minitehnicusro Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 (editat) Re: NEW TOY : Suzuki SAMURAI maine e sedinta de club si vedem incotro o luam. da jos tamponul de la cutie si verifica-l. are 3 suruburi M8 si dureaza max 10 min. Salut mini, Unde iesiti sambata, mie tot asa mi face transmisia, cred ca este un tampon de la motor sau cutie, cand fortez se misca maneta de viteza, livierul de la reductor rămânând fix Editat Decembrie 26, 2013 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddorin75 Postat Decembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: NEW TOY : Suzuki SAMURAI maine e sedinta de club si vedem incotro o luam. da jos tamponul de la cutie si verifica-l. are 3 suruburi M8 si dureaza max 10 min. Este fff frig pt operatiuni din astea in aer liber Dorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zen forever Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: NEW TOY : Suzuki SAMURAI Poti sa-mi spui pe PM unde ai springuit arcurile in Bucuresti si daca esti multumit de cum se comporta suspensia acum? Obstacolul e calea. - Proverb zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zurlyro Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: NEW TOY : Suzuki SAMURAI Arata bine fieratania ta. Hai sa-i facem o proba sambata sa o vedem cum merge. Mai schimbam impresii, cu ceilalti frati samuristi. Salut, Cum pot face sa aflu si eu de astfel de iesiri? Mandru proaspat posesor de samurai, deh... :grin:, dar fara contacte multe cu oameni din zona asta. Revin zilele astea cu descriere mai completa si ceva foto. Merci. Sent from somewhere out of the office. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddorin75 Postat Decembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: NEW TOY : Suzuki SAMURAI Salut, Cum pot face sa aflu si eu de astfel de iesiri? Mandru proaspat posesor de samurai, deh... :grin:, dar fara contacte multe cu oameni din zona asta. Revin zilele astea cu descriere mai completa si ceva foto. Merci. Salut, Si eu am ratat toate iesirile anul asta, vedem la anul Dorin Dorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate