... Deci... Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman_egi Posted October 17, 2013 Author Share Posted October 17, 2013 (edited) Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Mda , aud fel si fel de pareri si parca sunt in dubii sa-mi cumpar unul sau nu.Am un A4 din 2001 TDI 200k km , dar sincer dc am avut mari probleme cu el, pe langa consumabile dc am bagat in el 2k lei in 5 ani de zile.Bine tine si de felul cum ai grija de el, cum il conduci si pana la urma si de bafta Edited October 17, 2013 by Iceman_egi Link to comment Share on other sites More sharing options...
booby Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 nu cred ca exista vreun model de nou de masina in ziua de astazi care sa nu aiba probleme fie ele si marunte ,un lucru este clar, masinile facute in ziua de astazi sunt de consum,la 200000 de km trebuie sa te scapi de ele pentru ca devin costisitoare,totusi pentru o firma ca nissanul ,eu unul personal am pretentii,dar cand le vezi ca ruginesc,cad ambreajele,se duc cardanele,se duc grupurile pe spate,se duc rulmentii la rotile fata,cedeaza distributia care este pe lant,mai au probleme si cu chiuloasele si la alea cu cutie de viteze automata mai cedeaza si cutiile,totusi mi se pare cam mult in raport cu ce era nissanul odata.sunt de acord te lasa un pivot, un amortizor,un cap de bara ,o bucsa ,poate ca este normal ,in romania nu sunt cele mai bune conditii de deplasare cu o masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman_egi Posted October 18, 2013 Author Share Posted October 18, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 total de acord cu tine Bobby tine si de felu cum conduci , dar parca prea multa lume se plange de ele, si la cat de frumoase sunt pe atat de pacatoase sunt, si sa te apuci sa schimbi piese asa rapid parca nu ii sta in fire unei firme cu era Nissan , acum nici nu mai stii de cine sunt facute, De cei de la renault sau de niponi sau mai citisem un comentariu al unui forum-ist k ar fi facut mototru de suzuki si tot asa.Pana la urma ce se merita sa cumperi in 20k E k tot nu ii dau de cap, si sunt de acord , lumea o sa intrebe pt ce vreu?Sa se priceapa la toate si sa nu ma coste intretinerea cat masina in sine Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Eu cred ca atunci cand te-ai insurat nu ai avut atatea dileme. Nici atatea sfaturi nu ai primit ca aici. Dar totusi daca ai facut-o si crezi ca totul va fi functional 100% pana la adanci batraneti, atunci inteleg de ce te foiesti acum. Problema ta nu sunt masinile ci vesnica indoiala si frica. Bafta si numai bine! PS: Nu-ti mai lua nimic si ai scapat de problemele de mai sus. Dar ce sa faci cu banii, la ce banca sa-i depun sa nu dea faliment. Daca e greceasca? Nu, ma duc la una din Germania. Dar daca si aia...nationalizeaza bancile, eu ce fac? Mai bine cunmpar niste aur si il ingrop in curte. Da unde? In fundul curtii sau dupa foisor? Sau sub gratar? Ah, da n-am curte ca stau la bloc. Aoleu ce ma fac ca nici aur nu pot sa cumpar........... Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
booby Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 motorul se pare ca are provenienta renault,masina este fabricata in spania.nu vreau sa fiu rau dar multa lume de pe forum si nu numai , are nissan,fie el navara ,fie pathfinder sau alte modele noi si niciunul din aceste modele noi nu se ridica la fiabilitatea unui patrol y60 sau y61,sau terrano sau poate modele si mai vechi ,si atunci pe ce dai banii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman_egi Posted October 18, 2013 Author Share Posted October 18, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Da ok patrol fie el y60 sau y61 sunt fiebile si bune si ce or mai fi ele, dar nu prea gasesti modele mai noi pe la noi si masina buna am, vreau sa am una si noua si buna,deaia stau si "ma cacai " pt pathfinder,ma gandesc k astea mai noi sunt si mai mai performante si dc ai noroc nu incep sa cada chiar din prima 100k de km.polemici gasim, scuze la fel,nu ma ascund dupa deget k imi doream enorm de mult un pathfinder dar am dat un pic inapoi,cine stie poate ma voi trezi intr-o dimineata si voi zice "fie ce-o fi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
danutlupu Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Nissan Navara sau Pathfinder sunt niste masini care arata masculin dar doar atat, fiabilitatea e zero barat. Ti-o iei sa dea bine in curte, sa luceasca in soare spalata si cu niste cauciucuri late sa defilezi prin oras. Daca spui ca esti mai mult plecat, poate sotia atunci sa aibe ceva timp sa stea dupa meseriasii din service, ca pe acolo o sa stea mai mult pana o sa-i dea de cap cu problemele electronice, cutie si cireasa de pe tort - AMBREIAJUL care e o gluma incredibil de proasta. Si mai pregatesti niste bani de-o masina noua sa repare ce pica la asta. Am cunostiinte cu asa masini, din toti doar unul ce are Navara cu cutie automata nu se plange de ea, in rest e cu lacrimi daca deschidem subiectul "masina". In Iasi este un service comun Dacia Nisan, cineva de acolo recunoaste ca daca nu erau Navara sau Pathfinder ramanea somer, Daciile sunt mult mai fiabile. danutlupu@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iulian G Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Daca stai bine cu engleza arunca o privire si aici: http://www.carcomplaints.com/ . Aici poti vedea cate/cu ce fel de probleme s-au confruntat detinatorii de Pathfinder de-a lungul timpului. Si poti compara cu alte marci/modele. In final decizia i-ti apartine! Succes!:wink: Edited October 19, 2013 by Iulian G Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Interesant topicul. Dar totusi unde e Patrolul de aici? Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Sal all, Masina o am de noua din Ianuarie 2008 si singurul lucru care mi-a picat la ea a fost o cruce cardanica.Cu masina s-a mers , nu am dat cu ea in toti pomii dar nici nu am tinut-o in puf. O sa pun pentru colegu cateva filmulte ca sa-si faca o idee si sa nu creada ca daca merge pe cateva forestiere o sa-i cada masina. Din punctul meu de vedere Pathfinder-ul este o masina fiabila si o recomand (dar nu o pot compara la fiabilitate cu un Y60, Y61,Toy. 80, 100, G etc.) 1 Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriciu Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 motorul se pare ca are provenienta renault,masina este fabricata in spania.nu vreau sa fiu rau dar multa lume de pe forum si nu numai , are nissan,fie el navara ,fie pathfinder sau alte modele noi si niciunul din aceste modele noi nu se ridica la fiabilitatea unui patrol y60 sau y61,sau terrano sau poate modele si mai vechi ,si atunci pe ce dai banii? salve inainte sa deschideti gura , documentati-va ! motorul este NISSAN 100 % , si in alta ordine de idei , daca ar fii RENAULT care ar fii problema ???? stii tu vreun motorist mai bun in lume ca RENAULT ???? stii vreo marca sa aiba rezultate mai bune in F1 ca Renault ??? daca nici F1 nu arata valoarea , atunci cine ? in fine.... si eu stiu ca strugurii sunt acri , dar masina nu are probleme majore sau scumpe... daca vrea cineva detalii reale despre masina ,rog PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
booby Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 buna seara ,din cate tin minte am mai avut discutia asta, despre fiabilitatea nissan navara si pathfinder, si am mai spus odata ca va inteleg pozitia,aveti o afacere sau lucrati in reprezentanta nissan din Pitesti ,si oarecum va inteleg pozitia, dar inca odata,daca ati fi sincer ati recunoaste ca la masinile astea sunt probleme incepand din spate in fata,cad grupurile spate se duc crucile cardanice,rugineste sasiul,cad ambreajele,cad chiuloasele la super motorul de origine nissan 100%,cad si distributiile pe lant si se mai duc si rulmentii fata si sa nu uitam de cele cu cutie de viteze automata la care sunt probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danutlupu Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Da poate problemele alea de fiabilitate recunoscute nu-s destul de majore si scumpe pt afacerea omului. Eu sunt absolut convins ca tehnologia din F1 o regasim 100 % in motoarele din masinile noastre de zi cu zi. Sa va spun si de ce, intru cu un Logan la o benzinarie sa alimentez si nu apuc sa cobor ca se reped la masina 4 angajati foarte amabili: unu mi-a facut plinul, altul mi-a spalat geamurile si 2 mi-au facut presiunea asa rapid ca nu m-am dezmeticit. La final, un grup de domsoare a tabarat pe mine - erau cu un ochi la mine cu altul la bolid, pana la urma am plecat cu toate acasa sa le dau autografe. Daca va zic ca nici macar nu am platit pt benzina o sa ziceti ca-s mincinos, dar na......asta inseamna sa ai masina motorizata de NO 1 in F1. 1 danutlupu@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 buna seara ,din cate tin minte am mai avut discutia asta, despre fiabilitatea nissan navara si pathfinder, si am mai spus odata ca va inteleg pozitia,aveti o afacere sau lucrati in reprezentanta nissan din Pitesti ,si oarecum va inteleg pozitia, dar inca odata,daca ati fi sincer ati recunoaste ca la masinile astea sunt probleme incepand din spate in fata,cad grupurile spate se duc crucile cardanice,rugineste sasiul,cad ambreajele,cad chiuloasele la super motorul de origine nissan 100%,cad si distributiile pe lant si se mai duc si rulmentii fata si sa nu uitam de cele cu cutie de viteze automata la care sunt probleme. Acu' pe bune, la asemenea considerente de format absolut general, care masini nu au aceste probleme? Ziceti voi daca exista vreo masina, sau mai bine zis model de masina 4x4, care nu are probleme astea eu o cumpar. Hai sa batem campii! Ziceti voi ca Toyota si/sau Mitsubishi , de exemplu, nu au avut niciodata acest probleme, nu? Ce sunteti copii! Sau si mai bine, cei care va dati cu parerea statistic, puteti sustine 100% ca aceste masini VOR AVEA aceste probleme? Nu cred! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriciu Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Da poate problemele alea de fiabilitate recunoscute nu-s destul de majore si scumpe pt afacerea omului. Eu sunt absolut convins ca tehnologia din F1 o regasim 100 % in motoarele din masinile noastre de zi cu zi. Sa va spun si de ce, intru cu un Logan la o benzinarie sa alimentez si nu apuc sa cobor ca se reped la masina 4 angajati foarte amabili: unu mi-a facut plinul, altul mi-a spalat geamurile si 2 mi-au facut presiunea asa rapid ca nu m-am dezmeticit. La final, un grup de domsoare a tabarat pe mine - erau cu un ochi la mine cu altul la bolid, pana la urma am plecat cu toate acasa sa le dau autografe. [ATTACH=CONFIG]193012[/ATTACH] Daca va zic ca nici macar nu am platit pt benzina o sa ziceti ca-s mincinos, dar na......asta inseamna sa ai masina motorizata de NO 1 in F1. buna seara tuturor , "e usor a scrie versuri , cand nimic nu ai a spune" daca atat ai inteles tu :(( P.S. Bobby , o sa-ti raspund maine , caci acum m-a scos din site , dupa ce scrisesem mai mult si nu am salvat :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriciu Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 (edited) Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 buna seara ,din cate tin minte am mai avut discutia asta, despre fiabilitatea nissan navara si pathfinder, si am mai spus odata ca va inteleg pozitia,aveti o afacere sau lucrati in reprezentanta nissan din Pitesti ,si oarecum va inteleg pozitia, dar inca odata,daca ati fi sincer ati recunoaste ca la masinile astea sunt probleme incepand din spate in fata,cad grupurile spate se duc crucile cardanice,rugineste sasiul,cad ambreajele,cad chiuloasele la super motorul de origine nissan 100%,cad si distributiile pe lant si se mai duc si rulmentii fata si sa nu uitam de cele cu cutie de viteze automata la care sunt probleme. scuze de intarziere , am fost ceva mai ocupat sa o luam pe rand : 1. sunt mult mai sincer decat tine , si oricum mai documentat crede-ma ca vad zilnic in service cateva D40 si R51 ( asta de cativa ani incoace ) nu zic ca navara e nici mai buna nici mai rea ca alte masini , dar ma revolta absurditatile si minciunile scrise pe forum , inclusiv glumele de prost gust cu "benzinariile" 2. grupurile spate nu cad niciodata din vina fabricantului - restul sunt povesti cu cocosul rosu 3. crucile se duc intr-un ritm normal zic eu ( km , varsta , mod de utilizare ) 4. sasiul rugineste oriunde , dar pastreaza rezistenta , asa ca ??? 5. ambreiajele au fost o greseala a fabricantului pe care si-a asumat-o si tratat-o in GARANTIE ( arata-mi alta marca care a facut la fel ) si intre timp a rezolvat-o definitiv 6. chiulasele nu cad niciodata din vina fabricantului - restul sunt povesti cu cocosul rosu 7. distributiile pe lant , au avut probleme la un lot de Navare si Path , DAR au avut garantia extinsa la 5 ani sau 150.000 km !!! daca bizonul nu merge in reprezentanta , de unde sa afle ???? sa se duca macar pt 1 bec :P sau daca bizonul nu aude ceva zgomote la motor si merge pana se opreste motorul ??? 8. rulmentii fata rezista in limita normalitatii oricarei marci ( depinde de utilizare - la unii 300.000 km la altii 60.000 km ) 9. asta cu Cutiile automate , nu mai e cu cocosul rosu , e chiar de veverita verde :)) - s-o fii blegit vreuna prin tara , dar vezi alte marci , sa nu le spun eu si dupa aia deschide gura daca esti normal si ai grija de masina , e mai mult decat OK , si cu costuri reduse in fine , fiecare face ce crede , stie , etc... o seara buna tuturor Edited October 31, 2013 by patriciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
booby Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 se pare ca putem continua discutia asta mult si bine,dar inca odata va inteleg opinia si parerile pentru simplul fapt ca lucrati sau sunteti poate chiar propietarul unei reprezentante care vinde aceste masini,spre norocul meu eu sunt doar utilizator al acestui model de masina,dar ca sa veniti sa spuneti ca chiuloasele si grupurile spate cedeaza din cauza utilizatorului mi se pare absurd ,eu imi mentin parerea ca sunteti lipsit de sinceritate si nu in cele din urma profesionalism.ati dat acelasi raspuns ca la o alta reprezentanta nissan, referitor la faptul ca masinile astea ruginesc, care a spus ca rugina nu afecteaza starea de functionare a masinii,atunci numai vorbim despre adevaratele masini nissan care se fabricau odata.un lucru este clar, modelele acestea au mari probleme de fiabilitate si eu personal nu as cumpara asa ceva niciodata si recomand si celor care doresc modelele acestea de masini sa nu arunce banii pe o masina care nu este fiabila.va doresc o seara buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
danutlupu Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Din fericire majoritatea oamenilor se informeaza cand vor sa-si cumpere o masina si nu iau de buna ce macane un dealer sau reprezentant de service, care ar fi in stare sa jure pe ce are mai drag ca vinde cea mai buna si fiabila masina. 1 danutlupu@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 se pare ca putem continua discutia asta mult si bine,dar inca odata va inteleg opinia si parerile pentru simplul fapt ca lucrati sau sunteti poate chiar propietarul unei reprezentante care vinde aceste masini,spre norocul meu eu sunt doar utilizator al acestui model de masina,dar ca sa veniti sa spuneti ca chiuloasele si grupurile spate cedeaza din cauza utilizatorului mi se pare absurd ,eu imi mentin parerea ca sunteti lipsit de sinceritate si nu in cele din urma profesionalism.ati dat acelasi raspuns ca la o alta reprezentanta nissan, referitor la faptul ca masinile astea ruginesc, care a spus ca rugina nu afecteaza starea de functionare a masinii,atunci numai vorbim despre adevaratele masini nissan care se fabricau odata.un lucru este clar, modelele acestea au mari probleme de fiabilitate si eu personal nu as cumpara asa ceva niciodata si recomand si celor care doresc modelele acestea de masini sa nu arunce banii pe o masina care nu este fiabila.va doresc o seara buna Cata patima!!! Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 (edited) Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 ... simplul fapt ca nu recomanzi tu, mr. Bobby, fara sa ai ceva in spatele vorbelor tale, nu va avea efect. Toate masinile se strica, ruginesc, se defecteaza. Inclusiv a ta. Asa ca din generalitati si statistici nu scoti ceva important. Te-as fi crezut daca aveai o masina din acelea si vorbeai din experinta. Dar zici din burta... Nu are valoare opinia bazata pe burtologie. Chiar daca nu sustin ca Nissan Pathfinder este un model, avand ceva ani in spate de condus asa ceva pot sa sustin un punct de vedere SUBIECTIV dar cu material. Nu imi dau cu pararea despre WV Syncro, dupa cum vezi. Asa ca vorbe in vant... Iar data viitoare straduieste-te sa scrii macar civilizat. Cu litera mare la inceput de propozitie, punct dupa fraza, logica in exprimare si asa mai departe. Eu am inteles doar multa patima, ca ai raspuns fara sa-ti pese de forma, doar sa raspunzi. Probabil de pe vreun mobil la care e mai greu sa gasesti majusculele...si punctul. Ne asezam si ne limpezim la creier si dupa aia scriem, daca e ceva util. Daca nu, mergem sa bem o bere ca e mult mai utila. Sa fii iubit! PS: Pe cine ar trebui sa cred daca vreau sa cumpar o Toyota de exemplu? Pe unul care conduce VW sau Audi? Pe unul care habar nu are cum arata masina in discutie, pe unul care a auzit ceva de la prieteni, pe unul care citeste review-uri pe net sau pe un mecanic care a reparat si Toyota si Nissan si Mitsubishi? Hai sa vedem cum stam cu logica. ... Edited November 1, 2013 by renegade 1 Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriciu Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Salve tuturor , Lui danutlupu , chiar nu merita sa-i raspund , ca atata stie el Pt Bobby... Ce si cat crezi tu despre sinceritatea mea , este strict problema ta , si nu ma deranjeaza , dar opinia ta spune cate ceva despre "sinceritatea" ta Vad in medie cam 3 Navare / zi , si asta de cativa ani....daca nici asta nu spune nimic despre cate am vazut , atunci ce sa fac ? Sa te cred pe tine care stii 2,3 poate 5 ? si restul din gura targului ?? Si am vazut multe utilizate absolut "animalic" si la kilometrii f,f multi Spre deosebire de tine , imi cunosc limitele...daca vreau informatii despre EGR la ZD30 , il intreb pe Daemonus din Craiova , care a studiat f mult problema Daca vreau sa aflu de modificari la Y61 , Y60 , il intreb pe Yonutz , sau pe altii care stapanesc mult mai bine ca mine problema si tot asa.. Ar fii f usor si pentru mine , sa dau in alte marci si sa spun ce patesc , cat de proaste sunt , ce se strica , ce probleme au , etc... dar Etica ma opreste sa fac asta Am avut si eu in service vreo 5-6 chiulase deformate , DAR TOATE din vina utilizatorului , care a mers fara lichid racire si le-a supraincalzit ( fiert ) Grup spate defect , am avut unul singur , si acela ramas fara ulei , pentru ca utilizatorul nu a trecut pe la service , aerisitorul s-a infundat cu pamant , presiunea a facut sa curga uleiul pe la planetare si de aici continuarea.. In cazul celorlalte probleme ridicate de tine , mi-am expus parerea bazata pe experienta proprie.E alegerea fiecaruia sa ma creada sau nu. Ai uitat :) sa metionezi fuliile de alternator ( INA - Germany ) care au picat absolut TOATE , pana ce INA a schimbat solutia Si cu asta , eu personal am inchis subiectul. Imi cer scuze celorlalti colegi pentru lungimea posturilor mele si pentru ca le--am ocupat timpul si "retina" , dar promit ca nu o sa o mai fac Weekend placut tuturor Link to comment Share on other sites More sharing options...
danutlupu Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Uite ca eu ma obosesc sa-i raspund lui patriciu. Exista un clasament, istoric, lista (cum vrei sa-i spui) a masinilor care au probleme de fiabilitate recunoscute si au fost puse acolo in baza raportarii problemelor de catre sute, mii de utilizatori si unitati service prin care au trecut masinile. Aflam ca exista un service la noi in care majoritatea soferilor care trec pe acolo sunt idioti ca strica asa bunatate de masina, de altfel perfecta. Ghici ce, sunt si altii la fel de neatenti ca soferii aia, dar conduc masini care nu sunt la fel de gingase. Nu conteaza ca sunt sute de oameni care vor sa scape disperati de masina asta din cauza ca tot pica cate ceva pe ea, el o tine una si buna, masina e ca oricare alta si se strica la fel de des. danutlupu@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts