offenduro Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Maine debutam in 2014 cu "una bucata" iesire. Intalnire OMV Campina ora 09.30. Traseu Campina/DB . Participanti: Silviu,Bobaru,Alin & baietii de la Targoviste. Minim obligatoriu: MT&TROLIU(functional). :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusherme Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: ...debut in 2014... OMV-ul de dinainte de nistoresti ???? the new rambler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: ...debut in 2014... super!... data viitoare faceți un anunț cu 2 ore înainte :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: ...debut in 2014... Super zi ! Super echipa ! Traseu "interesant" cu potential de exploatare. Cateva detalii : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: ...debut in 2014... ...video: urmeaza ...de la bord . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 (editat) Re: ...debut in 2014... ...de la bord : Editat Ianuarie 5, 2014 de offenduro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: ...debut in 2014... Ultimul clip nu-si prea are locul aici...parerea mea. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: ...debut in 2014... Ultimul clip nu-si prea are locul aici...parerea mea. ...acolo este drumul ce leaga Bezdeadul de Ursei,dar a cazut un copac si a trebuit ocolit prin maracini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: ...debut in 2014... Frumoasa iesirea ! Saptamana viitoare voi termina caleasca si ma bag si eu la miscare. Poate mai vin si baietii de la Targoviste. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 (editat) Re: ...debut in 2014... Salut! Foarte frumoasa iesirea, s-a mers snur cu opriri scurte doar pentru socializare, numar ideal de participanti(cinci), traseul a devenit mai spectaculos cu lasarea noptii. Pun un film sa va faceti o idee despre cat de inghetat(si periculos) a fost. Editat Ianuarie 5, 2014 de crt82sil An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: ...debut in 2014... Frumoasa iesirea ! Saptamana viitoare voi termina caleasca si ma bag si eu la miscare. Poate mai vin si baietii de la Targoviste. Te asteptam cu bratele deschise ! (alea superioare de pe fata) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: ...debut in 2014... VIDEO: :wr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: ...debut in 2014... Sa va fie de bine! Silviu, esti foarte gratios ca si patinator :grin: Am iesit si noi weekendul ăsta si am gasit portiuni inghetate, pline de surprize... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: ...debut in 2014... Sa va fie de bine! Silviu, esti foarte gratios ca si patinator :grin: Am iesit si noi weekendul ăsta si am gasit portiuni inghetate, pline de surprize... :wink: ...am uitat sa ridic un picior ! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumifly3000 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: ...debut in 2014... Frumos, felicitari...,! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate