Big.Ursu Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 (edited) Dupa o coacere de vreo 2-3 saptamani asa...cu ceva emotii in privinta vremii...azi am comis-o ultima oara pe anul in curs (cel putin asta-i varianta oficiala). Am fost: 1. Nissan Patrol Y61 2. Jeep Wrangler (al lui Mita) 3. Suzuki Vitara X90 (sper ca nu gresesc) 4. Suzuki Jimny 5. Nissan Patrol K160 O plimbare faina de duminica, destul de lejer, finalizata cu ceva haleala gen "haiducie" :) Am cunoscut oameni noi, a fost super ! Zona .... "nu stiu eu din astea " .. intrebati pe Mita...O sa urmeze niscai pozne si ceva video si stil propriu. Ordinea este total aleatoare Edited November 10, 2013 by Astral NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Re: Last call 2013 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Re: Last call 2013 Compania a fost selecta si imi doresc sa ne reintalnim pe munte cat de curand posibil, pentru chestii si mai elaborate (gen ceaun, o bauta...maruntisuri din astea). :h5 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuko Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Re: Last call 2013 Felicitari pentru artistul care a facut pozele. Sunt o incantare pentru ochii mei obositi de mitic... La cat mai multe astfel de evenimente. Respect, Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010 VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003 Suzuki GSR 600,98 cp-2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Re: Last call 2013 Multumesc (si in numele celuilalt fotograf) :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Re: Last call 2013 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 (edited) Re: Last call 2013 Edited November 10, 2013 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 Re: Last call 2013 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Re: Last call 2013 Frumos! Offroad pentru suflet! Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Re: Last call 2013 Da. A fost foarte reușită ieșirea. Ne-am simțit bine cu toții, chiar dacă vremea nu a fost tocmai prietenoasă. Am văzut și soare (mai puțin, dar a fost) și nori și ploaie și vânt rece, acolo sus. Condimentată ieșirea, aș putea spune. Mulțumim lui Cătălin (Daemonus) și lui Laurențiu - responsabili pentru imagini și video și ... îi mai așteptăm pe la noi. Și pe voi, oricine vrea, poate veni - avem munți falnici și trasee frumoase în zonă, pentru toată lumea doritoare. Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
boerumarius Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Re: Last call 2013 O iesire de nota 10, iar pozele si filmarile sunt superbe cum dealtfel ne-a obisnuit de fiecare data Daemonus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Re: Last call 2013 Se vede ca a fost iarasi o iesire faina! Nici nu se pute altfel! Eu am fost mai ocupat cu treburi casnice si a trebuit sa zic pas de data asta, dar nu o sa va mai iert :grin: Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Re: Last call 2013 Mita, de la tine astept cele mai multe comentarii! Cum e masina noua? Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Re: Last call 2013 Mita, de la tine astept cele mai multe comentarii! Cum e masina noua? Mi-a luat-o Zoli inainte.Frumoase locuri... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Re: Last call 2013 Zoli, mașina e bună. Ca un SJ evoluat, steroidat. Adică te zdruncină, dar trage grav. Și asta de jos, are cuplu din ture mici. Dacă-l urci în ture ca pe samurai sau pe jimny, rupe drumu` sub roți. Mai ales pe reductor. Eu sunt super încântat de mașină, s-a comportat exemplar, chiar cu anvelopele de stradă M+S, pe care le am acum. Chiar dacă estetic nu e spectaculoasă, ba chiar lasă de dorit (vârsta își spune cuvântul, pe ici pe colo) - tehnic e impecabilă. Am avut ceva emoții, până am pus-o cât de cât la punct, dar acum sunt mulțumit. Chiar dacă mai e de lucru ... știi tu vorba aia: "Întotdeauna e loc de mai bine!" Oricum, mi-a părut rău că n-ați putut ajunge și voi - Sorin și Zoli. A fost frumos și ar fi fost locuri și pentru voi. Poate data viitoare ne onorați cu :ca prezența "... și-o s-o facem și mai și mai lată!" Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Re: Last call 2013 Mi-a luat-o Zoli inainte.Frumoase locuri... Frumoase ...așa este - te așteptăm pe la noi! Oricum, poate până la urmă reușim să organizăm ceva mai mare, cu entuziaști de prin mai multe colțuri ale țării. Avem și trasee, avem și pensiuni agro la prețuri decente și ... ... Numai să fie motorină/benzină și timp, restul sunt detalii:h5. All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 Re: Last call 2013 De-a dreptul detalii :) Abia astept primavara sa-mi rasfat retina prin muntii aia :)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L4ur3ntziU Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Re: Last call 2013 Multumesc (si in numele celuilalt fotograf) :) Daaaaa ...celalat fotograf adica JE :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts