bus74 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 schimbarea bucsei este necesara doar daca inainte de aceasta operatie proprietarul a constatat ca se aud zgomote atunci cand debraeaza,apoi la demontare se poate vedea fizic starea bucsei,si la cat costa?? 6lei!! ar fi pacat sa nu o schimbe pentru eventuale "scartiieli" la o noua debraere,spor la treaba colegule si pe viitor tine si tu cont de parerea celor care ti-au dat sfaturi, sant printe cei mai avizati !,apropo...cauta alti mecanici pe viitor.numai bine! SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 ....si cu toate ca nu imi place sa-l contrazic pe flay eu spun sa nu iti para rau ca ai schimbat si volanta... la mine a picat ea si mi-ammmancat creierii pana sa-mi dau seama de la ce am tot felul de vibratii la motor, chiar flucttuatii de relanti(ca daca intra in joc da peste cap semnalul pt senszor)...iar bucsa aia...nu cred ca vrei sa se apuce sa scartaie dupa vreo 5 -10.000 km dupa ce ai dat cutia jos sa schimbi amreiajul si ai lasat-o pe aia veche....e o chestie numita "preventative maintainance" ...eu am invatat-o pe pielea mea...si a fost mai scump sa fac economii mici la chestii ca un spigot bush decat sa-l fi schimbat de la inceput...si mai sunt exemple destule NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 va multumesc tuturor se pare ca din pacte de ce imi era frica nu scap, trebuie sa demontez din nou mai mult ca sigur la mine discul este cu partea mai groasa inspre cutie pe viitor daca imi puteti recomanda un mecanic specializat land rover as fii si mai recunoscator dau cutia jos si va tin la curent multumeesc Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 se pare ca ai revenit pe "'drumul cel bun'',glumesc,mecanicii-atelierul ..numai tu ,alegi!!,vezi cum o dai cu ei la pace,..mai cinstestei cu ceva ..bere??...pizza??. numai bani nu!!,numai bine! SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Problema cu bucsa de bronz nu e pretul (eu am luat-o de la inceput, cu kit cu tot) ci faptul ca e putin cam greu sa o schimbi daca nu dai volanta jos. Eu am incercat putin si am lasat-o asa. Mult mai important e simeringul de la palier, cel din spate, care chiar merita schimbat daca e volanta jos. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Eu ma gandesc la placa de presiune care poate s-a decalit. Am patit exact acelasi lucru la masina mica, totul pus ok cu tot cu volanta si in cateva sute de km aia a fost, nu mai intra in viteze sau intra foarte greu, mai ales in prima treapta, preferam sa opresc motorul si sa fac manevra. Le demontare discul era parfum dar placa de presiune albastra. Acum am vazut ca ai scris "dupa montare". Daca nu ai apucat sa faci km posibil sa fie ce zic colegii mai sus, sorry :grin: Editat Ianuarie 31, 2014 de TractoRila ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 revin cu noi informatii si intrebarii astazi am dat iarasi cutia jos. m-am uitat cu atentie pe disc sa vad daca a atins placa sau rulmentul si nimic, totul pare ok. acum o sa pun discul cu partea mai lunga "palnia" spre volanta dar ma gandesc sa nu patesc la fel. eu am cumparat discul si placa din anglia. sunt valeo. ce posibilitae exista ca discul sa fie mai gros? stie cineva ce grosime ar trebui sa aiba un disc nou? Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 dupa ce il pui la loc cum trebuie o sa mearga nu-ti fa emotii...nu esti primul care pateste asa:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Caracteristicile discului sunt urmatoarele: - diametru 267mm; - grosimea discului nou masurata cu ambreiajul montat (discul sub o forta de apasare axiala de 6500N) intre 8,2 si 8,8mm; - grosimea minim admisa 7mm (sub aceasta dimensiune discul trebuie inlocuit). Asa cum spunea si Fery, pune totul cum trebuie si o sa mearga! Succes! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Salut am montat cutia de viteze la loc si surpriza,,,,,,, masina merge perfect acum.:bananaam avut emotii acum ca am rezolvat problema principala vreau sa ma ocup de maruntisuri am o pierdere de motorina pe undeva pe conducta prin zona electromotorului luni este programata sa pun folie neagra pe geamuri, asa pentru a masca diferitele lucruri care le mai am prin masina de privirea atenta a hotilor dupa care as vrea sa pun pe fata o bara metalica cu troliu.si aici vine intrebarea:daca a mai pus cineva de unde a luat-o sau cine poate face o asemenea bara ? eventual astept si ceva poze pentru oientare. multumesc Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 de unde a luat-o sau cine poate face o asemenea bara ? Ia legatura cu Piccolino aici pe forum, cu asta se ocupa ;) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 pierderea de motorina e aproape sigur de la FPR(regulatorul de presiune, e pe bloc in locul unde ar trebui sa fie a 5-a bujie incandescenta)...sunt kituri de reparatie dar nu prea tin ... cauta pe net "Td5 FPR leak" si apoi decide daca repari sau pui nou... nu e foarte usor accesul asa ca gandeste-te bine NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Martie 31, 2014 Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 salutare din nou dupa o pauza cam mare nu am reusit sa mai fac nimic la masina intradevar pierderea de motorina este de la supapa de presiune motorina, dar am observat ca de la un timp pierde din ce in ce mai putina acum pe primul plan este bara metalica pentru ca a venit primavara si odata cu ea se inmultesc iesirile in aer liber . sper ca pana la intalnirea anuala a posesorilor de LR masina sa fie cu bara metalica si troliu sa pot merge si eu pe traseu fara frica. Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 sper ca pana la intalnirea anuala a posesorilor de LR masina sa fie cu bara metalica si troliu sa pot merge si eu pe traseu fara frica. Din punctul asta de vedere nu cred ca e cazul sa te sperii, traseul va putea fi facut de toate masinile participante! Scopul Intalnirii nu este ruperea masinilor ci cunoasterea participantilor si socializarea. Iar ideea de baza este ca toata lumea sa se poata intoarce cu masina intreaga si "pe roti" acasa :wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Aprilie 14, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 salut din nou masina a primit de ceva timp un sat de anvelope noi BFG AT-uri in scurt timp o sa montez si bara metalica de PETER ERNO foarte profesional. promit sa revin cu poze. acum intrebare cum pot sa inalt si eu cativa cm cu bani putini si cu modificari cat mai putine.nu vreau sa schimb arcurile si nici amortizoarele ,se poate cu ceva flanse de 2-3cm? Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 cam asa arta cu bara metalica. in curand va primi 4 proiectoare cu led Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 :h5 fain NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 felicitari! un pret ?daca nu sant indiscret!.bafta! SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 250 euro nevopsita. facuta de peter erno de aici de pe forum Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 pret decent.stii? cate kilograme are si ce grosime are tabla din care este confectionata? SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 are 40kg fara troliu .tabla de 0.5 si de 0.3 pe laterale Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 are 40kg fara troliu .tabla de 0.5 si de 0.3 pe laterale Daca era de 0,5 si 0,3 cantarea cel mult 4 kg... cu vopsea cu tot:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Daca era de 0,5 si 0,3 cantarea cel mult 4 kg... cu vopsea cu tot:grin: ..."ursule" o fi folosit tabla zincata de acoperis rezistenta la "intemperii"...:ha::ha: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 acum serios daca tabla are 0.5(5 mm)respectiv 0.3(3mm) atunci cam ajunge la 40 kg! destul de groasa ! Cred ca la masura in centimetrii se referea ! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 acum serios daca tabla are 0.5(5 mm)respectiv 0.3(3mm) atunci cam ajunge la 40 kg! destul de groasa ! Cred ca la masura in centimetrii se referea ! Era doar o gluma bazata pe faptul ca grosimea tablei se masoara in mm:grin: In centimetri se masoara "altele":wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate