Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului

LorDeko

Postări Recomandate

Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului

La Giorgel manusile sunt pt condus.

Apropo de asta, la prima coborare pe toboganul de noroi de la Tabla Butii cu Pinin-ul, cand am ramas infipt prima data, din viteza, am legat si eu sufele cu mainile goale, de nu m-am mai curatat nici cu un pachet de servetele umede apoi! Astfel ca a trebuit sa-mi iau manusile ca sa mai pot conduce masina, fara sa o umplu de noroi peste tot la interior! :ha:

Se mai intampla si de-astea in focul actiunii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

plimbarea bag de seama ca a fost in grohotis si nu in baiului... palpitant,nimic de zis! ce de patroale!!!

Pei cineva mi-a modificat titlul!:grin:

Era doar o propunere si prin baiului......

Teoretic vroiam cu finalizare in Azuga.......dar s-a mers FOARTE incet..... ca s-a mai intamplat una alta... gen rasturnari de situatie:ha::ha:...

Link spre comentariu

De mers, nu s-a mers incet dar ne-am oprit de multe ori si ne-am pormit greu la drum.

Parerea mea este ca Mitsubishi-urile alea ne-au tinut in loc. Wuahahahah [gluma]♥

Eu am o tona de filmari pt ca am avut pe Patrol, 2 camere fata/spate , camere care au filmat tot timpul.

Nu stiu daca se le pun pe toate sau sa imi fac timp sa editez secvente.

Voi ce parere aveti ?

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare