Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jimny 2013 sau unde dai si unde crapa

wawa

Postări Recomandate

Re: Jimny 2013 sau unde dai si unde crapa

Salut. In primul rand felicitari pentru achizitie, frumoasa foc masina. Am remarcat in pozele de pe prima pagina ca ai oprit cu ea la omv-ul de la Otopeni cand ai adus-o acasa, la fel ca si mine.... (Vezi poza - 55km avea acolo).

Referitor la zapaada - eu unul sunt incantat de cum se poarta in zapada. Nu pot face insa comparatie ca tine, si de-aia am cateva intrebari:

1. Ai cauciucurile stock sau ai pus de iarna?

2. Crezi ca o inaltare/ cauciucuri cu profil mai agresiv vor schimba semnificativ comportamentul in zapada?

Toate cele bune,

Nic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut. Nu este OMV-ul de la Otopeni :) . Este un OMV de prin Banat, de pe sosea, nu stiu exact de ce localitate apartine ...

Am cauciucurile stock, despre care, am zis ca sunt ok, civilizate, dar fara sa exceleze la nici un capitol.

Probabil ca niste anvelope mai serioase ar imbunatati situatia, dar in comparatie cu cealalta masina, tot ar ramane o diferenta notabila, data de greutate, modalitate de tractiune/transmisie, dimensiuni.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Avarii: nu mai merge becul de ceata de pe spate :grin:

Cu regret raportez o grava eroare intre volan si tetiera: ceata spate nu merge decit daca e aprinsa o lumina de faza, doar becurile de pozitie nu e de ajuns. M-am uitat in manual si exista o singura explicatie pentru ambele lumini de ceata, destul de ambigua. Macar acum stiu exact cum functioneaza.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare