guest64539 Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Buna ziua, Daca ma poate indruma cineva de unde sa cumpar un set de faruri LHD pt un l200, 2005, 2.8 sau macar sa le imprumut pentru data de 10 decembrie. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: faruri l200 Cel mai bine decat sa cumperi faruri, cauta un set de lupe ce se monteaza in far le montezi si poti face rarul lejer. Kitul de lupe sunt pt masini cu volan pe stanga si vei avea silumina buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guest64539 Postat Noiembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: faruri l200 seba, ai putea sa ma indrumi de unde se poate cumpara acel kit? sunt greu de montat lupele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: faruri l200 Se monteaza relativ usor adica dezlipesti sticla de pe far si pui lupa inauntru. kituri de lupe avea de vanzare si cineva aici pe forum. trebuie sa ai grija sa cumperi lupe specifice tipului de bec care il ai momentan in far. la mine a fost h4. dai un search pe google kit lupe minimorimoto. eu am pus de 2.8inchi ca marime. le-am luat pe vele mai mari cu tot cu angel eyes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guest64539 Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: faruri l200 cunoasteti pe cineva care m-ar putea ajuta? nu sunt prea sigur pe mainile mele, mai ales la treburi delicate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Re: faruri l200 seba poti pune si niste poze sa vedem cum arata cu lupele montate ? :) raman dator :) nu de alta dar la o cautare pe google asa cum ai zis gasesc dar trebuie sa stiu exact ce model potriveste in l200 model pana in 2005. nu de alta dar dupa ce le-am cumparat daca nu imi potrivesc arunc la cos 300 ron Editat Noiembrie 17, 2013 de impero :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: faruri l200 cunoasteti pe cineva care m-ar putea ajuta? nu sunt prea sigur pe mainile mele, mai ales la treburi delicate. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76950-Xenon-corect-lupe&highlight=lupe REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: faruri l200 revin cu pozele. eu am avut becuri h4 inainte, acuma am d2s bixenon. diferenta este destul de mare la vizibilitate dar nu sunt nici ca cele care au din fabrica lupe. kitul a venit cu tot sistemul de prindere si pt mine nu a durat mult pana la montare. balasturile le-am ascuns in bara si nu isi da nimeni seama ca nu este original. atentie care doreste sa puna acest sistem de lupe sa cumpere becuri xenon de 4500k. angel eyes-ul se vede foarte bine , in plus cei cu bmw se uita urat intrucat cerculetele lor sunt de cacao fata de ale mele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: faruri l200 excelent arata. sunt curios cum functioneaza noaptea cum bate faza scurta si cea lunga la modelul tau seba. acum scuze ca sunt stresant : tu ai montate mini morimoto ? daca da de unde le-ai luat si ce model? multumesc inca o data :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate