Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

itp Bulgaria

Marius-Viorel
 Share

Recommended Posts

Salut ptr toti colegii de pe forum.Am un mitsubishi si imi expira itp-ul in noiembrie.

Anul trecut cand am inscris masina, tot un coleg de pe forum din Busteni m-a ajutat cu inmatriculatul

Ma poate ajuta cineva cu itp-ul la bulgari?

Edited by Astral

Re: itp Bulgaria

Nu este mai simplu sa faci ITP in tara?

ITP-ul in tara este o pacaleala. rar-ul (intentionat cu litera mica), zice ca este valabil doar pe teritoriul ROU. Daca faci un accident, asiguratorul bulgar, poate refuza dosarul pe motiv ca masina nu are ITP valabil ... din punctul lor de vedere, masina nu are ITP valabil ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Simplu. Cu asigurare valabila, dar ITP expirat, cf. legii nu ai voie sa circuli pe drumuri publice. Daca dai cu mucii in fasole, cazul se rezolva foarte rapid. Nu ai verificare? Nu aveai ce cauta pe strada, nu faceai accident. In orice accident esti implicat, politia si asiguratorul la asta se uita prima data. La valabilitatea ITP-ului. Poate sa te loveasca unu din spate, ca tot tu esti de vina ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Eu nu am spus ca nu am asigurare... Eu am spus ca asigurarea e una si itp-ul e altceva. Politia iti cere toate actele in caz de accident... asta e clar, dar pana la ce ai spus tu mai sus este cale lunga.

La intelegerea amiabila de exemplu... mai ai vreo treaba cu itp-ul? Sau concret.. stii pe cineva care si-a facut itp in Romania la rar si asigurarea lui s-a facut ca ploua?

Salut ptr toti colegii de pe forum.Am un mitsubishi si imi expira itp-ul in noiembrie.

Anul trecut cand am inscris masina, tot un coleg de pe forum din Busteni m-a ajutat cu inmatriculatul

Ma poate ajuta cineva cu itp-ul la bulgari?

0761614981 , suna-ma si te trimit la cineva in silistra:h5

la silistra sper sal trimiti la cineva serios si apropo colegu ai itp si asigurarea din aia buna........ sau falsa ca la trecerea cu bacul te asteapta fratii romani si cei bulagari si daca esti pe naspa te lasa pe jos...... dami un mes la 0767006600 si te pun eu in legatura cu cineva care te rezolva una dn cerinte sa nu ai parbrizul crapat ca nu te primeste iar partea cu itp facut la romanasi asa este partea bg nu recunoaste itp facut in rom. si daca prin absurd prinzi un contrrol comun ro-bg esti mancat

la silistra sper sal trimiti la cineva serios si apropo colegu ai itp si asigurarea din aia buna........ sau falsa ca la trecerea cu bacul te asteapta fratii romani si cei bulagari si daca esti pe naspa te lasa pe jos...... dami un mes la 0767006600 si te pun eu in legatura cu cineva care te rezolva una dn cerinte sa nu ai parbrizul crapat ca nu te primeste iar partea cu itp facut la romanasi asa este partea bg nu recunoaste itp facut in rom. si daca prin absurd prinzi un contrrol comun ro-bg esti mancat

Dar tu ce impresie aveai ? Ca-l trimit la cineva neserios ? Sau ai impresia ca nu am ce face si imi place sa-mi bat joc de oameni .....

Edited by Astral

• 3 weeks later...
  • 6 months later...

Cum sta treaba la bulgari cu masinile taiate, cu rolcage exterior, roti mai mari etc, dar care inca arata a masina?

Eu o am inmatriculata la noi, dar daca o modific nu cred ca mai iau itp-u, e Bulgaria o solutie?

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use