Astral Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Da, se face, data ramane aceeasi 19 ian, mai asteptam ceva confirmari privind locul unde se va face.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! facem o lista cu participanti ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! facem o lista cu participanti ceva? Ptr ce sa facem lista? Aia care vin ...vin oricum ...si fara lista ...si din cate stiu eu vin destui ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Locul unde vom merge este CALUGARENI, acolo unde s-a facut si prima intalnire, iar data este 19 ianuarie. Locul de intalnire este benzinaria PETROM, primul pe dreapta, dupa capatul tramvaiului, catre Giurgiu. Ora intalnirii : 09.00am Ora plecarii : 09.30am. Deplasarea pe sosea o vom face in coloana cu respectarea regulilor de circulatie. Va rugam sa acceptati faptul ca aceasta intalnire este una de socializare si gratareala si mai putin una de off-road pe terenurile locuitorilor. Dotari : fiecare cu ce-si aduce de-acasa, dar cu mentiunea sa avem toti saci de gunoi pentru a nu lasa nimic in urma noastra. Cine are posibilitatea de a aduce lemne pentru focul de tabara, este rugat sa o faca. Nu uitati sa va luati rovigneta..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Prezent. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Sunday, 19 Mostly Cloudy 13 °C/ 5 °C :grin: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Sunday, 19 Mostly Cloudy 13 °C/ 5 °C :grin: Tu doar dai starea vremii sau vii cu Mitsubisoaica ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! 90% vin.......restul palinca. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Tu doar dai starea vremii sau vii cu Mitsubisoaica ? vine baiatu` ::wink: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! vine si io cu ceva prieteni.....:mici: O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Locatia e accesibila si cu un subaru forester stock? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Vin si eu, cu Patrol de Paragus stock. Vin cum ma stiti... "pregatit" pentru tovarasii mei :) Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Voi fi si eu prezent!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Mai am loc pt colectarea de paleti 1 Sunati-ma pana in 8,30 cand plec din zona popesti leordeni!!:h5 vin la ori ce destinate din zona de sud a bucurestiului!!! Editat Ianuarie 18, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Eu va doresc distractie maxima !!! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Eu va doresc distractie maxima !!! :tk Sigur o sa fie!!! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! O iesire frumoasa pacat ca nu am putut sta pana la sfarsit Editat Ianuarie 19, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Poze Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! A fost f.placut! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Sa va fie de bine baieti, eu am stat acasa de garda, bebe este nerabdator sa iasa afara.... din burta :D Editat Ianuarie 19, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Sa va fie de bine baieti, eu am stat acasa de garda, bebe este nerabdator sa iasa afara.... din burta :D Ahaaaa,ai absenta motivata! Nastere usoara sotiei si sa ne vedem cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Am petrecut o duminica superba,am avut noroi,am avut gratare pline,am avut foc de tabara(multumiri GPScu)am avut vreme frumoasa,am avut multe glume,bascalie,caterinca si voie buna la maxim. Multumesc tuturor participantilor pentru o zi minunata in compania lor. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Am ajuns si noi acasa (cred ca ultimii) cu peripetii. Am adus un coleg al sufa pana in Bucuresti. Pacat ca lumea s-a sustras distractiei repede. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Si....pozele, filmuletele ?!?? Doar pe FB le postati ?!?? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Iesirea traditionala de inceput de an - CALUGARENI FOREVER ! Pai le asteptam de tine si de la Yonutz ca ati plecat printre primii, noi ne asteptam sa va vedem deja pozele si comentariile postate. Eu inca imi dau noroiul jos de pe haine si smulg smocurile de iarba cu mal de sub troaca. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate