Optimus Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Bai nene, cum va las singuri 5 minute, cum faceti prostii! :oo Tre sa iau masuri si greutati in cazul vostru... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului si de la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Frumos!!! Chiar daca au fost peripetii "e bine cand totul se termina cu bine"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului La Giorgel manusile sunt pt condus. Apropo de asta, la prima coborare pe toboganul de noroi de la Tabla Butii cu Pinin-ul, cand am ramas infipt prima data, din viteza, am legat si eu sufele cu mainile goale, de nu m-am mai curatat nici cu un pachet de servetele umede apoi! Astfel ca a trebuit sa-mi iau manusile ca sa mai pot conduce masina, fara sa o umplu de noroi peste tot la interior! :ha: Se mai intampla si de-astea in focul actiunii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului plimbarea bag de seama ca a fost in grohotis si nu in baiului... palpitant,nimic de zis! ce de patroale!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului plimbarea bag de seama ca a fost in grohotis si nu in baiului... palpitant,nimic de zis! ce de patroale!!! Pei cineva mi-a modificat titlul!:grin: Era doar o propunere si prin baiului...... Teoretic vroiam cu finalizare in Azuga.......dar s-a mers FOARTE incet..... ca s-a mai intamplat una alta... gen rasturnari de situatie:ha::ha:... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului De mers, nu s-a mers incet dar ne-am oprit de multe ori si ne-am pormit greu la drum. Parerea mea este ca Mitsubishi-urile alea ne-au tinut in loc. Wuahahahah [gluma]♥ Eu am o tona de filmari pt ca am avut pe Patrol, 2 camere fata/spate , camere care au filmat tot timpul. Nu stiu daca se le pun pe toate sau sa imi fac timp sa editez secvente. Voi ce parere aveti ? "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului Ar fi fain ceva filmari,sa ne para rau celor ce-am tras chiulul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului cum vrei tu bogdane,de data asta nu am fotografii sau filmari Editat Noiembrie 4, 2013 de Astral Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului in sfarsit am reusit. mama ei de tehnologie:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului ............ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului cam atat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului cva muvi-uri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului georgel balerinul :wink: atat de la mine :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zeneca Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: 3.11.2013 :)) plimbare prin Baiului O iesire intensa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate