vladmorar Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 (editat) Buna, Daca aveti chef sa iesiti maine pe Valea Draganului catre limita de judet.... si inca ceva :D eu am ramas impotmolit si nu am cum sa mai aduc masina acasa fara un tractor sau un 4x4 care sa ajunga pana acolo. daca cumva vine cineva sunati-ma pe 0264255623 sau trimiteti mesaj. P.S. Masina e un Mitsubishi Pajero 7 locuri Editat Decembrie 27, 2013 de vladmorar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Decembrie 31, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Am reusit sa scot masina cu ajutorul unui tractor. Multumesc oricum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Decembrie 31, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Aici aveti si 2 poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 31, 2013 Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Ok ...am vazut ...acum ca totul s-a terminat cu bine ...ai invatat ceva din toata povestea asta? Suntem nerabdatori sa ne impartasesti ce ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Decembrie 31, 2013 Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Stii care este regula Nr. 1 in off road ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Stii care este regula Nr. 1 in off road ? Io stiu... Sa te distrezi :) La Multi Ani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Io stiu... Sa te distrezi :) La Multi Ani![/QUO Asta-i ,,TARGET"-ul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Io stiu... Sa te distrezi :) La Multi Ani! Max, bre esti cam egoist! :ha: Parca mai misto e cand te distrezi in ...doi! LA MULTI ANI! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Stii care este regula Nr. 1 in off road ? Acum o stie! :)))))) Dar cred ca toti am invatat-o asa... :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Max, bre esti cam egoist! :ha: Parca mai misto e cand te distrezi in ...doi! LA MULTI ANI! :h5 ... minim doi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Acum o stie! :)))))) Dar cred ca toti am invatat-o asa... :)))) CORECT ,dar nu toti recunosc asta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Raspunsul corect e cel al lui Max :) Regula de care zice Yonutz e corecta, dar nu intotdeauna realizabila. Cand ai optiunea: plec singur sau stau acasa, sau plec singur pentru ca trebuie sa merg e mai greu de aplicat. Omul a aplicat corolarul teoremei: daca ai plecat singur in teren, macar sa stii la cine sa apelezi si fa in asa fel incat sa nu te pui in pericol pana atunci. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Ca si concluzie cand iesi singur (si nu numai) in ultima localitate inainte de salbaticie te opresti la poarta cu cel mai mare tractor si ceri numarul de telefon al tractoristului . Si pentru ca in mod sigur tu copil de la oras nu vei sti sa ii explici la telefon (daca ai semnal) exact unde te gasesti in padure , trebuie sa fii dotat cu o racheta de semnalizare. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Eu cred ca omul a vrut sa se distreze si a muncit serios ca sa stranga toata zapada din zona si s-o puna in locul ala ca apoi sa incerce sa ramana impotmolit. Apoi ca sa guste si altii gluma v-a chemat in zona sub pretext de ajutor, dar era un motiv de socializare, un spritz asa ca de sarbatori .:2dr danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit Concluzie : Offrod-ul este la fel ca si Dragostea se face minim doi atfel te dor palmele 1 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Ianuarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit La multi ani! "Baieti'' problema e ce desi am fost 7 am fost cu o singura masina. Daca eram in 2 masini nu ne mai dureau palmele ca la impotmolirile anterioare dupa cum se poate vedea in pozele urmatoare [ATTACH=CONFIG]201540[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: 28 Decembrie am ramas impotmolit De unde tragem concluzia ca voua va place asa mai hardcore! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate