Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

raid vineri-duminica Buzau - Bozioru

andy68

Postări Recomandate

Re: raid vineri-duminica Buzau - Bozioru

Cu scuzele de rigoare, mai bagam si in seara asta un calup , mai consistent, aseara mi-a tras sotia cablu de la PC pe la 12 si m-a trimis la nani fortzat. Eram groggy - prima zi de munca dupa concediu, stiti cum este. :p

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

ehee.... imi par cunoscute locurile alea, as fi mers si eu la tura asta. Pina la urma ati gasit lacul Hansaru, au ba? Nea' Andrei, pai sa mergi tu cu Kia la Bozioru cind ai super samurachele ala? Il tii cuva pentru nepoti?

Una peste alta ce sa mai, frumoasa iesire, bravo voua!

Link spre comentariu

bravo baieti...macar voi ati gasit un lac...ca nu e hansaru, e bine, abia avem motiv sa mai prospectam zona aia salbatica. :h5

App, m-am intersectat cu voi, cu isuzurile, chiar la trecerea de cale ferata de la Vernesti...am dat claxoane, dar probabil nu m-ati vazut, ca eram cu o masina normala.

Andrei, stalpii tainitei au aparut parca si in almanahul auto motor si sport, pozati de Razvan...chiar ne-am gandit atunci ca o sa-ti placa stanca aia.

Tot nu realizez care e drumul spre lacul Gotes...poate o harta a zonei ar fi de ajutor...sau macar punctul de intrare spre lac. Eu unul am intrat pe mai multe drumuri in stanga, unde mai erau urme de masini, dar m-am oprit ca eram singur.

(unul din motivele pt care l-am cautat e ca am auzit ca e populat cu pastrav)

Link spre comentariu

Locul in care drumul se largeste putin si in dreapta incepe sa coboare are in stanga un drum abrupt cu o ravena mai adanca. Acolo incepe drumul propriuzis sprre lac. De fapt un fel de drum de care, si mai sus iar se desparte de 2 ori si tre' sa o tii tot dreapta si ajungi la lac. Cum ziceam nu e greu dar e nemarcat, fata de locul unde am incercat noi atunci sa urcam cu MMS-ul si gasca e de mers mai departe.

Drumul care coboara la dreapta continua pana undeva unde iar se face poteca spre stanga si iar se urca abrupt pt a se ajunge la lac. Oricum de la lacul Gotis poteca duca la vf Arsenie asa ca daca ajungem acolo ne putem probabil intoarce spre Hansaru ca este sub varf. Cel putin asa zice harta care are totusi multe greseli.

Link spre comentariu

poze

Link spre comentariu

Bravo - felicitari, in sfarsit s-a dezlegat misterul zonei Boziorul :) fie si partial. Va trebuia sa punem totusi punctele pe "i" si intr-o a treia expeditie sa descoperim toate petele albe :wink: In alta ordine de idei imi pare rau ca nu am putut sa vin (am fost pe la Gura Portitei in weekend) - mi-a ramas inca de la aceea memorabila iesire o dorinta aprinsa de a repeta isprava cu reusita in final. Multam de poze - faine de tot!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Am vorbit marti cu Fabian (Niku Iorga) ca, dupa concursul de la Buzau, sa ne organizam si sa atacam decisiv Bozioru. Eventual sa o transformam intr-o prieteneasca.

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Sper sa fie pana in 1 august - plec din tara :pl

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

adunari, programari, discutii..... pierdere de vreme.....

eu zic sa ne hotaram mai repede si sa mergem week-end-ul viitor.... Asa, de incalzire pt Agnita... :h5

Cat despre organizarea unei intalniri.... sa-mi fie iertat, dar nu se face asa usor, si in nici un caz fara implicarea celor din zona (ar fi lipsa de respect....)

Just.... Poke :)
Link spre comentariu

Voi posta curand propunerile legate de calendar, program si participanti.

Ceeea ce trebuie luat in seama este ca nu au ce sa caute sa atace traseul masini fara troliu deoarece ne expunem la eforturi inutile si pierdere de timp - care in zona asta e cel mai de pret.

O sa fac propunerea si functie de prognoza meteo.

Stima,

Link spre comentariu

Clar ca pentru o prieteneasca trebuie pitrocita treaba!

Dar subscriu calduros sa facem o iesire weekend-ul viitor adica pe 11-13.07.

Ma bucur ca andy68 este dornic sa ne organizeze putin in sensul asta.

Deci doritori ar fi pina acum niku iorga, pokemon, eu...

ce zici vitalie, te bagi?

poate gasim lacu' ala vrajit....

Membru Club T44

Link spre comentariu

o sa gasim pe draq..... :ha: Dar nu asta e important. Daca mergem, SIGUR o sa ne distram, si sigur o sa si injuram noroaiele de acolo :P

P.S. lasa naibii 11.07. Plecam si noi sambata dimineata si ne intoarcem duminica... 2 zile + 1 noapte de distractie sunt destul ca incalzire ....

Just.... Poke :)
Link spre comentariu

Clar ca pentru o prieteneasca trebuie pitrocita treaba!

Dar subscriu calduros sa facem o iesire weekend-ul viitor adica pe 11-13.07.

Ma bucur ca andy68 este dornic sa ne organizeze putin in sensul asta.

Deci doritori ar fi pina acum niku iorga, pokemon, eu...

poate gasim lacu' ala vrajit....

Daca e 11-13 July vin si eu negresit. Andy, am si troliu acuma :banana s'traiiti !

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu

ce ma enervati...masina mea e in service...sateliti diferential fata facuti praf intr-un sant din padurea Gulia (app...dak stiti de unde pot sa-i cumpar, fac cinste grea).

Chiar dak nu am masina, incerc sa vin. S-o gasi un loc de copilot.

Link spre comentariu

Bravos dragilor, pleaca si omul pentru cateva zile si gata bagati cutitu'n rana :p .

Sa va fie de bine si abia astept sa ne vedem. Singurul lucru care ma mai linisteste este faptul ca printre alte lucruri programate pe litoralul romanesc, am reusit sa-mi fac timp si sa ma dau cu surful la greu. Spre :banana mea, dupa amiezele, cand aveam ceva timp, vantul era prezent pentru placerea mea.

Dar sambata asta ajung acasa si trebuie sa scot acaretul la plimbare. Prin urmare va contactez pentru detalii.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Se poate fara mine - sigur ca vin!! :bean :h5 o sa-l sun si pe Orlando poate vine desi putin probabil ca are ceva problemute :wink:

Am si o harta detaliata - pun aici un fragment din ea - cruciulita este locul unde au fost baietii, se vede si vf arsenie - nu am reusit sa gasesc hansaru. Cei care au fost sau sunt din zona poate le sunt familiare denumirile de pe harta. O am si la rezolutie foarte mare - aici am micsorat-o sa incapa.

http://photofile.name/photo/vitalies/95113591/99243615.jpg

Link spre comentariu

Draga Vitalie,

Nu am fost unde ai pus cruciulita. :sr Drept e ca poate se poate ajunge si acolo... :grin:

Noi am fost chiar sub Vf Arsenie de unde incepe paraul Gotis. (izvoraste chiar din lac) :banana

Lacul Hansaru pe harta este putin mai la stg de partea cealalta a Vf Arsenie.

De aceea e si greu de gasit :ha:

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Atasez harta de la serpalo cu detalii de drum. S-a mers pe drum pina la punctul de urcare dupa care pe trakul cu rosu este ravena de urcus la lac. Primul punct rosu este zona cu Stilpii Tainitei (sau Coltii Tainitei), zona este chiar in curba care apare pe poza.

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Era cineva care postase cu privire la neste harti militare scanate...poate ne ajuta cumva...

In alta ordine de idei in weekendul viitor (11-13), doritori de iesire ar fi:

1. semaca

2. Pokemon

3. Niku Iorga

4. serpalo-ct

5. Vitalies

6. Knut

Toti avem trolii. Conditia este esentiala cum bine s-a inteles.

Fabiane, daca nu-ti faci masina e pacat sa nu vii; gasim loc intr-un acaret , ceva. Poti sa vorbesti cu varu' Niros...poate vine si el....sa te dai cu catifeaua-ntroliata...

Eu as pleca de vineri p.m. cu famelia si v-as astepta acolo sambata, de dimineata; pe cei care vor sa vina sambata bun inteles. Pe cei care vin de vineri ii pot astepta cu o tuica locala de exceptie :x

Mai exista un factor important pe care-l vad tacut... Andy ce faaaaaci?

Membru Club T44

Link spre comentariu

Ovidiu as pleca si eu de vineri

Era cineva care postase cu privire la neste harti militare scanate...poate ne ajuta cumva...

le am eu pe toate - acel fragment pe care l-am pus e din harta militara

Fabiane - am vb si cu Orlando care 90 la suta ca vine si el - si se pare ca e fara copilot :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare