Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

raid vineri-duminica Buzau - Bozioru

andy68

Postări Recomandate

Banuiesc ca daca propun un raid scurt la Buzau nu deturnez pe cine s-a inscris la Buzau 2008, asa ca :

- plecare vineri dimineata spre Bozioru

- intoarcere incepand cu duminica dimineata

Asigur pensiune la modica suma de 100 ron/camera, mancarea fiecare vine cu ce are in traista, gratarul e al pensiunii carnea a noastra.

trasee de off vor fi in localitatea Bozioru pentru amatorii de aer curat si excursie la celebrele pesteri din zona

Astept amatori

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: raid vineri-duminica Buzau - Bozioru

Andy nu mai fa propuneri asa din scurt. Noroc ca nu sunt musterii ca altfel ma ofticam, pentru ca eu , de exemplu, dau licenta simbata.Dar incearca sa o pui pe 04.07 - 06.07.2008 sau pe 25.07. - 27.07.2008.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Andy nu mai fa propuneri asa din scurt. Noroc ca nu sunt musterii ca altfel ma ofticam, pentru ca eu , de exemplu, dau licenta simbata.Dar incearca sa o pui pe 04.07 - 06.07.2008 sau pe 25.07. - 27.07.2008.

:g

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu

VENI, VIDI, VICI!

Cam asa s-ar putea rezuma rezultatul raidului comis in acest week-end. Au participat 2 masini ISUZU TROOPER incaltate una cu BFG MT si una cu ZIARELLI (copie SIMEX) conduse de dibacii Sherpalo si Raider (cu juniorul lui) toti de fel din Buzau. Obiectivul a fost gasirea lacului celebru deacuma numit HANSARU si a COLTILOR TAINITEI (pe care i-am ratat din necunoasterea terenului anul trecut). Au mai facut figuratie pe ici pe colo subsemnatul venit "civil" cu KIA Sportage, nevasta din dotare si una bucata profesor pensionar care avea calitatea de a cunoaste f. bine locurile.

Am gasit stancile de o marime colosala pe care un tanar s-a si catzarat, am gasit lacul cu pricina si vom pune curand poze si chiar un filmulet cu trolierea necesara pentru a ajunge in buza lacului.

Acum sunt cam obosit asa ca voi relata pe larg maine cand pun si pozele.

Link spre comentariu

Pozele, sa ne delectam si noi....

Pe la bozioru sunt locuri superbe...am un fost coleg de facultate de acolo si l-am vizitat o data, din pacate tot "civil", cu un vw passat.

Cand mai mergeti in zona, as vrea sa va cunosc si sa mergem impreuna, dar....as aprecia daca anuntati mai devreme, caci eu vin de la Ramnicu Valcea

Link spre comentariu

Dupa cum a zis Andy am cautat Stilpii Tainitei si i-am gasit. Povestea este ca am cautat Lacul Hansaru (pe care l-au cautat multi :ha: dar s-ar parea ca mai trebuis sa-l caute :ha: ) Pina la urma am gasit un lac dar Stupoare :roll: Nu era Hinsaru, :sr , Era Lacul Gotes (sau Godes dupa unele surse) :banana , Si am fost ACOLO :wink:

Oricum am avut parte de o iesire EXTRA alaturi de tovarasi SUPER :h5

Urmeaza ceva poze... dar dupa ce le mai stringem din bytes

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Daca facem abstractie de faptul ca lacul cu pricina se afla pe firul apei Gotesului (Gotisului) este clar ca lacul cu pricina nu poate fi Hansaru ci Gotis. Acest fapt a fost pe deplin confirmat si de un profesor de romana din zona care si-a desfasurat timp de 40 de ani (pensionat in 2007) activitatea chiar in com. Bozioru. Deci Hansaru cel gasit anterior si de alti off-roaderi este de fapt Gotis/Gotes. Asta ca sa lamurim putin pe cei care se iau la tranta cu geografia.

Cat priveste accesul, este de observat si luat in seama ca fara troliu o portiune de cam 200 m este inabordabila oricat efort s-ar depune (sleauri adanci si de o parte si de alta a cararii, noroi cat cuprinde, panta destul de accentuata.

Mai departe se poate ajunge, tot cu 4x4 la vf Arsenie, exista o carare. Lasam acest traseu pt. data viitoare.

Cat despre adevaratul lac Hansaru, vanatoarea continua.

Link spre comentariu

sint sigur ca daca gasiti lacul Hansaru o veti gasi si pe elodia :ha:

asteptam pozele :1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

An de an, in copilarie, am batut Bozioru. Zona e fantastica. Insa nu stiam de lacul Hansaru. Il stiu si pe profesor; a scris o carte despre Bozioru si imprejurimi! La proxima iesire in zona voi fi prezent! chiar in Bozioru este un mic hotel, jos in vale, chiar in centru. Putem sta un weekend in zona.Avem ce face acolo.

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Totusi... nu e acelasi lac?

Adica Lacul Hansaru = Lacul Talharilor = Lacul Gotis?

http://e-calauza.ro/index.php?afiseaza= ... curi&id=46

http://www.tur.ro/design/page.php?name=hansaru

"Lacuri

Lacul fără fund (Lacul Vulturilor), lac periglaciar (la 1420 m altitudine în Munţii Siriu, de peste 0,5 ha), lipsit de vegetaţie. Alte lacuri: Lacul Tâlharilor, lac de baraj natural, Lacul Meledic, lângă Mânzăleşti (cu apă dulce pe un masiv de sare), Balta Albă şi Amara, limane fluviale, Gura Siriului, lac antropic (lac de acumulare) de 360 ha, Lacul Odăile în Odăile."

Deci nu se specifica cele 2 denumiri de lacuri, ca si cum nu ar exista...banuiesc ca ar trebui mentionate la aria unui judet daca ar exista separat

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Si pentru ca tot am comis-o, am promis si ceva poze. :grin:

Andy fii atent la ce a scos Andrei (fiul) :bean

Gata cu vorba,

POZE!!!

Si promit ca data viitoare nu mai rup planetare :ang2 :cr1 :cn

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Hai sa dau si eu cu pozele in popor.

Link spre comentariu

alte poze

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare