LorDeko Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Duminica iesim iar la plimbare:ha1 :ha1 Ora 9:00 Petrom-ul de langa Metro. Mai schimbam zona.... o luam pe Campina... Baiului si mai vedem :grin: mancarica la pachet, se stie! Daca aveti cunostinte de alte trasee interesante scrieti aici sa dezbatem :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare haideti cit mai tine vremea cu noi Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare Tura asta nu apuc sa vin, ca-s mega ocupat. In plus, nici la mester nu am apucat sa duc masina inca, dar buba e la clapeta de acceleratie, a iesit la tester. O rezolv saptamana viitoare, si revin in teren. Distractie faina duminica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare Mi-am reparat masina si vin si eu, iar.... acum am un AVM de rezerva MS, "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Daca aveti cunostinte de alte trasee interesante scrieti aici sa dezbatem :old despre coborare din baiului pe la piciorul cainelui ce zici? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Ma prezint si eu, astept detalii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 (editat) Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Coborarea spre Traisteni pe crucea rosie prin padurea Glodeasa venind dinspre lacul de la baza varfului Rusu e chiar faina (vezi postul 6 de aci). Vreme buna sa aveti!!!! Editat Noiembrie 1, 2013 de ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Azi inlocuiesc conducta de retur dintre radiator si cutia automata, si daca totul e ok, voi fi prezent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului sper ca rezolvi cu conducta si sa reusiti s-a venitihttp://forum.club4x4.ro/images/smilies/icon_wink.gif Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Coborarea spre Traisteni pe crucea rosie prin padurea Glodeasa venind dinspre lacul de la baza varfului Rusu e chiar faina (vezi postul 6 de aci). Vreme buna sa aveti!!!! Ce denumiri nenica:ha:....... Eu stiu doar o denumire la traseul ala "Orjogoaia" :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului despre coborare din baiului pe la piciorul cainelui ce zici? Cobori si unde ajungi?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Un nr de contact? Banuiesc ca e vorba de petromul de la iesirea plouestiului? Mai vune careva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului sintem 3 masini din ploiesti tel 0722305300 lucian Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Cu mine 4. Vin tot din zona Ploiestiului. Ne vedem maine dimineata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Si eu vin din Bucuresti. Ne vedem in Petrom "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Pt bucuresteni nu ar fi mai bine o intalnire la metro baneasa la.7.30? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului La 7 40 abia plec din Giulesti. O sa merg direct in Petrom-ul din Ploiesti. Ms Florin Bogdan "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Prezent la 9 la Ploiesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Cobori si unde ajungi?:grin: sinaia, strada piscul cainelui. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului sinaia, strada piscul cainelui. Cred ca e interesant dar e naspa pe DN1 la ora aia, o sa fie full. Vedem maine cum le combinam sa iesim tot prin Campina... sau poate cine stie prin ce zona.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Eu abia m-am trezit, de vreo ora. A treia oara... Ce bine e sa doooorrmiiii!... Acum astept si eu pozeeee!!!!!!!!!! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Cateva poze ... dejantare, rasturnare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Ce facurati bre, puserati patrolu ...cu roatilii in pozitie caineasca de pisare? :ha: Poza cu Giorgel murdar pe labe si cu manusile in buzunarul de la spate e priceless ... :ha: Sa va fie de bine. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului La Giorgel manusile sunt pt condus. Patrolul s-a rasrurnat pt un experiment pe care propietarul l-a pus la cale (cum sa mergi cu doua roti pe deal si cu celelate doua exact pe sub primele). Rezultatul se vede in poze. Bine ca nu a fost nimic grav. Masina a mers incontinuare ca si cum nimic nu s-a intamplat. "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului doar e patrol Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate