Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Wrangler III vs Pajero II in oras

kissunicum

Postări Recomandate

Buna tuturor ! Momentan sunt prorietarul unui Pajero din 2000 , 3 litri benzina ,cutie automata stare f buna kilometri reali 97ooo . Nu am avut ocazia niciodata sa incerc un Wrangler III si cer ajutorul , sfatul, parerile voastre : Merita inlocuit cu un Wrangler III ? Care se compoarta mai bine pe sosea? Cum e manevrabilitatea la Wrangler fata de pajero? Mentionez ca folosesc doar 10-20% offroad si restul in oras..

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Wrangler III vs Pajero II in oras

Cu siguranta e mai confortabil pe sosea.

Singurul Jeep capabil de off-road si care se apropie de confortul unui Pajero este Grand Cherokee WJ 1999-2005

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Pajero.

M-am dus ka volanul unui Pajero mk 2 din 1993 incaltat cu MT-uri de 33 la un drive test de JK. cu AT-uri aproape de dimensiunea standard a masinii. Cand m-am reintors in pajero mi s-a parut ca merg cu limuzina.

ce senzatie iti da cand conduci? te scutura ? ca un defender?

Link spre comentariu

Buna tuturor ! Momentan sunt prorietarul unui Pajero din 2000 , 3 litri benzina ,cutie automata stare f buna kilometri reali 97ooo . Nu am avut ocazia niciodata sa incerc un Wrangler III si cer ajutorul , sfatul, parerile voastre : Merita inlocuit cu un Wrangler III ? Care se compoarta mai bine pe sosea? Cum e manevrabilitatea la Wrangler fata de pajero? Mentionez ca folosesc doar 10-20% offroad si restul in oras..

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Poate ne spui ce te-a determinat sa deschizi acest topic. Manevrabilitatea, nefiind 4x4 permanent este la superlativ,iar daca ai norocul sa vinzi o masina ca a ta(ceea ce presupun ca-ti doresti) si sa achizitionezi un Wrangler, vei deveni fericitul posesor al unui adevarat Jeep.

• Like 1
Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Poate ne spui ce te-a determinat sa deschizi acest topic. Manevrabilitatea, nefiind 4x4 permanent este la superlativ,iar daca ai norocul sa vinzi o masina ca a ta(ceea ce presupun ca-ti doresti) si sa achizitionezi un Wrangler, vei deveni fericitul posesor al unui adevarat Jeep.

in principiu am cumparator pentru pajero , dar nu vreau sa ma grabesc sunt foarte multumit de el. Am vrut sa ascult parerile celor care au wrangler , e clar ca diferenta intre cele doua masini e undeva la 10-13000 euro , dilema mea e ca nu cumva sa nu se simta aceasta diferenta materiala in senzatia care iti ofera masina zi de zi..

Deci , daca punem partea materiala deoparte voi ati ramane cu pajero sau ati schimba cu un wrangler?

Link spre comentariu

Salut! Am mers cu Wrangler din 2007, 2.8 Diesel. Wrangler III = TJ. Daca nu-ti pasa de confort cumpara cu incredere. Avand in vedere faptul ca nu-l vei baga in off-road, lucru pentru care e conceput, te vor incanta altfel de lucruri la el - spre exemplu faptul ca se decapoteaza. Bafta!

Link spre comentariu

in principiu am cumparator pentru pajero , dar nu vreau sa ma grabesc sunt foarte multumit de el. Am vrut sa ascult parerile celor care au wrangler , e clar ca diferenta intre cele doua masini e undeva la 10-13000 euro , dilema mea e ca nu cumva sa nu se simta aceasta diferenta materiala in senzatia care iti ofera masina zi de zi..

Deci , daca punem partea materiala deoparte voi ati ramane cu pajero sau ati schimba cu un wrangler?

Eu ajung in Tg Mures de sarbatori..daca vrei facem o tura pe dealurile de la Nazna :)

Iti dau privat cu nr meu

Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights
Link spre comentariu

Obiectiv vorbind, Super Selectul de pe Pajero este cel mai destept sistem 4x4 intalnit la masinile de serie, cel putin. Am utilizat si stiu ce vorbesc. Un Pajero nemodificat dar cu niste gume adecvate, face fata si la un offroad mediu, pastrand in acelasi timp tinuta pe sosea excelenta, gratie sistemului Super Select. Daca te intereseaza in principal utilizarea pe asfalt, parerea mea este sa ramai la Pajero. Mai ales ca este o masina pe care deja o cunosti si probabil ai intretinut-o "ca pentru tine".

Daca doar iti place mai mult Wrangler 3, si vrei neaparat sa faci schimbarea asta, atunci nu mai conteaza alte criterii.

Sfatul meu este sa te dai cu un Wrangler si atunci vei observa singur diferentele, altfel vei stii doar ce ne place noua, sau ce preferam noi, nu tu.

Vezi si daca merita sa pierzi niste bani la vanzarea masinii actuale si apoi sa mai bagi niste bani in plus pentru aranjarea noii masini. Indiferent care ar fi acestea. Dar daca este vorba de placere, toate astea nu mai conteaza... :wink:

Link spre comentariu

Daca dai deoparte partea materiala, ia-ti Wrangler.

Am avut Wrangler, acum am Pajero II 2.8SWB.

Pajero e mai comod pe strada, dar inca oftez dupa Wrangler.

Apropo, chiar daca nu are cea mai comoda suspensie, are cele mai confortabile scaune. Si asta o spun dupa doua drumuri Galati-Baia Mare dus-intors, cu Wrangler-ul, doar cu opriie pentru alimentare.

In ceea ce priveste Super Select-ul, eu nu vad diferenta in principiul de functionare fata de cutia de transfer NP242 de la Jeep.

In ceea ce priveste consumul, sper sa fie stricat Mitsubishi-ul, ca dieselul de 2.8 consuma doar cu 2 litri/100km mai putin in oras fata de Wrangler-ul benzina, iar afara consuma la fel, tot 11l/100km.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Salut! Am mers cu Wrangler din 2007, 2.8 Diesel. Wrangler III = TJ. Daca nu-ti pasa de confort cumpara cu incredere. Avand in vedere faptul ca nu-l vei baga in off-road, lucru pentru care e conceput, te vor incanta altfel de lucruri la el - spre exemplu faptul ca se decapoteaza. Bafta!

ai facut o confuzie Wrangler III = JK-ul care se fabrica incepand din 2007 - prezent !

Wrangler I = YJ (1987-1995)

Wrangler II = TJ/LJ (1997-2006)

in denumirea corecta se numesc Wrangler YJ sau TJ / LJ sau JK .... nu I , II sau III ( astea sunt redenumirile mioritice ...:grin: )

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Buna tuturor ! Momentan sunt prorietarul unui Pajero,Merita inlocuit cu un Wrangler III ?

Pajero lung sau scurt? Wrangler scurt sau lung

Wranglerul de generatie noua este mult mai ok si confortabil decat generatiile vechi (tj, yj) dar daca nu ai un rubicon pe care sa l folosesti si in teren (3 blocanti, capacitati off road stok mult mai bune decat pajero) nu are rost sa te orientezi in aceasta directie.

Daca vrei sa schimbi pahjero cu ceva pt oras orienteaza te spre pajeroul mai nou sau chiar cu incredere spre pajero sport, din ce ai spus tu mai sus cam de asta ai avea nevoie.

Link spre comentariu

Pajero lung sau scurt? Wrangler scurt sau lung

Wranglerul de generatie noua este mult mai ok si confortabil decat generatiile vechi (tj, yj) dar daca nu ai un rubicon pe care sa l folosesti si in teren (3 blocanti, capacitati off road stok mult mai bune decat pajero) nu are rost sa te orientezi in aceasta directie.

Daca vrei sa schimbi pahjero cu ceva pt oras orienteaza te spre pajeroul mai nou sau chiar cu incredere spre pajero sport, din ce ai spus tu mai sus cam de asta ai avea nevoie.

La varianta scurta m-am gandit la ambele masini.. Mai folosesc si pe teren masina chiar si la competitii la sectiunea "Standard".

Manevrabilitatea ma intereseza la wrangler si ce senzatie iti da cand conduci.

De exemplu dupa pajero am urcat intr-n defender nou nouti si mi -sa parut ca conduc un tractor U650 ( era rigid suna ca un tractor , viteze scurte, etc)

Mi e frica sa nu am acesta senzatie si cu Wrangler

Link spre comentariu

Nu vei avea aceiasi senzatie si in wrangler, sigur nu in wranglerul dupa inclusiv 2007, este mult ca si confort fata de modelele vechi sau nodele noi de defender cu care ai mers.

Este o masina placuta la condus, mai ales cea cu cutie automata, cea cu cutie manuala da senzatie un pic de camion de pe vremuri.

Foarte obiectiv, daca nu il folosesti preponderent in teren unde ii este locul nu merita.

La polul opus daca iti place cum arata si ti l doresti cu adevarat da banii pe unul cu cutie automata si vei avea o masina corect de confortabila.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

In ceea ce priveste Super Select-ul, eu nu vad diferenta in principiul de functionare fata de cutia de transfer NP242 de la Jeep.

S-a pus din fabrica NP242 sau ceva asemanator (cu mod 4x4 pentru asfalt) pe Wrangler? Imi place mult Wrangler dar nu as lua o masina fara modul asta de functionare.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare