GSS Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Nou Posesor de Discovery MPI Noile cauciucuri sunt 235/70/16, fata de celelalte 205/80/16, deci singura diferenta e ca astea sunt un pic mai late. Cand masina e rece se aude si un "zumzait" cand iau de volan, care se auzea si inainte, deci trebuie sa fie de la pompa batrana. Acum sa vad de unde fac rost de alta la un pret decent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 (editat) Re: Nou Posesor de Discovery MPI eu zic prima data schimba-i uleiul cu unul dedicat pentru pompe de servodirectie cine stie ce bazaconii a turnat fostul proprietar in ea, sau si daca e uleiul obosit mai face fitze Editat Februarie 4, 2014 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 (editat) Re: Nou Posesor de Discovery MPI Noile cauciucuri sunt 235/70/16, fata de celelalte 205/80/16, deci singura diferenta e ca astea sunt un pic mai late. Cand masina e rece se aude si un "zumzait" cand iau de volan, care se auzea si inainte, deci trebuie sa fie de la pompa batrana. Acum sa vad de unde fac rost de alta la un pret decent. "Noua" dimensiune face parte din dimensiunile acceptate pe Disco 1, e drept nu pe motorizarea ta. Diferenta de latime n-ar trebui insa sa creeze probleme. Daca te hotaresti insa la o pompa, nu te carpi cu una SH, cauta una noua sau reconditionata profesional (cele reconditionate sunt cele la care ti se cere pompa veche la schimb). Inainte insa, fa si ce a spus Fery: schimba integral uleiul servo! Poate fi si asta o cauza, masina are totusi o varsta si nu stii cand a fost schimbat ultima oara:wink: LE: o posibila sursa convenabila ar fi asta: http://www.mellinguk.co.uk/index.php?product_id=7&page=shop.product_details&category_id=1&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=3&vmcchk=1&Itemid=3 Editat Februarie 4, 2014 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GSS Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Nou Posesor de Discovery MPI "Noua" dimensiune face parte din dimensiunile acceptate pe Disco 1, e drept nu pe motorizarea ta. Diferenta de latime n-ar trebui insa sa creeze probleme. Eu am si dimensiunea asta in cartea masinii. Dar, sa vezi si sa nu crezi: am reusit sa "repar" pompa cea stricata! Nesimtita vroia sa functioneze fara ulei! Auzi la ea! I-am pus ulei si sa vezi minune: merge! Dobitocule... http://www.mysmiley.net/imgs/smile/mad/mad0233.gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Nou Posesor de Discovery MPI :wink:..............in cazul asta cu ultima afirmatie pot fi de acord:ha1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Nou Posesor de Discovery MPI Pe moment ai rezolvat! Numai ca uleiul nu s-a evaporat din sistem, cu siguranta pe undeva ai o pierdere! Daca totusi sistemul e etans, nu "plange" pe nicaieri, un schimb de ulei preventiv nu poatefi decat benefic. Si ai garantia sigura ca e uleiul care trebuie! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GSS Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Nou Posesor de Discovery MPI Pe moment ai rezolvat! Numai ca uleiul nu s-a evaporat din sistem, cu siguranta pe undeva ai o pierdere! Daca totusi sistemul e etans, nu "plange" pe nicaieri, un schimb de ulei preventiv nu poatefi decat benefic. Si ai garantia sigura ca e uleiul care trebuie! :wink: Tin minte ca atunci cand am luat masina era ulei de servo scurs pe caseta de directie si de la service mi-a spus ca un furtun nu era strans cum trebuie. De atunci nu am mai vazut ud pe caseta, dar vina mea ca nici nu am verificat nivelul uleiului. Posibil sa nu imi fi completat cei de la service, dar acum o sa fiu mai atent sa vad daca pierde sau nu in timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GSS Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Nou Posesor de Discovery MPI Stie cineva pentru ce e senzorul din imaginile de mai jos? Nu reusesc sa il gasesc pe nicaieri. In senzor intra un furtun din motor, si ies 2 (unul cred catre ECU si inca unul care ajunge intr-o sonda sau ceva de genul asta) Din sonda respectiva ies 2 furtune. Unul se duce catre o chestie care nu stiu ce e (o sa ma mai uit maine) si celalalt in radiator. Mai jos un video in care incerc sa va arat traseul: https://www.youtube.com/watch?v=XLPvzBuHsfU Problema este ca trebuie sa merg cu furtunul care iese din motor si intra in senzor scos, pentru ca daca il bag in senzor motorul are oscilatii mari la ralanti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Nou Posesor de Discovery MPI Nu este senzor, este o electrovalva de vacuum.http://www.brit-car.co.uk/product.php/110105/1963/solenoid_assy_vacuum_control_rrc_dis 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GSS Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Nou Posesor de Discovery MPI Nu este senzor, este o electrovalva de vacuum.http://www.brit-car.co.uk/product.php/110105/1963/solenoid_assy_vacuum_control_rrc_dis Multumesc! Am cautat si eu dupa cod pe Google, dar am scris cu spatiu codul si imi arata numai suruburi :) Vad ca electrovalva asta tine de sistemul de incalzire al masinii. Mie imi merge incalzirea chiar daca furtunasul ce iese din motor nu este conectat. Mi-ar trebui totusi un multimetru sa verific daca electrovalva primeste curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate