Black Indian Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Sambata incercam sa gasim traseul de pe Sandru Mare la Slanic Moldova. Traseul pana pe Sandru este unul soft. Deocamdata suntem doua masini. Recomand macar MT. Plecarea la ora 9:00 din Sf. Gheorghe. Daca cineva stie traseul, rog a ne ajuta cu ceva detalii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: 26.10.2013-Discovery muntii Nemira Cateva poze de duminica Acelea sunt anvelopele de la Vitara.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: 26.10.2013-Discovery muntii Nemira A fost un traseu super fain, am nimerit fara probleme. Revin cu poze si detalii mai tarziu.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: 26.10.2013-Discovery muntii Nemira Am plecat pe la 9:30 din Sf. Gheorghe si la ora 16:00 am ajuns in Slanic.Traseul a fost urmatorul: Sf. Gheorghe-Tg. Secuiesc-Lemnia de sus-Vf. Ghepar-Vf. Sandru mare-Slanic. NU pot sa pun track ca nu am inregistrat si sincer nu ma pricep la asa ceva (noi am mers batraneste dupa harti). Traseul este usor se poate face si cu AT pe uscat, cand este ud se schimba datele problemei radical.Cateva poze de la aceasta iesire: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: 26.10.2013-Discovery muntii Nemira Frumos. Multumim pentru poze! Un track ai cumva? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: 26.10.2013-Discovery muntii Nemira Fara track, nu ne pricepem inca. Este usor de ajuns daca folosesti google. Dupa ce intri pe traseu sunt semne turistice dupa care te ghidezi. Vrem sa facem tura si mai lunga, cuplare cu vf Nemira Mare si baltile Nemirei cu somn la Slanic Moldova.O sa revin cu alte poze si poate un filmulet.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: 26.10.2013-Discovery muntii Nemira Unde anume ati ajuns in Slanic? Unde v-ati intepat practic in drumul principal? Ati gasit ceva bariere? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: 26.10.2013-Discovery muntii Nemira Facem imediat o detaliere. Acum am ceva treaba pe la munca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: 26.10.2013-Discovery muntii Nemira Am ajuns la iesire din Slanic pe drumul judetean care duce la Poiana Sarata. Daca te intereseaza coordonate GpS si detalii am sa le postez aici. Era o singura bariera la intrare in Slanic dar era deschisa.Mai pun cateva poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 31, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Re: 26.10.2013-Discovery muntii Nemira Incerc si un filmulet cu o parte a traseului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Noiembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 (editat) Re: 26.10.2013-Discovery muntii Nemira O urcare mica pe Sandru Mare:http://youtu.be/BOLTy4vCfTo Editat Noiembrie 1, 2013 de Black Indian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate