Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

G55 AMG sau G500

bendix

Postări Recomandate

Re: G55 AMG sau G500

M-am dat cu masinutza G 55 AMG Kompressor, ce sa zic .......e impresionanta. Motorul este foarte puternic si trebuie sa fi extrem de atent la manevrele de parcare . Cutia sch rapid si ferm. Pe dedesubt masina e mai mult Touring, cutia si mai ales reductorul foarte jos plasate , muuullteeeee sonde, fire, servomotoare plasate pe burta masinii.

Bordul e "paracios" raporteaza orice neregula sesizata, ca e bec ars, usa neinchisa( si usile oricum nu se prea inchid bine, trebuie trantite temeinic ca sa se stinga becul in bord), sau defect de motor, devenind un pik stresant sa mergi cu orga de lumini aprinsa in ochi. Face mere scandal daca nu pui centura

Masina a avut un mik incident cu o bordura, deh, fortza multa, din care a dat-o in probleme de cutie de viteze (schimba rapid si violent de iti rupea coloana, si la plecarea de pe loc faceai burn-out) pe care le-am remediat. Astea pe la 7000km

Preturile la pese sunt aberant de mari (un overvfender= 2700ron, numa pt ca e de AMG). Si...dsi masina costa la greu, vreo 150.000E, implicit asigurarea e uriasa, cand vine vorba de decontare....Alliantz taie din deviz si deconteaza doar valorile pt un G-eu obisnuit........ca asa le da lor programul. AMG nu figureaza

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate, cu masinile e ca si cu libertatile..in ziua de azi...avem parte de ele din ce in ce mai putin. Sunt din ce in ce mai electronice si pierzi "legatura" cu ele...o sa se conduca singure in curand.... Trebuie sa dam din libertati pentru a avea o lume mai sigura...masini care bipaie ca nu-ti pui centura, care nu pleaca daca esti beat... BULLSHIT!!! Mothafuckin' conspiracy! :sr Asta e...moment de reculegere...si....murim in pace.

Pace voua.

Club 4X4 Brasov

Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre.

Link spre comentariu

plus ca daca mai pui un kit de putere, il duci la 315 CP, si atunci....... atunci .... eu tot visez ca o sa fac lucrul acesta. Prima data insa ar trebui sa am un 400CDI :happy

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

Vizitator RazvanS

:)

ca pret e ok tinand cont ca e cam la 60 la suta din pretul de lista ... dar totusi ... 80 de mii sunt 80 de mii :) .. daca erau ROn .. mai mergea :)

Link spre comentariu

sa inteleg ca ti ai luat un g si nu orice fel de g si acum te ai plictisit si vrei sa l vinzi?vrei un model mai nou de la classa g sau te orientezi spre q7?

:g

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

Vizitator RazvanS

dupa parerea mea in momentul actual sunt cam 12 oameni in romania :) care ar mai da 80 de mii de euri pe o masina.. din astia vre-o 7 sunt fani q7 si restul nu se dau in vant dupa G ... ca de .. ti-ai ales si tu o masina exclusivista care nu prea are priza la bogati :)

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare