dans Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 https://d.transfer.ro/NISSAN_GR_GU_Y61-transfer_ro-19nov-7e07f7.zip Valabil pana in 4.dec.2013. Il am salvat pt cei care nu reusesc sa il copieze pana atunci. Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Aici gasiti manualul pentru Nissan Patrol (link permanent catre fisierul uploadat pe Dropbox). NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokomoko Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Multumiri calduroase. Caut de mult varianta electronica. :ypu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgechinezu Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Se mai poate pune manualul ? scz nu am fost pe faza ... Si daca tot se repune rog cei care mai au ceva manuale, sceme, pt Y61 (motor 2.8 - in cazul meu) sa mai adauge ce mai au . Eu pt al meu nu am nimic. Multumesc ! 1 georgechinezu Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qumatru Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare linkul pus de big ursu functioneaza inca... vezi cateva posturi mai sus Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgechinezu Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Gata am descarcat dar in arhiva gasesc niste executabile ce sunt acestea ? georgechinezu Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qumatru Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare manualul nu necesita instalare. il dezarhivezi si il lansezi cu esm.exe dupa ce deschizi, iti bagi seria de caroserie la vin selection si iti arata doar partea de manual care e pentru motorul tau. daca intri direct pe celelalte categorii vei avea manualul pentru toate variantele de motorizare Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgechinezu Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Pfuuu mare treaba asta va FOARTE MULTUMESC !!! Chiar am de misterit un pic si imi va fi de mare ajutor manualul acum si pe viitor ! Va multumesc mult ! georgechinezu Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin81 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Salutare tuturor si LA MULTI ANI! Se mai poate pune va rog o data manualul? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Salutare tuturor si LA MULTI ANI! Se mai poate pune va rog o data manualul? multumesc Este deja pus ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adb Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Mii de multumiri!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Rog un moderator sa stearga restul de discutii de aici, sa lase doar linkul de pe DropBox si sa inchida topicul asta (nu inainte de a-l face sticky). Fisierul va ramane pe dropbox permanent. Multam ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Matei Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Big Ursu te rog frumos sa-mi dai si mie link-ul !! amatei@dfs.ro Multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Big Ursu te rog frumos sa-mi dai si mie link-ul !! amatei@dfs.ro Multumesc mult https://www.dropbox.com/s/83myg64b8r3ecbb/%23Nissan%20Patrol.zip NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Matei Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Multumesc Frumos pentru ajutor Numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Am nevoie de un manual de Y61 (RD28T) Are/poate cineva sa ma ajute cu un manual de Y61 RD28T? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Re: Am nevoie de un manual de Y61 (RD28T) Are/poate cineva sa ma ajute cu un manual de Y61 RD28T? Ce a pus Ursu mai sus e pentru Y61:grin: Iar primul Y61 a fost motorizat cu 2.8-ul. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare dau pe link si apar doua variante: download sau save to my dropbox dau pe download si nimic , ce as mai putea incerca? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare dau pe link si apar doua variante: download sau save to my dropbox dau pe download si nimic , ce as mai putea incerca? Am incercat si eu, asa este. Probabil ca trebuie sa ai cont pe Dropbox. Egal. Da-mi o adresa de E-mail. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolly Roger Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Am incercat si eu, asa este. Probabil ca trebuie sa ai cont pe Dropbox. Egal. Da-mi o adresa de E-mail. Click pe "download", Inchizi fereastra de creeare cont ce apare si dai din nou pe "download". ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristiT68 Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Multumesc pentru Manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
aditupopa Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Multumim frumos. Ajuta mult..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordu Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare multumesc pentru manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norian Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Multumesc si eu pentru manual :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruGSI Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare Salut, mai poti face odata upload-ul pentru ca nu se mai regaseste pe site... THX! :cl:ap:cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts