Astral Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) Sper ca si anul acesta sa reusim sa se pastreze traditia si sa reusim sa ne intalnim ! Data si locul unde ne vom intalni in acest an sunt detalii pe care le vom stabili impreuna aici si asteptam propuneri, variante. Pentru aducere aminte mai jos sunt topicurile intalnirilor din anii precedenti : 2009 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40746-Sinane-tu-ti-dintii-aia-ai-tai-!-sambata-10-ianuarie 2010 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48666-ATENTIE!!!!!-10-Ian-2010-Calugareni&highlight=calugareni 2011 : (scuze, n-am identificat topicul, dar mai fac sapaturi...) 2012 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68745-Iesirea-traditionala-de-la-Calugareni-o-sa-fie-la-COMANA-!&highlight=calugareni 2013 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76357-Iesirea-traditionala-de-la-Calugareni-va-fi-la-Groapa-!!-SAMBATA-19-01-13-!!! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76599-Traditionalul-Calugareni-reloaded-la-ADUNATII-COPACENI-!!!-10-02-2013 Editat Ianuarie 6, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Astep cu nerabdare poate la groapa ca si-a schimbat Sorin MLRurile la Patrol Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Astep cu nerabdare poate la groapa ca si-a schimbat Sorin MLRurile la Patrol Sunt prezent Gigele , ori unde veti stabili ! Daca vreti putem sa ne organizam pt la groapa ! Eu va sustin , de la autorizarea proprietarului gropi , intanlirea cu novici , le restaurantul ,,Casa Iacob ;, de pe centura Popesti cu Oltenita ! Masa si dansul le stabilim unde vreti ! Eu sunt prezent !!! Editat Ianuarie 2, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Dupa ultima iesire la groapa mi-am schimbat si eu MRL urile...asadar vin si eu , nu-l las singur pe GPScu. Horace Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! dupa ultima iesire la groapa mi-am schimbat si eu mrl urile...asadar vin si eu , nu-l las singur pe gpscu. Horace hahahahahaha!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! count me in too Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Salutare! Daca se tine duminica ma bag si eu daca nu va urez de-acum s-aveti distractie!....fara ceaunul meu faimos :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 (editat) Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Vin si eu sa termin definitiv, odata ptr totdeauna ce a mai ramas din miscarea de offroad din Bucuresti ...hihihi ... Ca si sugestie ... am fost intr-un an odata cu Tractozaurul...la Gradistea in padure ... daca s-ar putea face acolo ...ar fi perfect ... 18.01.2014 - cred ca ar fi o data perfecta (sa vina toata lumea din vacanta) Nu cred ca ar fi ok ca aceasta intalnire sa se faca aproape de ochii curiosilor (gen Arges langa pod si DN)...E doar o sugestie, nu dati cu pietre! Vin oricum oriunde se va face ... LE - e deja hit ...se stie ... http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/web-astral20001_zps183922ab.jpg Editat Ianuarie 5, 2014 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Salutare! Daca se tine duminica ma bag si eu daca nu va urez de-acum s-aveti distractie!....fara ceaunul meu faimos :grin: Fara ceaun ?!????? Esti nebun ???!!!!! Exclus !!! Te duci fuguta si-ti iei unul nou, nu ma interseaza !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Fara ceaun ?!????? Esti nebun ???!!!!! Exclus !!! Te duci fuguta si-ti iei unul nou, nu ma interseaza !!! :ha: Ceaunul e, sambata sa nu se faca iesirea si vin :grin: traditia era duminica sa se tina :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Voi fi prezent si eu! Abia astept:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Prezent si eu 99% - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/web-astral20001_zps183922ab.jpg Asta e trademark ?? :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Salut Eu sunt nou in acest traditional Calugareni si asi vrea sa vin si eu ce data este? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Cel mai probabil va fi pe 19 ianuarie. Locul unde ne vom intalni, inca il mai cautam..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! O dam in tz aiurea ...19 e o data foarte buna .... Ne tot invartim ca tutele in jurul cozii ...si daca ne mai invartim mult ... aceasta iesire tinde sa nu se mai faca ... Ca locatie: Groapa de la Fundeni este potrivita dar ...sa nu bata vantul ... Daca bate vantul ...intalnirea se va incheia rapid... O alta locatie care mi-a placut ...ar fi undeva in zona padurii Gradistea (nu cunosc foarte bine locatia, nu mai stiu cine ne-a dus acolo) ...Cine stie despre ce e vorba e invitat sa vorbeasca. Tips: ar fi minunat daca aceasta intalnire se va intampla undeva sa nu fim expusi ...si langa o sursa de apa ... Haide bre hotarati-va ce si cum ...ca mi-a ruginit ceaunul de emotie ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! .ar fi undeva in zona padurii Gradistea (nu cunosc foarte bine locatia, nu mai stiu cine ne-a dus acolo) ...Cine stie despre ce e vorba e invitat sa vorbeasca. Intalnirea a fost acum 2 ani,pe aerodromul de la Comana(am trecut pe langa el,cand ne-am caiacit:wink: )Ne-am strans f multi atunci,e mai la adapost fata de "groapa",dar nu prea ai loc sa te dai cu masina, in schimb de gratar este excelent.Neajlovul este aproape:grin: Mi-ar placea sa organizam tot acolo. Poza postata de tine cu @Astral,tot de atunci cred ca este,cand ii venise dragul de E-B-A,cu tot cu "M" ,prietenii stiu d c...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! . Poza postata de tine cu @Astral,tot de atunci cred ca este,: Poza e de patrimoniu si este de la prima intalnire de la Calugareni. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Pai la Neajlov (Calugareni) e cam inchis ptr "inventar". Adica e inchisa ca e rezervatie si mai are in plus si bariera ptr traficul auto. Locatia Comana pica ptr ca pica. Raman in discutie cele doua locatii ...si eventual alte propuneri Ar mai fi o propunere ... am fost intr-un an cu colegii de club undeva in zona Nana. Si acolo era loc de facut gratar ...Incovenientul ar fi ca sunt in jur de 30 km de la centura Bucurestiului pana acolo ...si aceasta locatie cred ca i-ar dezavantaja pe colegii care vin din nord. Poza cu Astral e de acum 5 ani ...din 2009 ...el si cu Beluga (obtinuta de la prieteni)...prima editie ...asa cum zice si Pitonul ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 (editat) Poza e de patrimoniu si este de la prima intalnire de la Calugareni. Da,imi cer scuze,am vazut dupa ca era si zapada in fundal...:grin: @Yonutz, de ce pica aerodromul de la Comana? Ar mai fi o varianta,tot in zona,la jumatatea comunei Gradistea,se face un drum (spre balastiere)pe malul Argesului.Acolo nu incurcam pe nimeni. Editat Ianuarie 10, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! @Yonutz, de ce pica aerodromul de la Comana? Ar mai fi o varianta,tot in zona,la jumatatea comunei Gradistea,se face un drum (spre balastiere)pe malul Argesului.Acolo nu incurcam pe nimeni. Pentru ca administratorul aerodromului nu mai este de acord. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Cam asa a fost in 2010... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Ar mai fi o propunere ... am fost intr-un an cu colegii de club undeva in zona Nana. (...) Mai este disponibila? Parca a cumparat-o Basescu .... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Mai este disponibila? Parca a cumparat-o Basescu .... Cica cerbutzele ie experte la oral ...EBA ...UE ...EBA ...(ptr cunoscatori)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Salut baieti Ce ziceti se mai face ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate