Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

28 Decembrie am ramas impotmolit

vladmorar

Postări Recomandate

Buna,

Daca aveti chef sa iesiti maine pe Valea Draganului catre limita de judet.... si inca ceva :D eu am ramas impotmolit si nu am cum sa mai aduc masina acasa fara un tractor sau un 4x4 care sa ajunga pana acolo.

daca cumva vine cineva sunati-ma pe 0264255623 sau trimiteti mesaj.

P.S. Masina e un Mitsubishi Pajero 7 locuri

Editat de vladmorar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit

Ok ...am vazut ...acum ca totul s-a terminat cu bine ...ai invatat ceva din toata povestea asta? Suntem nerabdatori sa ne impartasesti ce ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Io stiu...

Sa te distrezi :)

La Multi Ani!

Max, bre esti cam egoist! :ha:

Parca mai misto e cand te distrezi in ...doi!

LA MULTI ANI! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Raspunsul corect e cel al lui Max :) Regula de care zice Yonutz e corecta, dar nu intotdeauna realizabila. Cand ai optiunea: plec singur sau stau acasa, sau plec singur pentru ca trebuie sa merg e mai greu de aplicat. Omul a aplicat corolarul teoremei: daca ai plecat singur in teren, macar sa stii la cine sa apelezi si fa in asa fel incat sa nu te pui in pericol pana atunci.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Ca si concluzie cand iesi singur (si nu numai) in ultima localitate inainte de salbaticie te opresti la poarta cu cel mai mare tractor si ceri numarul de telefon al tractoristului . Si pentru ca in mod sigur tu copil de la oras nu vei sti sa ii explici la telefon (daca ai semnal) exact unde te gasesti in padure , trebuie sa fii dotat cu o racheta de semnalizare. :ha:

Link spre comentariu

Eu cred ca omul a vrut sa se distreze si a muncit serios ca sa stranga toata zapada din zona si s-o puna in locul ala ca apoi sa incerce sa ramana impotmolit. Apoi ca sa guste si altii gluma v-a chemat in zona sub pretext de ajutor, dar era un motiv de socializare, un spritz asa ca de sarbatori .:2dr

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

La multi ani! "Baieti'' problema e ce desi am fost 7 am fost cu o singura masina. Daca eram in 2 masini nu ne mai dureau palmele ca la impotmolirile anterioare dupa cum se poate vedea in pozele urmatoare [ATTACH=CONFIG]201540[/ATTACH]IMG_3598-1.jpg.d357c59c7d553067e6cb6c9db6eeef93.jpg

IMG_3589-1.jpg.37c449b3ab26282c711a34500951b6e3.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare