CYO Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 (edited) Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Uite ca eu ma obosesc sa-i raspund lui patriciu. Exista un clasament, istoric, lista (cum vrei sa-i spui) a masinilor care au probleme de fiabilitate recunoscute si au fost puse acolo in baza raportarii problemelor de catre sute, mii de utilizatori si unitati service prin care au trecut masinile. Aflam ca exista un service la noi in care majoritatea soferilor care trec pe acolo sunt idioti ca strica asa bunatate de masina, de altfel perfecta. Ghici ce, sunt si altii la fel de neatenti ca soferii aia, dar conduc masini care nu sunt la fel de gingase. Nu conteaza ca sunt sute de oameni care vor sa scape disperati de masina asta din cauza ca tot pica cate ceva pe ea, el o tine una si buna, masina e ca oricare alta si se strica la fel de des. Unde se afla acel clasament ?Sunt persoane de pe acest forum, pasionati de off-road,care au avut o astfel de masina si nu au fost dezamagiti deloc. Tu ai postat in cunostinta de cauza sau din auzite? Ca fapt divers , sa stii ca masina care o posed este un Nissan Pathfinder R51 luata de noua si de la 15000km am ineput s-o modific (inaltata , cauciucuri , praguri , bare etc.); ce vreau sa zic, este ca la mine rotile sunt de 32'' MT si cataresc aprox. 45kg fiecare. Tensiunea in transmisie (ambreiaj ,planetare , grupuri) este mult mai mare si rezista cu brio cum rezisa si la altii.Sunt multi care nu au habar ce inseamna o masina 4x4 si cupleaza 4x4 H, L pe astfalt , unde apar uzuri sau chiar grupuri sparte si acuza ca nu sunt masini fiabile. Ma mai repet odata si cu asta inchid. Masina aceasta poate nu rezita la abuz ca un Patrol Y60 , Toy 80 , G etc. , dar este un compromis bun intre o masina cu care poti rula in confort la 160 km/h si una care te incanta in mici escapade de off-road. Edited November 2, 2013 by CYO Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Unde e clasamentu'? Nu-l vad? Ai condus, vorbeste! Nu? Taci din gura si lasa povestile! Aici oamenii vor argumente pro sau contra bazate pe experienta nu pe statistici. Asa ca vorba doamnei, ciocu' mic! Masina asta nu e perfecta. Din cand in cind rugineste, scartaie dar daca o respecti, te ajuta! Nu e pentru "blonde"! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Cata patima! Dupa parerea mea Nissan a facut cateva modele bune cel mai bun fiind Y61 apoi Y60, K260, K160 , WD21, R20 , D21. Inafara lor cred ca epopea Nissan a luat sfarsit. Pentru colegul ce vrea sfat de achizitie ii spun asa: daca vrei Nissan ia din cele de mai sus, daca astea sunt prea vechi ia Toyo LC 120 ca banii iti ajung si fata de Pathfinder e mare chestie. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
PYZ Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 (edited) Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Nu sint si nu am fost posesor de Nissan Patfinder/Navara pina acum, ci doar de Patrol.Din discutiile de mai sus ale colegilor de forum nu pot decit sa constat ca au existat ceva probleme constructive ale Patfinderului, probleme care poate au fost deja rezolvate pina acum.Intotdeauna este ideal sa iti iei un model de masina care se afla spre finalul fabricatiei(ca si model) si nu la inceput cind inca poate avea probleme de proiectre, etc. Ca si parere personala, Nissanul (indiferent de model) nu mai este asa "de legenda" de cind a facut fuziunea cu Renault.Adica se vede amprenta marcii franceze: motoristi buni, dar restul subansamblelor de pe masina, ieftine si care nu prezinta incredere. Cea ce pot spune(din experienta personala) este ca 95% din cei care isi iau masina pt. uz personal, o sa aleaga cu inima.Oricite argumente sau contraargumente ii aduci unui om despre un model, daca ii place il v-a lua. Ca si parere personala, daca iti permiti ia-ti un LandCruiser 120, pt. cea ce ai tu nevoie.Am condus si Navara si LC 120 si nu exista termen de comparatie.:grin:.Oricum, indiferent de alegere, nu uita ca treci in alta "liga".Alte preturi: consumabile, revizii, piese, service etc. Edited November 4, 2013 by PYZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Nissanul R51 pe care-l am de 8 ani este prima japoneza pe care o detin. Acum am doua japoneze. Ideea Pathfinder-ului fata de Patrol este clar schimbata. De la motorizare la solutiile pentru suspensie si caroseria in sine. Este mai de sosea fata de Patrol care e mai de drumuri proaste. Motorul de Pathfinder este japonez 100%. Suspensia independenta fata/spate este o noutate la Nissan pe 4x4. Si se pare ca avut ceva succes din moment ce noul Patrol e tot cu suspensii independente. Probabil faptul ca utilizarea este preponderent de strada s-a optat pentru varianta comoditatii in defavoarea celei legate de capabilitatile de trecere sau alte asemenea caracteristici off-road. Desi daca te uiti cu atentei la masinile off-road custom si cele care se manufactureaza de la 0 majoritatea opteaza pentru suspensii independente. Mai ales la rock climbing. Daca compari LC120 cu Navarra nu ai nici o sansa sa iti faci o idee clara decat daca stii ce vrei de la masina. Doua masini diferite, cu scopuri diferite si solutii constructive diferite. Una e caraus celalalt este de sosea. La baza ma refer. Ca dupa customizari li se schimba destinatia e altceva dar eu cred ca ai condus variantele standard. Si de asemenea preturile difera. Pe de alta parte daca vrei sa cari familia dupa tine cu bagaje si vrei sa fie comfortabili au as alege Pathfinderul. Are 7 locuri destul de comode, trage 3500kg si pui pe ea cat pe un custom. Am facut Austria de doua ori cu bagaje cacalau, olite, patuturi pliante, perne si paturi, haine ca la balamuc plus cutia cu schiuri, clapari, bete si echipament deasupra. Consumul nu a sarit de 8 % cu cutia automata. Mers lin, 140-150 pe autostrada fara griji. Stabila si confortabila. In concluzie, daca ai grija de masina si stii de ce o cumperi, e ok. Daca nu-ti vezi de treaba si tragi de ea ca de un fier atunci asteapta-te la surprize. Daca respecti te respecta. Altfel... 1 Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
booby Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 ... simplul fapt ca nu recomanzi tu, mr. Bobby, fara sa ai ceva in spatele vorbelor tale, nu va avea efect. Toate masinile se strica, ruginesc, se defecteaza. Inclusiv a ta. Asa ca din generalitati si statistici nu scoti ceva important. Te-as fi crezut daca aveai o masina din acelea si vorbeai din experinta. Dar zici din burta... Nu are valoare opinia bazata pe burtologie. Chiar daca nu sustin ca Nissan Pathfinder este un model, avand ceva ani in spate de condus asa ceva pot sa sustin un punct de vedere SUBIECTIV dar cu material. Nu imi dau cu pararea despre WV Syncro, dupa cum vezi. Asa ca vorbe in vant... Iar data viitoare straduieste-te sa scrii macar civilizat. Cu litera mare la inceput de propozitie, punct dupa fraza, logica in exprimare si asa mai departe. Eu am inteles doar multa patima, ca ai raspuns fara sa-ti pese de forma, doar sa raspunzi. Probabil de pe vreun mobil la care e mai greu sa gasesti majusculele...si punctul. Ne asezam si ne limpezim la creier si dupa aia scriem, daca e ceva util. Daca nu, mergem sa bem o bere ca e mult mai utila. Sa fii iubit! PS: Pe cine ar trebui sa cred daca vreau sa cumpar o Toyota de exemplu? Pe unul care conduce VW sau Audi? Pe unul care habar nu are cum arata masina in discutie, pe unul care a auzit ceva de la prieteni, pe unul care citeste review-uri pe net sau pe un mecanic care a reparat si Toyota si Nissan si Mitsubishi? Hai sa vedem cum stam cu logica. ... Pentru linistea dumneavostra personala si nu numai, conduc nissan navara zilnic in medie 100 km/zi,deci sunt in cunostinta de cauza, nu am facut nimic altceva decat sa spun ce probleme a avut masina si are inca pana la 115000km.reviziile au fost facute pana la terminarea garantiei la reprezentanta la fiecare 15000 km.Masina nu a facut nici off-road si nici nu transporta marfa,am mai tras platforma cu ea de cateva ori,si din pacate tot a avut problemele comune care le au multe din aceste modele de masini.Dumneavoatra se pare ca sunteti mai tare la gramatica decat la masini si pentru asta tot respectul,dar lasati pe altii care au asemenea masinii sa vorbeasca, si cei care nu au avut probleme cu ele si cei care nu au avut probleme. DOMNUL PATRICIU ,nu a facut nimic altceva decat sa recunoasca ,in doua postari ,problemele care le au aceste modele de masini ,si a rezolvat problema spunand ca propietarii, sau ma rog utilizatorii ,sunt de vina pentru problemele aparute la aceste modele de masini ,tipic unui dealer de masini noi. Eu personal imi mentin parerea, si cele spuse aici pe acest forum care este serios si cel mai de profil pentru masinile 4x4.Cand la un model de masina apar aceleasi probleme tehnice este vina producatorului si nicidecum vina utilizatorului ,concluzia este simpla nu este o masina fiabila. Si sa nu uit,din pacate ,un vw syncro este mai fiabil in mod sigur decat un nissan navara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Pentru linistea dumneavostra personala si nu numai, conduc nissan navara zilnic in medie 100 km/zi,deci sunt in cunostinta de cauza, nu am facut nimic altceva decat sa spun ce probleme a avut masina si are inca pana la 115000km.reviziile au fost facute pana la terminarea garantiei la reprezentanta la fiecare 15000 km.Masina nu a facut nici off-road si nici nu transporta marfa,am mai tras platforma cu ea de cateva ori,si din pacate tot a avut problemele comune care le au multe din aceste modele de masini.Dumneavoatra se pare ca sunteti mai tare la gramatica decat la masini si pentru asta tot respectul,dar lasati pe altii care au asemenea masinii sa vorbeasca, si cei care nu au avut probleme cu ele si cei care nu au avut probleme. DOMNUL PATRICIU ,nu a facut nimic altceva decat sa recunoasca ,in doua postari ,problemele care le au aceste modele de masini ,si a rezolvat problema spunand ca propietarii, sau ma rog utilizatorii ,sunt de vina pentru problemele aparute la aceste modele de masini ,tipic unui dealer de masini noi. Eu personal imi mentin parerea, si cele spuse aici pe acest forum care este serios si cel mai de profil pentru masinile 4x4.Cand la un model de masina apar aceleasi probleme tehnice este vina producatorului si nicidecum vina utilizatorului ,concluzia este simpla nu este o masina fiabila. Si sa nu uit,din pacate ,un vw syncro este mai fiabil in mod sigur decat un nissan navara. Asta daca esti destul de naiv sa crezi ca le poti compara. (Navara cu Syncro...) Si Navara este masina ta personala, nu? Nu de serviciu. Ai cumparat-o de noua si stii tot istoricul ei de exploatare... Si Toyota, Mitsubishi, Hummer si altele nu au probleme mecanice, sunt infailibile. Mai ales acele modele pe care le-ai condus, nu? Alea nu ruginesc, nu se strica cuplajele, nu au defecte la ambreiaje si as mai departe. Mda si marmota impacheta ciocolata... ...Ok! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
booby Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Da asa este ,masina o am de noua, luata de la reprezentanta , si am condus-o doar eu ,este pe firma si am tot istoricul de service, mai putin ce au schimbat in garantie , cei de la reprezentanta nu au vrut sa mentioneze in caietul de service inlocuirea cardanului fata ,cruci cardanice in doua randuri la cardanul spate si grupul spate.Despre rugina ,care a aparut in primul an, raspunsul a fost ca nu afecteaza starea de functionare a masinii,iar rulmentii fata nu au fost fost inlocuiti in garantie deoarece au trecut 3 ani si totusi nu avea 100000 km, garantia expirase.Necesitatea inlocuirea chiuloasei tot in reprezentanta a fost constatata deoarece disparea lichidul de racire,in medie 1,5 litri pe saptamana,si se pare ca dispare pe toba de esapament.motorul nu a fost supraincalzit niciodata si dupa cum am mai spus sau facut reviziile la 15000 km ,nu cum spune cartea la 30000 km.Faptul ca masina este pe firma nu inseamna ca este birjarita ,deoarece interesul meu este sa circule nu sa ma uit la ea,dar totodata nu neg faptul ca sunt firme care le exploateaza in ultimul hal,dar la mine nu este cazul. Acum ca sa deviem de la topic, am avut tot la firma si mitsubishi pajero din 2002, tot de nou,si la el au fost probleme dar consider eu mult mai neinsemnate ,caseta mica de directie sau semicaseta,levierul de pe caseta mare de directie,mai trebuia din cand in cand curatat sistemul de injectie si rectificate discurile frana fata ,pentru ca se deformau si aparea vibratii la franare,dar in rest nu au fost probleme cu masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Nissanul R51 pe care-l am de 8 ani este prima japoneza pe care o detin. Acum am doua japoneze. Ideea Pathfinder-ului fata de Patrol este clar schimbata. De la motorizare la solutiile pentru suspensie si caroseria in sine. Este mai de sosea fata de Patrol care e mai de drumuri proaste... Ai inceput sa vorbesti ca cei de la reprezentanta , auzi mai de drumuri proaste :) una dintre cele mai bune masini de teren a tuturor timpurilor a fost conceputa pentru drum rau :ha: . Pai atunci Pathfinderul este pentru asfalt ud. Trebuie sa acceptam fiecare parerile si experientele celorlalti. Si eu nu ma pronunt in legatura cu Navara dar Path are un prieten bun si stiu eu cu ce se mananca. Trebuie sa ii dau dreptate lui booby . LC 120 e o alegere mai fericita. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriciu Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Poti sa ma omori dar eu nu cred ca se strica chiulasa singura.....asa de capul ei , ca i s-a facut dor de Remat :) Ca aia n-are motorase , tractorase , nu am auzit de aliaje de Al sa-si schimbe forma peste noapte , sa apara fisuri , gauri etc.... Asa ca in opinia mea , .......... fiecare intelege ce vrea si apropos , dupa cati km de functionare ???? pierdea lichid de racire dar..... nu s-a supraincalzit nicodata , de unde stii ??? Cati km ai de cand ai schimbat-o ? mai consuma lichid de racire ? Nu de alta , dar exista un loc pe unde se poate pierde lichid de racire , care ajunge in esapament si nu o sa-l vezi nici macar la microscop .. Pfff si am zis ca tac :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
booby Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Poti sa ma omori dar eu nu cred ca se strica chiulasa singura.....asa de capul ei , ca i s-a facut dor de Remat :) Ca aia n-are motorase , tractorase , nu am auzit de aliaje de Al sa-si schimbe forma peste noapte , sa apara fisuri , gauri etc.... Asa ca in opinia mea , .......... fiecare intelege ce vrea si apropos , dupa cati km de functionare ???? pierdea lichid de racire dar..... nu s-a supraincalzit nicodata , de unde stii ??? Cati km ai de cand ai schimbat-o ? mai consuma lichid de racire ? Nu de alta , dar exista un loc pe unde se poate pierde lichid de racire , care ajunge in esapament si nu o sa-l vezi nici macar la microscop .. Pfff si am zis ca tac :( Nu am schimbat chiuloasa ,circul cu ea in continuare asa,complectand cu antigel saptamanal,cand a inceput sa dispara lichidul de racire avea in jur de 90000 km,si am mai facut cu ea inca 25000 km de atunci ,complectand cu antigel,de supraincalzit, banuiesc ca trebuia sa treaca acul de temperatura peste jumatate sau sa ajunga pe zona rosie, lucru care nu sa intamplat niciodata,mai mult cred ca trebuia sa arunce si lichidul de racire afara din instalatie,fenomen care iar nu sa intamplat niciodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriciu Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 ia sapati voi putin pe la EGR Cooler , nu cumva pe acolo dispare antigelul ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEXAVIT Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Am un R51 din 2010, sunt la al 2'lea. Nu am avut probleme mai deloc. Am un unchi , are R51 din 2005, fara probleme. Nu pot sa nu recomand lc120 , dar e aproape dublu la pret. Pathfinder full in vara mi s-a oferit cu 44k eur la auto cob. Iar lc120 cred ca undeva la 60-70k eur. In rest despre R51 ma plang de defectiuni minore deranjante , gen maner usa , becuri, broasca portbagaj, plastice zgomotoase. Nissan Pathfinder R51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnep Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Am un Pathfinder din 2008 2.5 dci , nu am avut probleme mari cu el , tot ce s-a stricat am reparat eu in garaj , i-am facut si o gramada de imbunatatiri . Toata lume il compara cu Land Cruiser 3.0 care are motoru in linie si costa mult mai mult, de ce nu il comparati cu Pathfinderu de 3.0 V6 sau 4.0 V6 sa vedem atunci care e mai bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Chow Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 Salutare, Dupa cateva masini mici si acum mergand cu masina nevestei... Cam vreau un 4x4. E un vis din copilarie. Am tot analizat piata auto SH. Asadar bugetul e in jurul sumei de 10k - taxa inclusa, vreau ceva dupa 2007, 7 locuri, motor maxim 2.5l - din cauza impozitului exorbitant. O s-o folosesc ca uz personal, concedii, off road light si sub 5%, apoi pe timp de iarna locuiesc intr-o zona unde astia dau cu lama dupa 2-4 zile de la ninsoare, asadar sa am cu ce ma misca si in situatii delicate. Ma uit cu "jind" dupa LC120, dar motorul de 3L si pretul exorbitant la achizitie... Alternativa ar fi Pathfinder. Mai citesc una alta dar tot ce se poate gasi pe net despre fiabilitate ma lasa cumva rece. Ii rog pe cei ce au sau avut acest agregat sa-mi dea un sfat bun - sa iau masina si s-o folosesc sau sa imi vad de treaba? As vrea sa stiu cat ma costa intretinerea in general si daca se poate compara dpdv financiar cu intretinerea unui megane 2. Cam ce inseamna cand incepe sa bata, cat ajung schimbatul articulatiilor, amortizoare, directie etc. Elemente de caroserie (in caz de mic incident). Conduc asa, mai legal, cam unde m-as situa cu consumul in oras si afara (intreb ca multi ce au dat pe net consumuri - merg tare cu ele)? Sa caut automata sau manuala? Acum merg cu un golf 4 1.6 benzina, automata - a sotiei si ma rupe la consum - ajunge si la 16% mers legal, responsabil. Deci oricum ar fi e mai economica ca golf-ul :D. Astept sfaturile voastre si va multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnep Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 La piese costa ceva banuti in plus fata de un megane , masina este mare piesele mult mai mari , dar pica foarte greu , problema este ca sunt putine firme care fac piesele si trebuie sa stai ceva sa le gasesti la un pret bun . Exemple de piese ce am schimbat si cat costa : Rulment fata dreapta 520 lei Franele , discuri cu placute 800-900 nu mai stiu exact Tampon motor , comandat din germania 250 lei Uleiuri transmisii si motor 1000lei LiquiMoly Ambreiajul costa ceva mai mult ca la masinile mici. In rest ca piese de motor , un injector complet costa la fel ca la un logan de 1.5. Imi place masina dar vreau sa o vand , o am pe OLX , vb prin mesaje daca vrei sa o vezi , sistemul 4x4 este super , nici nu iti dai seama cand mergi pe auto , dar ii trebuie un motor de 3.0 v6 Iar la fiabilitate , jante mai late , amortizoare iron man si nu ai treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Chow Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 (edited) Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 La consum cum sta daca nu te dai la ea? Afara, mixt, oras. Cand cuplezi AC, se simte la demaraj? De ce spui ca ii tb un 3.0? pare submotorizata? La cat se schimba uleiurile din transmisii? Edited December 22, 2015 by Mr.Chow Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnep Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Re: Sfaturi Nissan Pathfinder 2010 la mine un 9-10 % afara pana in 100km/ora, in oras 12-14 % ,eu i-am blocat si egru ca iti distruge motoru in timp . Nu ai probleme cu demaraju eu plec de pe loc cu : AC , compresor aer comprimat, dezaburire , 4 subwoofere de 15'' ,pleaca fara probleme , mai ales daca ii dai tare in 4x4 . Parerea mea este ca e cam mic motoru pt ea daia vreau sa o si dau , dar nu intelege gresit , cand apesi pe acceleratie nu te lasa la greu. La km nu stiu exact parca 150000km , eu il schimb din cauza timpului care a trecut si poate ca uleiu si-a mai pierdut din propietati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts