Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Calarind un pui de nor

Yonutz
 Share

Recommended Posts

Locatia: Varful lui Roman (zona Horezu)

Perioada: mai multe zile

Actori: tot aia

Da, am comis-o din nou ...

In aceeasi distributie, ne-am reunit departe de galagia si monotonia urbana ptr a ne bucura de cateva zile de liniste, aer curat, peisaje superbe, cateva inginerii culinare si nu in ultimul rand si putina miscare.

N-a fost chiar o iesire in offroad dar din punctul meu de vedere am bateriile la 101% si in acelasi timp mandria ca am putut oferi familiei mele un cadou atat de frumos la inceput de an.

Cele cateva zile petrecute impreuna cu grupul au trecut ca vantul si ne-am bucurat de fiecare moment, exact ca niste copii care au primit jucarii in fiecare secunda a sederii noastre acolo.

Va multumesc prieteni ptr aceste zile minunate!

Pe aceasta cale, ptr. ca este primul meu post pe forum anul asta, doresc celor care ma apreciaza

un an in care toate visele voastre sa devina realitate. Si celor care ma injura cam tot aia ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Calarind un pui de nor

Sunt unul dintre actori...eu am bagat si nitelus offroad, cu namol, gheata si zapada din plin. Ocazie cu care ma felicit pentru alegerea facuta in materie de anvelope (BFG KM2 33''). Desi m-am dotat si cu lanturi in caz de morcovi mari...nu am avut nevoie de ele. Dar atat despre acest lucru....

Las fotografiile sa spuna povestea....

NKN_2204.JPG

NKN_2206.JPG

NKN_2207.JPG

NKN_2209.JPG

NKN_2210.JPG

NKN_2211.JPG

NKN_2214.JPG

NKN_2220.JPG

NKN_2221.JPG

NKN_2222.JPG

NKN_2225.JPG

NKN_2232.JPG

NKN_2245.JPG

NKN_2252.JPG

NKN_2258.JPG

NKN_2287.JPG

NKN_2311.JPG

NKN_2318.JPG

NKN_2321.JPG

NKN_2324.JPG

NKN_2326.JPG

NKN_2329.JPG

NKN_2335.JPG

• Like 3

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

No,amu' ce sa va zic,bravos,sa va fie de bine?De parca nu v-a fost. :wink:

In poza aia,nr 16 parca,ai surprins doi sori? :grin: Asta numa' voua vi se putea intampla.Hi hi hi.

Life's Too Short To Drive Boring Cars

In poza aia,nr 16 parca,ai surprins doi sori? :grin: Asta numa' voua vi se putea intampla.Hi hi hi.

Am o fotografie si cu 4 sori, aberatii de la filtre / lentile...

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Nasparliilor....Ati plecat fara mine si fara Zoli ?!?!!! :uameni

Sa va fie de bine ! Intr-adevar, locurile sunt mirifice atat in realitate, cat si prin obiectivul lui Big Ursu ! :h5

PS - Astept cu profund interes poza cu "morcovul" !

Stii el cine si l-a adjudecat de data asta......:ha:

Bravo! Unu din motivele pt care trebuie traita viata asta. In asta consta off-road-ul: peisaje mirifice, aer curat, bucataria de campanie( delicioasa) la urma noroaie, zapada pe masini totul immpreuna cu prietenii si persoanele apropiate. Daca faci toata viata naveta servici-acasa, fara o pata de culoare, oricare ar fi ea,ai trait degeaba... BRAVO inca odata!

Sezi bland, ca-s din Maramu' !

Restul timpului l-am petrecut cu un pahar alaturi :)

NADS Fitted

A iesit si un mic filmulet de la "cuptor"....mai sunt cateva "filmuri"...(un pic de rabdare, se proceseaza)

• Like 1

NADS Fitted

Restul timpului l-am petrecut cu un pahar alaturi :)

Hihihi ...palea cand ne-am imbatat si am dansat pe mese sa nu le pui ...Alea ...ie viata noastra personala!

Bah, una peste alta, as mai merge cam de vreun 1.000.000 de ori acolo cu aceeasi oameni ...Nu vine ea caldura ...AMR cat? Hihihi ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Nu vine ea caldura ...AMR cat? Hihihi ...

Rabdarea e o virtute (ataaaaaaaaaaaaat). AMR olecuta :) La viitoarea intalnire, primesc rangul de "Cavalerus del Ceanus"

Edited by Big.Ursu

NADS Fitted

AMR la caldura sa fie cat mai putin. Altfel nu pot reasamba masinuta mea. Big Ursu, la cat mai multe postrai de cu filmulete. Le-am urmarit pe toate. Atat aici cat si pe un forum cu indisciplinati

AMR la caldura sa fie cat mai putin. Altfel nu pot reasamba masinuta mea. Big Ursu, la cat mai multe postrai de cu filmulete. Le-am urmarit pe toate. Atat aici cat si pe un forum cu indisciplinati

NADS Fitted

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use