Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5

manolacheandrei

Postări Recomandate

Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5

de obicei gasesti si in Romania dar oricum o sa curga din nou in scurt timp ca cineva a facut o greseala si toate simeringurile sunt prea stramte, adica au diametrul interior = cu diametrul exterior al planetarei(35mm) eu in disperare de cauza dupa ce am inlocuit vreo 6 perechi care s-au rupt de la Bucuresti la Arad si inapoi am rectificat planetarele sa fie cu 1mm mai subtiri... la ora asta nu exista alta solutie eventual dacavgasesti ceva cortecomdinnstocul vechi cu 36mm diametru interior(la arc)

asa ca pregateste-te sufleteste, sau poate ai noroc si s-au dezmeticit producatorii... masoara inainte sa le montezi si daca nu are 36 o sa se rupa in mai putin de 500km.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 105
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Incearca la mai multi producatori,cu simeringurile e cam loterie.

Eu am avut probleme cu simeringul de la distributie...scuipa afara Corteco,Reinz si a mers Payne - acelasi cod,aceeasi dimensiune pe hartie dar Payne intra greu,asa cum trebuie,iar celelalte intrau foarte usor,la mana.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

am montat semeringurile am facut deja 1000km si pana acum toate bune.

dar ca sa nu raman fara subiect de discutie am cumparat 4 jante din tabla SH si acum am nevoie de piulite pentru ele. are cineva asa ceva sau o idee de unde sa iau sau stiti daca sunt piulite normale conice sau cu saiba?

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Link spre comentariu

am montat semeringurile am facut deja 1000km si pana acum toate bune.

dar ca sa nu raman fara subiect de discutie am cumparat 4 jante din tabla SH si acum am nevoie de piulite pentru ele. are cineva asa ceva sau o idee de unde sa iau sau stiti daca sunt piulite normale conice sau cu saiba?

Cod ANR4851.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare