bendix Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Salutare Doamnelor / Domnilor! Sunt inca in posesia unui Y 61 / 2005, masina careia nu am ce sa-i reprosez nimic; pe parcursula a 67 k km nu am avut ABSOLUT nici o problema. A venit insa timpul de un upgrade. Am facut o lista scurta si, una dintre variantele de pe aceasta lista este G-ul. Am de ales intre G 55 AMG si G 500 (import USA). Am nevoie de o masina care sa se comporte in off-road (obvious soft off-road) ca si Patrolul. Intebare: care dintre cele 2 modele ar fi mai bun in soft off-road? De la posesori / cunoscatori un sfat va rog. Multumesc, Vlad G 55 AMG - 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Mercedes G55 AMG la fel ca si G500 sunt masini cu tractiune integrala permanenta si 3 diferentiale blocabile, adica masina ideala / suprema pentru off road. Comparatia cu Nissan Patrol este inutila, deoarece vorbim de alta clasa, net superioara, vei simti din prima clipa suprematia G-ului, ca sa nu mai vorbim de puterea motorului, care este impresionanta... :grin: Din punct de vedere al off road-ului nu mai conteaza daca iti iei G55 AMG sau G500, oricum ambele sunt super / mega masini peste Nissan Patrol; desigur 50% conteaza soferul, dar oricum masina te va ajuta foarte mult. Daca vorbim de super detalii pentru cunoscatori, alege G55 AMG... Un amanunt care nu este de neglijat : -cheltuielile de intretinere, piesele si reparatiile nu sunt pentru oricine, trebuie sa fii foarte bine pregatit din punct de vedere material / financiar fata de Nissan... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Mercedes G55 AMG la fel ca si G500 sunt masini cu tractiune integrala permanenta si 3 diferentiale blocabile, adica masina ideala / suprema pentru off road. Comparatia cu Nissan Patrol este inutila, deoarece vorbim de alta clasa, net superioara, vei simti din prima clipa suprematia G-ului, ca sa nu mai vorbim de puterea motorului, care este impresionanta... :grin: Din punct de vedere al off road-ului nu mai conteaza daca iti iei G55 AMG sau G500, oricum ambele sunt super / mega masini peste Nissan Patrol; desigur 50% conteaza soferul, dar oricum masina te va ajuta foarte mult. Daca vorbim de super detalii pentru cunoscatori, alege G55 AMG... Un amanunt care nu este de neglijat : -cheltuielile de intretinere, piesele si reparatiile nu sunt pentru oricine, trebuie sa fii foarte bine pregatit din punct de vedere material / financiar fata de Nissan... Si cel mai important amanunt deloc de neglijat consumul(peste 25l/100) gurile rele spun ca 55amg este cam rigid la suspensie si plasticurile interioare scartie dupa o vreme. eu am ales 320cdi desi v8benzina ramane mereu in suflet.bafta! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bendix Postat Iunie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Danke. Sunt pregatit pentru sa intretin G-ul :). Consumul sincer nu ma prea intereseaza - si Patrolul consuma in Bucuresti 20%. - nu mai spun ca benzina este mai ieftina decat motorina :D. G 55 AMG - 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: G55 AMG sau G500 eu as opta pt g500. motivele : -g55amg este prea jos chiar si pt offroad soft iar kitul de inaltare din suspensii nu se potriveste (desi arata la fel este diferit) -presupunand k ai adapta un kit de suspensie inalatata rezultatul va fi k masina nu va mai sta pe drum din cauza puterii enorme -vei avea dificultati mari sa gasesti gume cu profil mai de off road pt k are jante de 19 sau 20 ;jantele mai mici nu incap pt k nu au loc din cauza franelor supradimensionate -mai binele este dusmanul binelui bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Cauciucurile nu sunt o problema mare 20" (35,36,38") se gaseste tot in USA IROK, Super Swamper multe altele Eu totusi as opta pentru un 400 CDI cuplu de 750 N si vreo 300 caluti si model mult mai apropiat de off-road decat de un hot-off-road 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: G55 AMG sau G500 38" pe un 55AMG? esti nebun... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: G55 AMG sau G500 1. Patrolul tau nu are cum sa consume 20% in oras ... al meu [ automat + tot felul de fiare pe el ] ajunge cu greu la 18 % consum de oras ... e ceva in neregula, ar trebui sa ai un consum urban de 12-15 % . 2. De ce vrei sa dai Patrolul ? ... oricum tu nu iesi cu masina in teren, asa ca ce-ti trebuie sa cheltuiesti o roaba de bani pe o masina care [ desi e clar mai performanta in offroad ] nu arata, "pe strada", la fel de impresionant ca un Patrol ? 3. Gumele mari [ adica pentru jante mari ] sunt scumpe si trebuiesc aduse din America ... crede-ma ca nu este tocmai la indemana, stiu ce vorbesc [ de altfel si tu stii :) ] Altfel, nimic de zis, G-ul este MASINA ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bendix Postat Iunie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: G55 AMG sau G500 @Koala: E vremea de upgrade. Patrolul nu-mi ofera atitea satisfactii cate mi-ar oferi G-ul 55 AMG. Nu-mi permit sa tin o masina de oras si o masina de teren - asa ca fac un compromis :grin: si aleg G-ul. Pentru cei care au: puteti sa-mi spuneti care este situatia cu service-ul din Bucuresti? ps: Masina o voi lua de la Prestige Cars - ei spun ca nu este nici o problema cu service-ul.Is it true? G 55 AMG - 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Frank SF Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: G55 AMG sau G500 nu va fi nici o problema in sensul ca iti asigura ei service-ul si garantia. cu masina produsa cu specificatii US, s-ar putea sa ai probleme sa o servisezi la service-urile oficiale Mercedes-Benz "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 Re: G55 AMG sau G500 ................... o sa duci dorul Patrolului ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 Re: G55 AMG sau G500 ................... o sa duci dorul Patrolului ! Subscriu. Dar daca te tine un G AMG, de ce nu? Numai ca cei ce apreciaza masinile offroad nu vor fi impresionati de AMG iar cei ce sunt impresionati de AMG nu vor intelege niciodata de ce tocmai un G? Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Lasati omul sa se bucure de acaretul sau :ha: ... AMG-ul e deja in posesia lui ... l-a luat, m-a sunat sa ma duc sa-l vad, da' n-am fost in stare sa-mi fac timp ... oricum, si parerea mea este ca aia sunt bani aruncati si care nu vor fi niciodata utilizati "corespunzator" ... ... dar, cum vorba romanului este ca "nu te poti c..a in gustul omului" propun sa lasam lucrurile asa cum sunt ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: G55 AMG sau G500 sa-l stapanesti sanatos Bendix, si sa te bucuri de scula cumparata ..... :h5 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bendix Postat August 10, 2008 Autor Partajează Postat August 10, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Don Luigi - o sa-mi rascumpar patrolul :) daca o sa mi se faca foarte dor . G 55 AMG - 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pabibabum Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: G55 AMG sau G500 iauzi frateeeee....amg la off road.bagati-va mintile in cap si coborati pe pamant va rog!poti sa iti iei un passat 4 motion ca ai sanse mai mari sa iesi din situatii dificile.+ca e mai ieftinake .inaltare roll cage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: G55 AMG sau G500 daca omul are stolul asta de pasari si daca il baga un pic si in off-road, nu vad de ce motorul de pe amg ar fi mai slab decit alte diesel-uri de pe G-uri. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Motorul e una la mana - nu e motor de tractor de munca, e motor facut manual la mare arta, pt masini rapide. Nu ca ar fi rau, dar nu e gandit pt offroad... Restul diferentelor fata de un G normal sunt celalata parte. Suspensii tari si joase, jante uriase, etc etc... Nu e doar "arunci niste MTuri" si deja e cel mai tare G. Nu e. Cel mai tare G cred ca e un 400 CDI, preparat cum trebuie. Asta pt offroad. Si mi-e greu sa cred ca motorul de pe 400CDI nu ar face fata si pe sosea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Relax, mai oameni buni ! ... Vlad [ bendix ] nu a luat masina aia ca s-o omoare in padure, n-a iesit el cand avea Patrol, deci nu cred ca o sa rupa in gura nici frumusetea asta de acaret ... ar fi si pacat, dupa cati bani a costat ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Relax, mai oameni buni ! ... Vlad [ bendix ] nu a luat masina aia ca s-o omoare in padure, n-a iesit el cand avea Patrol, deci nu cred ca o sa rupa in gura nici frumusetea asta de acaret ... ar fi si pacat, dupa cati bani a costat ! ... De acord :grin: Vlad, s-o stapanesti sanatos! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi is Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Nu te uita la ce spun circotasii. Este o supermasina. Felicitari pentru alegere si s-o stapinesti sanatos! :1 Toti iti vor binele, asa ca nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bendix Postat August 22, 2008 Autor Partajează Postat August 22, 2008 Re: G55 AMG sau G500 all of you: danke, danke. Da este adevarat: nu am luat-o pentru a o baga prin padure. Pentru asta va fii achizitionat... hmmm Don Luigi... ps: a vazut deja soft off road prin nisipurile / dealurile de la Calafat. G 55 AMG - 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 24, 2008 Partajează Postat August 24, 2008 Re: G55 AMG sau G500 poze pt muritorii de rand ? daca sughiti sa stii ca te invidiem multi.. :ypu :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: G55 AMG sau G500 Da , asteptam poze....dupa cate vad si la 4x4 Mercedes-ul e nr. 1 ...asta dupa ce s-a scris pe aici.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: G55 AMG sau G500 Salut! In primul rand felicitari pentru achizitie... Ai pus mana pe visul umed al multor pasionati de masini (...nu numai de teren) Nu stiu cati dintre voi ati auzit motorul ala supraalimentat cum urla.... eu as porecli bucata aia de fier semnata...THOR...iti zguduie si amintirile in cap... Cat despre off-road...well...e PACAT sa o bagi in noroaie...ai putea...daca, cine stie, te urmareste...nu stiu...mafia...si vrei sa SCAPI...e o masina scumpa...dar...make no mistake...nu e nicidecum ML sau X5...nici macar GL...e o masina de TEREN...nu e SUV. Si e mai de teren decat multe la care tre' sa umbli sa le faci de teren. Poate LEJER suporta pedepse dure...dar nu cred ca te lasa inima. E intr-adevar mai scump de intretinut. Eu, pe de alta parte, am un G 400 CDI din 2005...i-am pus scuturi de dural pe dedesubt, si un troliu in fata(DIY)...in rest nimic...am cauciucurile( si acum) cu care am cumparat-o din Germania...yokohamele standard...nu pot sa zic ca pot participa la extrem cu utilajul...cum s-a zis mai sus...dar...am aruncat-o in asa hal pe teren incat prietenii imi spuneau ca nu merit o astfel de masina....cu toate astea a refuzat sa se strice...cand ai impresia ca ai ajuns la limita...de fapt e limita TA, nu a masinii... G-ul e o masina scumpa...dar isi merita toti banii....ar trebui sa fie in colectia unui impatimit al masinilor... in general. Acum despre service-ul Mercedes (ce stiu eu de pe propria piele)....astia din Romania sunt niste mecanici...sa zic cu indulgenta... ok. DAR, avand in vedere ca masina e destul de rara si cu o constructie aparte...lucrul asta ii transforma din ok in...macelari. Eu as propune sa ne adunam toti astia cu G-uri si sa ni le reparam singuri. Apoi si o remarca de imagine: parca la volanul unui G nu poate incapea decat un om serios... :grin: Parerea mea. P.S. : Herr bendix, daca, din pura intamplare, ai vreun Passat 4motion in fata, sa nu o calci prea tare...sa nu il aspiri in admisie! Iti dai seama cate Lupo ai scoate pe tevile alea laterale? Poate ii ramane si celui de la firma...pabibabum..un Lupo ...College ! Club 4X4 Brasov Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate