Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Acte de autoutilitara germane - Unde este precizat nr de locuri?

timplaru

Postări Recomandate

1. Sunt pe cale să cumpăr un Nissan Patrol Y61 (autoutilitară), iar vânzătorul mi-a trimis un scan după actele auto ale mașinii. Vreau să mă asigur că în acte sunt trecute 5 locuri și nu 2.

Calitatea fotografiilor nu este cea mai bună. În plus, nici germana (chiar descifrabilă) nu mă ajută prea mult, așa că apreciez un ajutor de la cineva care a mai avut de a face cu acte auto germane.

IMG_0047mic.thumb.jpg.2fc4ec4bac956af19b385b9475610386.jpgIMG_0045mic.thumb.jpg.ec4134a25d84c64f7d1e069ff60d54bb.jpg

Orice alte observații sau sfaturi, sunt binevenite.

Mulțumesc!

Nissan Patrol 3.0 LWB 2008
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Acte de autoutilitara germane - Unde este precizat nr de locuri?

In acte este trecuta "lkw geschlossen kasten"

Tradus in engleza "closed box truck"

Utilitara este sigur..dar cu 5 locuri ma indoiesc.

Cel mai probabil 2 locuri.

Link spre comentariu

Din ce se vede pe talon inteleg doar ca suprafata de incarcare s-a marit, bancheta din spate a fost scoasa, este instalat un perete despartitor si cam atat.

Cere poze cu interiorul masinii.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Utilitara este sigur..dar cu 5 locuri ma indoiesc.

Cel mai probabil 2 locuri.

Aceeași îndoială o am și eu. În prima fotografie, pe rândul cu data, este trecută cifra 2 .. însă nu descifrez ce scrie în germană. Mă așteptam să scrie „Anzahl der Sitze”. Anzahl der este vizibil, însă următorul cuvânt nu.

De asemenea nu înțeleg ce scrie jos:

Bish. zulassungsbesch. teil II / bish. fahrzeugbrief: nr ...

Briefvermerk: U entwertet und eingezogen/ausgehändigt.

Link spre comentariu

Din ce se vede pe talon inteleg doar ca suprafata de incarcare s-a marit, bancheta din spate a fost scoasa, este instalat un perete despartitor si cam atat.

Cere poze cu interiorul masinii.

Am poze cu interiorul. Bancheta din spate există, iar locurile 6, respectiv 7 sunt scoase. Grilajul nu există. La o primă vedere ar părea să fie cu 5 locuri.

Link spre comentariu

Pe talon scrie clar, am citit mai atent:

"M.HALBH.-TRENNW.HINT. 1.SITZR.,"

Pe larg ar fi asa: " MIT HALBHOEHE TRENNWAND HINTER 1.SITZREIHE"

Eu traduc asta asa: " Cu perete despartitor, cu inaltime la jumatate, IN SPATELE PRIMULUI RAND DE SCAUNE"

Pe hartie, e cu 2 locuri.

"Anzahl de Vorhalter" scrie pe randul cu data. Este numarul de proprietari inaintea celui curent din acte.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Pe talon scrie clar, am citit mai atent:

"M.HALBH.-TRENNW.HINT. 1.SITZR.,"

Pe larg ar fi asa: " MIT HALBHOEHE TRENNWAND HINTER 1.SITZREIHE"

Eu traduc asta asa: " Cu perete despartitor, cu inaltime la jumatate, IN SPATELE PRIMULUI RAND DE SCAUNE"

Pe hartie, e cu 2 locuri.

"Anzahl de Vorhalter" scrie pe randul cu data. Este numarul de proprietari inaintea celui curent din acte.

Mulțumesc mult. Felicitări pentru cunoștințele de germană.

Link spre comentariu

In ,,cerfiticatul carnatarilor" ai 2 rubrici ca si la noi ,S.1 numarul de locuri(inclusiv locul soferului), S.2si nr de locori in picioare:1846297274_certificatnisan.thumb.jpg.4b3ded859410406afa961ab3030ca415.jpg

si in fata lor : masa remorcabila fara sistem de franare 750, si remorcabila cu sistem de franare 3500

Editat de teo pes
VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri, sunt edificatoare. Sper să fie de folos și altora.

Pentru mine, rămâne să aflu de la RAR dacă la inspecția lor, poate fi trecută în CI cu 5 locuri în loc de 2, deoarece am bancheta spate de 3 locuri și pot confecționa și monta grilajul despărțitor în spatele ei. Nu sunt prea optimist, însă să văd ce zic ei.

Link spre comentariu

Nici sa nu te gandesti , la cum vrei tu o sa ti spuna cele 2 optiuni , sa ramana utilitara din 2 in 5 locuri ,reomologare de tip, eqivalentul unei omologari ca si cum nu ar fi fost ioc utilitara de la inceput!enoooorm de scump!

varianta 2 sa ti o treaca normala dupa ce i pui scaune originale si centuri (chitanta pt manopera de la un service agreat) , la mine pt aceiasi situatie incepeau sa socoteasca de la 850 roni in sus....spre 2000.....

merita?

eu zic sa mai cauti daca tot vrei 5 si utilitara tot pe afara !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare