tonytherunner Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 :h5 Salut,cum verifica acum politia dimensiunea anvelopelor,ca m-am uitat pe certificatul de inmatriculare si nu mai scrie nici o dimensiune????:tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Re: Verificare anvelope Cred ca daca fac control impreuna cu aia de la RAR (sau cum i-o mai zice) e treaba celor de la tehnic sa stie si sa verifice. Iar aia au baza de date. Asta in teorie, ca inca nu am prins asa ceva. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Re: Verificare anvelope Am prins eu ... N-au nevoie de nimic initial , doar de numarul de inmatriculare si toate datele sunt disponibile , ce , care , cum , daca ai sau n-ai .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Re: Verificare anvelope Este suficient sa introduca numarul de inmatriculare sau seria si le apar toate datele din Cartea de Identitate pe monitorul calculatorului din masina de Politie. Inclusiv dimensiunea anvelopelor. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
PYZ Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Re: Verificare anvelope Acum, depinde cit de nesimtit e "agentul" sau cit de "nesimtie" sint anvelopele pe care le ai.Eu am pe masina 285 in loc de 265 si nu am avut niciodata probleme cind m-au oprit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan chiperi Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Re: Verificare anvelope dar daca am avut jante pe 16", si am pus pe 15", compensand diametrul exterior de 1" prin cauciuc mai inalt in balon, stiu astia sa faca calculul?:ha: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonytherunner Posted December 31, 2013 Author Share Posted December 31, 2013 Re: Verificare anvelope Eu ma gandeam la un 235/70/r16 in loc de 215/65/r16 care le am acum,zic ca n-ar fi o diferenta "nesimtita".:grin: dar daca dau de vreunu dela care ma cauta si-n c*r mai bine ma lipsesc:fk Acum ma gandesc cum se fofileaza de politie cei care au 35"-uri:ha::ha: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Re: Cum verifica politia anvelopele ? Eu am pus 33 uri si am rezolvat-o asa Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
symy139 Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Re: Cum verifica politia anvelopele ? Curios cum ai reusit sa ii convingi pe "indoctrinatii" nostri sa scrie marimi in sistem imperial pe cartea masinii. Eu am vrut 31, nu intelegea ce vreau, si i-am zis in mm, 245 si o priceput. Doar ca e greu sa le explici uneori la oamenii legii, ca 245/ r16 e echivalent cu 31 r16 sau conversii dintrastea. El vede roata mare, gata, ilegal.... :oc Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Re: Cum verifica politia anvelopele ? Cu buna vointa Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 (edited) Re: Cum verifica politia anvelopele ? cate probleme va faceti....nu aveti flex acasa? eu pe gumele mele...cand aveam acte de Romania am dat cu flexul....pe ambele laterale ale anvelopei astia de la rutiera daca vor pot verifica pe loc...mai multe decat ti-ai dori :grin: Edited January 3, 2014 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacuBurebista Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Re: Cum verifica politia anvelopele ? hmmm... cred că nu prea ați fost opriți de poliție :) păi să vedem care sunt procedurile când sunteți opriți, pe scurt 1. organul se prezintă 2. sunteți informat despre motivul opririi, abaterea comisă şi sancţiunea prevăzută de lege acuma, dacă e control pentru stații radio, nu o să vă întrebe de stingător, trusă medicală sau cauciucuri... dacă e control pentru cauciucuri, atunci nu scăpați nici grație flexului, constatarea o va face probabil un inginer de la RAR, care nu poate fi păcălit ușor... ca regulă, organul de poliție nu va face niciodată constatări tehnice fără cei de la RAR, ISCTR, MCTI sau alte instituții abilitate din experiența și constatările personale, de cele mai multe ori, recunoașterea abaterii și atitudinea politicoasă față de cei care fac controlul, poate aduce multe beneficii materiale... baftă în trafic! http://www.calauzaoffroad.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Re: Cum verifica politia anvelopele ? uiti ca mai nou astia de la isctr te pot opri in trafic si fara ajutorul organului Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacuBurebista Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Re: Cum verifica politia anvelopele ? sigur că da, atâta timp cât e vorba de vehicule comerciale, ISCTR le poate opri fără poliție dacă ești cu turismul, nu te poate opri decât poliția rutieră http://www.calauzaoffroad.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Re: Cum verifica politia anvelopele ? Eu am trecut prin toate alea ... si cand au fost ceva neclaritati am fost invitat fara posibilate de eschiva la RAR , pentru inspectie . Presupun ca anvelopele fara marcaj te pune direct pe lista de inspectie tehnica . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Re: Cum verifica politia anvelopele ? Cind au disparut dmensiunile gumelor din talon, am intrebat un amic cu chipiu cum verifica daca fapticul corespunde cu scripticul. Mi-a spus ca toate datele din carte sunt trecute in codul cu bare din talon. La data respectiva, asteptau sa fie echipate si masinile cu scannere sa le poata citi. Cum au trecut ani buni de atunci, probabil, au si scannere in dotare. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Re: Cum verifica politia anvelopele ? Le verifica foarte simplu, da prin statie si aia din dispecerat verifica in calculator si ii zic exact ce ai trecut in carte. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts