DAGTOYOTA Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 si vinde telefoane :D poate il vedem si pe MAX http://www.comentez.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Bogdan Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 UserNameInvalid92 (1 minute ago) Marked as spam the women in the middle was having a orgasm while he was singing lol (Reply) (Spam) Comentarii de pe youtube Impresionant ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Intradevar, impresionant. Pacat ce eu nu vand si tel;efoane ci numai le repar. :lol: :lol: :lol: Deci, sunt afon ca un claxon. :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 16, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2007 Intradevar, impresionant. Pacat ce eu nu vand si tel;efoane ci numai le repar. :lol: :lol: :lol: Deci, sunt afon ca un claxon. :D :D :D :D :D da ce nu vinzi ??? daca tot le repari ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Intradevar, impresionant. Pacat ce eu nu vand si tel;efoane ci numai le repar. :lol: :lol: :lol: Deci, sunt afon ca un claxon. :D :D :D :D :D da ce nu vinzi ??? daca tot le repari ? Nu imi place sa vand in general iar telefoane mobile in special. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate