Paul L Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Salutare tuturor, De vreo luna mi-a murit valva EGR si de atunci tot caut dar vad ca astia cu dezmembrarile au impresia ca e din aur sau ceva metal pretios ca cer tot de ordinul sutelor de euro pt ea. Daca aveti careva una in plus sau macar doar partea electrica va rog sa-mi dati un pret. Imi cer scuze daca nu am postat in sectiunea corecta. PS: stie careva daca egr-ul de l200 e la fel cu cel de Pajero 3.2L? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Valva EGR Uita de ea si anuleaz-o. Rau nu-i faci motorului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paul L Postat Decembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Valva EGR Nu stiu ce sa crec cu anulatul. Am tot citit pe internet ca modelul vechi n-are treaba daca o anulezi dar cica la astea noi s-ar putea sa produca ceva nasoale pe la motor din cauza electronicii de pe motoare. Si pe ebay nu sunt blanking kit-uri decat numai pt modelul vechi, nu si pt astea noi. Ea oricum e anulata practic acuma ca a ramas inchisa dar parca n-as umbla prea mult cu ea asa. Si in plus ma enerveaza si martorul tot aprins in bord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 (editat) salut daca nu ai gasit valva suna la 0740508833 Cristi Editat Februarie 12, 2014 de Tavi D. Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate