mm Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Se vand urmatoarele luate de pe HDJ 80-ul meu: - caseta de directie in stare buna. are scurgeri foarte mici, dar este perfect utilizabila ( se completeaza uleiul o data la cateva luni). In cazul in care nu sunteti multumiti de ea, va returnez suma fara nicio discutie. Pret: 400 EUR - janta plus cauciuc rezerva nefolosit Colway C-trax AT 235/70/R16. Pret: 125 EUR - carlig remorcare in stare foarte buna (l-am dat jos pentru ca am montat rezervor suplimentar pe masina in locul lui). Pret: 150 EUR - sistem tractare patrat tip american (a tinut de un suport de biciclete pe care nu l-am mai cumparat cand am luat masina, asa ca nu am nevoie de el). Pret: 100 EUR - traversa prindere rezerva (data jos tot cand am montat rezervorul suplimentar). Pret 100 EUR Alex 0745 75 75 66 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Mai 30, 2014 Autor Partajează Postat Mai 30, 2014 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american mi-au fost cerute poze suplimentare cu sistemul de tractare, le atasez aici: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Iulie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2014 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american Sistemul de tractare s-a dat, celalte obiecte raman valabile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american Caseta de directie s-a dat, restul inca valabile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american Upupup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Octombrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american Uppppp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american up... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Decembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american Up... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american sus sus sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Februarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american Anunt valabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american Up up up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Martie 13, 2016 Autor Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american De actualitate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Aprilie 17, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american Valabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Mai 8, 2016 Autor Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american De vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american Valabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Iunie 2, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2017 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american Valabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american valabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Octombrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Re: HDJ 80 - vand caseta directie, rezerva, carlig, traversa rezerva si sistem tractare patrat tip american up!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate