Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Era doar o gluma bazata pe faptul ca grosimea tablei se masoara in mm:grin: In centimetri se masoara "altele":wink: :ha: si sigur nu "au" 40 de kg! :fh Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Iunie 12, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 vad ca va distrati de minune pe topicul meu Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Iulie 12, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Salutare din nou Asa cum am spus aveam probleme cu supapa presiune de motorina . Am comandat de pe net un kit de reparatie la 40 $ de la un vanzator din Spania si surpriza ,coletul a venit din Bulgaria dar totul a fost ok acum nu mai am pierderi de motorina pe la FPR. Acum treaba asta fiind rezolvata vreau sa trec la urmatorul nivel si anume sa anulez EGR si cum se apropie si schimbul de ulei vreau sa comand de pe PADDOCK kitul de anulare EGR si pachetul de filtre. As vrea cand o sa ma apuc de schimbat sa-mi arunc un ochi si in mufa de la ECU. Cu ce se curta aceasta mufa? Revin cu noi informati pe masura ce apar. Seara buna. Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 12, 2014 Partajează Postat Iulie 12, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 parerea mea e ca mai bine uita-te la mufa de la ECU si la aia de sus de la capac inainte ca daca gasesti ulei trebuie sa schimbi si cablul de injectoare si poti sa-l comanzi si pe ala... de curatat merge cu spray pentru contacte electrice dar daca e ulei si nu schimbi cablajul e doar frectie la picior de lemn(nu am recitit de la inceput tot topicul asa ca daca e schimbat deja cablul si doar vrei sa mai cureti e OK cu spray contact)...bafta. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Iulie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 multumesc de sfat. am verificat si este uscat uscat nu este pic de ulei. am sa comand celelalte piese impreuna cu un set de bujii incandescente asa ca sa stau linistit la iarna. apropo se schimba greu bujiile? si inca o intrebare ma puteti ajuata cu un cod de produs de pe paddock? as vrea sa comand o chei cu telecomanda pentru ca una din ele este cam tocita? multumesc Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 bujiile pot fi usor de schimbat sau nu...daca au fost folosite unele de proasta calitate se pot umfla si se blocheaza caul incandescent iar cand fotezi se rupe si ramane acolo(am patit eu asa)... atunci trebuie data jos chiulasa si batute afara cu dornul...sau pot sa iasa fain frumos din prima... depinde ce inseamna cheie tocita? carcasa, lama, nu mai merge? care-i treaba...una noua e vreo 500 lei in total si trebuie si aia oricum programata cu tester...daca a ta inca merge sunt carcase si lame netaiate noi ieftin pe ebay si mai bine folosesti interiorul de la a ta ca nu mai trebuie programare : http://www.ebay.co.uk/itm/2-Button-Remote-Key-Fob-Case-Shell-Cover-Uncut-Blade-For-Rover-75-Land-Rover-New-/261449044626 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat August 1, 2014 Autor Partajează Postat August 1, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 salut din nou referitor la cheie :sunt tocite butoanele o sa comand de pe ebay a ajuns coletul , am reusit sa si montez chitul de anulare EGR, am schimbat si uleiul si am de gand sa pun si un flacon de metabon pentru motoare diesel uzate asa pentru linistea mea. acum mai am si o intrebare si o rugaminte, Ieri am stubiat problema interculerului si intradevar este cam mic, am vazut ca loc ar fii suficient pentru unul mai mare, acum intrebarea : A confectionat cineva pentru un discovery 2 un interculer marit? din cate stiu eu la Brasov se putea face pe comanda asa ceva. si rugamintea : Are cineva un interculer spart sau lovit as vrea sa incer eu sa fac unul mai mare si l-as folosi pe post de model pentru prinderi si dimensiuni. daca reusesc asta cu interculerul o sa vreau si o modificare de ECU, sa vad si eu daca : "merge de rupe" multumesc. Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Septembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Au ajuns si cele 4 proiectoare cu led 2 spot si 2 flod. Acum masina arata cam asa Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Au ajuns si cele 4 proiectoare cu led 2 spot si 2 flod. Acum masina arata cam asa Sa nu ai cumva probleme cu racirea: in pozitia aia proiectoarele iti obtureaza mare parte din fluxul de aer prin radiator... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 bine punctat... mai ales daca nu are intercooler mare s-ar putea sa aiba efecte secundare complet nefaste vara, iarna sunt binevenite:wink:... si asa temperatura la admisie e la limta la Td5 cu intercoolerul original totodata se stie ca e un motor care lucreaza cam cald... ce-i drept arata bine dar poate o sa arate doar in poze cu chiulasa crapata... doamne fereste, dar e bine de stiut NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Septembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 multumesc de sfaturi interculerul em in plan sa il schimb cu unul mai mare posibil de sprinter am facut cateva drumuri cu proiectoarele puse si chiar am urcat la munte(vf lacauti) si apa a ramas neclintita poate la vara cand se vor intoarce caldurile cele mari sa am probleme dar pana atunci vine iarna asa ca stau linistit. Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 e bine sa stii ca acul la D2 nu arata temperatura, e pe sectiuni, rece, normal si prea cald...el urca la mijloc la 75*C si pleaca in sus la 120... cand deja e cam tarziu, sufera garnitura de chiulasa si o-ringurile la injectoare NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Septembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 asta nu este bine. ce este de facut ? se poate monta un alt senzor de temperatura apa cu alt ceas? Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 da, se si practica, cel mai popular e asa numitul "engine watchdog" NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Septembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 cam scumpa jucaria. cine ma poate ajuta cu un cod la bara de directie din spatele puntii fata cea care merge de la fuzeta stanga la fuzeta dreapta(adica cea mai lunga) la un capat are cap de bara demontabil si la celalalt este corp comun cu bara. se pare ca la ultima plimbare am indoit-o putin .dar oricum avea ceva joc in capetele de bara mai demult. multumesc Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 5, 2014 Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Intra aici si cauta-ti codul:wink: http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=818361&SPRACHE=EN Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 salutare din nou. am inlocuit bara de directie , schimbat bujiiele incandescente , revizie ulei si filter deci poate sa vina iarna. De ceva vreme am inceput sa pun pe locul din dreapta un scaun de bebe si as vrea sa opresc AIRBAG-urile dar nu stiu cum se face asta la DISCOVERY 2. merge din sigurante sau vreun releu sau doar din calculator? Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 chestia asta cu airbag-urile nu poti s-o faci "oficial" nicicum, siguranta pasagerilor nu a fost "negociabila" pentru cei de la LR:grin:, poti doar sa faci improvizatii cu deconectat airbag-ul respectiv sau ambele ca nici din siguranta nu merge fara sa anulezi avertizari de centura si altele ca ECU-ul sistemului e si pe airbaguri si pe partea de centuri, dupa aia alte improvizatii sa stingi martorii din bord... o varianta ar fi sa decuplezi din mufa airbagul ala si sa bagi o siguranta in mufa sa creada sistemul ca airbag-ul e acolo...sunt rezistente din astea pe la magazine sau ebay, chestie din asta http://www.ebay.co.uk/itm/PASSENGER-AIRBAG-SRS-BYPASS-RESISTOR-2-5-OHM-AIRBAG-LIGHT-DELETED-/121482208886?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c48e76676 dar sunt mai multe rezistente si nici pana azi nu am aflat ce rezistenta au airbagurile de la D2 ca nu e sanatos sa te bagi cu ohmetrul in mufa sa masori ca ar putea sa se declanseze NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 complicate treaba. speram sa fie mai simplu. Dar sa le opresc pe ambele , poate sa ramana si bec aprins in bord dar sa mearga celelalte sisteme se poate? Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Da, pur si simplu deconectezi mufele de la module, te uiti in RAVE la Elctrical library - connector views C0251(pasager) si C0257(sofer) (LHD) , una e in compartimentul de sub volan portocalie cu doua fire dar pentru aia de pasager trebuie sa demontezi gloveboxul, asta-i galbena cu doua fire NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 salutare din nou rezolvat problema cu airbag-ul pasager (l-am deconectat) acum am alta intrebare daca masina nu are blocant central si nici nu am reusit sa ma uit pe reductor sa vad daca are macar splitul , cam ce blocant as putea sa-I pun in conditiile in care merg si pe asFalt cam 50:50 p.s. as vrea sa pun blocant central mai mult pentru siguranta (in caz ca rup vreo planetara sa pot ajunge acasa) Editat Decembrie 17, 2014 de Astral Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Nu poti pune blocant pe punti fara sa ai blocant central. Daca cutia ta de transfer nu are blocant central, cumperi una identica prevazuta cu blocant. http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/index.php?act=viewProd&productId=45 Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 multumesc de sfat. a cumparat cineva jante de tabla de disco 2 de pe padoc? cat de intoarse sunt. calitativ sunt ok sau se stramba usor. Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 Sunt 2 tipuri 7J16 si 8J16. Cele 8J16 au ET apropiat de 0. Sunt foarte bune, eu am renuntat la aliaj pentru tabla. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Ianuarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: Am intrat si eu in randul posesorilor de disco 2 td5 se poate pune reductor de discovery 1 pe discovery 2. toate disco 1 au reductor cu blocant? Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate