Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Patrocle

r3dscorpion

Postări Recomandate

Va salut stimati colegi inca din data de 24.06.2008 sunt mandrul posesor a una bucata Nissan Patrol Y61 scurt.In sfarsit ma pot lauda si eu ca am acaret 4x4.........Masina este din 98, motor de 2.8 TD, cutie manuala,bara fata facuta de Traco, Superwinch de 12000, suspensie OME + Body lift, Cauciucuri M/T pe 35', blocant spate din fabrica si cam atat din ceea ce stiu eu.......

Poze cat mai curand..........

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Patrocle

Te felicit inca o data pentru achizitie. Masina, cel putin, arata beton. Sunt convins ca si merge bine. :grin:

Sa te poarte sanatos!

Link spre comentariu

tiiiiiiiiiiiiiii, avandut Cristi acaretu !

yap si eu sunt noul posesor....... :grin: :grin: :grin:

Va multumesc de urari............

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

Link spre comentariu

sa-l folosesti cu placere dar zane si noua ce are?? motor?? cutie? blocante? accesorii?

cu scuzele de rigoare ca nu am facut o prezentare insa deseara cand ajung acasa va pun toate detaliile.

Cu stima si respect Pepi (nu mai beau in viata mea APA)

Link spre comentariu

Vizitator koala

Sa-l porti sanatos si sa te duca unde vrei, fara probleme !

... am vazut masina aia anul trecut, la intalnirea de la Cheia ... era prima oara cand ieseam cu Patrolul meu de pe asfalt si eram foarte emotionat ... de aceea, tin minte foarte exact cat de misto mi s-a parut masina lui Cristi, in comparatie cu a mea [ care nu avea decat bara fata pe vremea aceea ] ... dupa prima zi de padure, atunci cand am vazut "ce multe" poate Patrolul meu si "ce putine" pot eu :ha:, m-am imbatat "lemne" cu Bruno, Bucur si cu Gabi ... a doua zi am zacut, mahmur, in portbagajul masinii lui Max ...

... uite-ti masina, la Cheia, in ziua de trial ...

Link spre comentariu

Sa ai parte de ea . Acum sa nu te mai aud ca ba nu merge aia, ba nu merge cealalta ..........ca ...........te pun sa vi cu lada de bere.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Vizitator koala

.....ca ...........te pun sa vi cu lada de bere.

Il pui degeaba, ca n-are un' sa care :) ... asta e problema cu masina scurta, n-ai loc de "tiganie" in portbagaj, tre' sa te gandesti foarte bine ce anume iei cu tine ... nevasta + 3 valize doldora de haine elegante, sau lazile, absolut necesare, cu bautura ? :banana :banana :banana

Link spre comentariu

Koala stai linistit ca daca vrei sa ai loc in spate scoti bancheta . Asa am facut eu si am locccccccc........de am pus pentru banchet lazi de bere, cutii cu vin, baxuri de apa si altele.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

1.Inca o data, iti spun si public :

-sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el !... :grin: :rsp :10 :1 :h5 :cl

2.Sanatate Maxima cat mai repede !

3.Prima data cand ne vedem la sedinta... :clb :be ...iti aduc un DVD cu intalnirea de la Cheia, unde vei gasi mai multe poze cu noua si frumoasa ta masina... :grin:

Link spre comentariu

va multumesc frumos de urari dragi colegi, de astazi incepand ma tratez la domiciliu.Uraaaaaaaaa am scapat de spital!!!!!!!!!!! :banana :banana :banana

Link spre comentariu

.....ca ...........te pun sa vi cu lada de bere.

Il pui degeaba, ca n-are un' sa care :) ... asta e problema cu masina scurta, n-ai loc de "tiganie" in portbagaj, tre' sa te gandesti foarte bine ce anume iei cu tine ... nevasta + 3 valize doldora de haine elegante, sau lazile, absolut necesare, cu bautura ? :banana :banana :banana

Ma lasi! Cata bere trebuie sa dea Niros, devenim alcoolici iremediabili toti :ha: Apropos Sorine, sa ma lasi sa te ating! :ha: :ha: :ha: :ha:

Scorpioane m-ai dat gata! Super fain acaretul!! Sa-l stapanesti sanatos si sa te duca unde vrei fara probleme! Respect

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

totul e sa nu inceapa ca varu' Niros ... ca nu e inaltat suficient, ca are patru injectoare infundate, ca simexu' are un dinte ciobit...ca, pasamite si cutia de viteze nu e in mintile ei...si, mai ales sa nu zica ca... il doare operatia :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare