Yonutz Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Locatia: Varful lui Roman (zona Horezu) Perioada: mai multe zile Actori: tot aia Da, am comis-o din nou ... In aceeasi distributie, ne-am reunit departe de galagia si monotonia urbana ptr a ne bucura de cateva zile de liniste, aer curat, peisaje superbe, cateva inginerii culinare si nu in ultimul rand si putina miscare. N-a fost chiar o iesire in offroad dar din punctul meu de vedere am bateriile la 101% si in acelasi timp mandria ca am putut oferi familiei mele un cadou atat de frumos la inceput de an. Cele cateva zile petrecute impreuna cu grupul au trecut ca vantul si ne-am bucurat de fiecare moment, exact ca niste copii care au primit jucarii in fiecare secunda a sederii noastre acolo. Va multumesc prieteni ptr aceste zile minunate! Pe aceasta cale, ptr. ca este primul meu post pe forum anul asta, doresc celor care ma apreciaza un an in care toate visele voastre sa devina realitate. Si celor care ma injura cam tot aia ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Re: Calarind un pui de nor Sunt unul dintre actori...eu am bagat si nitelus offroad, cu namol, gheata si zapada din plin. Ocazie cu care ma felicit pentru alegerea facuta in materie de anvelope (BFG KM2 33''). Desi m-am dotat si cu lanturi in caz de morcovi mari...nu am avut nevoie de ele. Dar atat despre acest lucru.... Las fotografiile sa spuna povestea.... 3 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selejan Raul Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Re: Calarind un pui de nor Mai baieti voi ati gasit raiul si noua nu ne ziceti nimic, felicitari frumoase privelisti sa va fie de bine. Respect TODAY IS A GIFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Re: Calarind un pui de nor Privelistile sunt de exceptie!!!! Noroc cu aparatele foto care inghetand clipa ne fac si pe noi cei din fata monitoarelor sa visam... 1 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Re: Calarind un pui de nor No,amu' ce sa va zic,bravos,sa va fie de bine?De parca nu v-a fost. :wink: In poza aia,nr 16 parca,ai surprins doi sori? :grin: Asta numa' voua vi se putea intampla.Hi hi hi. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Re: Calarind un pui de nor In poza aia,nr 16 parca,ai surprins doi sori? :grin: Asta numa' voua vi se putea intampla.Hi hi hi. Am o fotografie si cu 4 sori, aberatii de la filtre / lentile... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Re: Calarind un pui de nor Fratilor, mi s-a taiat respiratia... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Re: Calarind un pui de nor Nasparliilor....Ati plecat fara mine si fara Zoli ?!?!!! :uameni Sa va fie de bine ! Intr-adevar, locurile sunt mirifice atat in realitate, cat si prin obiectivul lui Big Ursu ! :h5 PS - Astept cu profund interes poza cu "morcovul" ! Stii el cine si l-a adjudecat de data asta......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Irimescu Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Re: Calarind un pui de nor Superbe poze, le astept pe urmatoarele, ceata asta e deprimanta!! Luaz 969, Aro 244, L200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
catasebi Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Re: Calarind un pui de nor Bravo! Unu din motivele pt care trebuie traita viata asta. In asta consta off-road-ul: peisaje mirifice, aer curat, bucataria de campanie( delicioasa) la urma noroaie, zapada pe masini totul immpreuna cu prietenii si persoanele apropiate. Daca faci toata viata naveta servici-acasa, fara o pata de culoare, oricare ar fi ea,ai trait degeaba... BRAVO inca odata! Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTibor Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Re: Calarind un pui de nor Foarte frumoase pozele, mult peste nivelul de amator ... :tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Re: Calarind un pui de nor La multi ani! Frumos tare acolo ... :al 1 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Re: Calarind un pui de nor Superb! :tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Re: Calarind un pui de nor Zona este extraordinara. Pun si eu cateva poze. 1 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Irimescu Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Re: Calarind un pui de nor Eu reusesc sa stau saptamani..... acum am prins doar una.. !!! Luaz 969, Aro 244, L200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roby200487 Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Re: Calarind un pui de nor Superba zona! 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristeaandm Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Re: Calarind un pui de nor Pai si gata cu pozele, zgarcitilor.:wink: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Re: Calarind un pui de nor Restul timpului l-am petrecut cu un pahar alaturi :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Re: Calarind un pui de nor A iesit si un mic filmulet de la "cuptor"....mai sunt cateva "filmuri"...(un pic de rabdare, se proceseaza) 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Re: Calarind un pui de nor NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 Re: Calarind un pui de nor Restul timpului l-am petrecut cu un pahar alaturi :) Hihihi ...palea cand ne-am imbatat si am dansat pe mese sa nu le pui ...Alea ...ie viata noastra personala! Bah, una peste alta, as mai merge cam de vreun 1.000.000 de ori acolo cu aceeasi oameni ...Nu vine ea caldura ...AMR cat? Hihihi ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 (edited) Re: Calarind un pui de nor Nu vine ea caldura ...AMR cat? Hihihi ... Rabdarea e o virtute (ataaaaaaaaaaaaat). AMR olecuta :) La viitoarea intalnire, primesc rangul de "Cavalerus del Ceanus" Edited January 10, 2014 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas_adam2000 Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Re: Calarind un pui de nor AMR la caldura sa fie cat mai putin. Altfel nu pot reasamba masinuta mea. Big Ursu, la cat mai multe postrai de cu filmulete. Le-am urmarit pe toate. Atat aici cat si pe un forum cu indisciplinati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Re: Calarind un pui de nor AMR la caldura sa fie cat mai putin. Altfel nu pot reasamba masinuta mea. Big Ursu, la cat mai multe postrai de cu filmulete. Le-am urmarit pe toate. Atat aici cat si pe un forum cu indisciplinati Danke :) Trebuie sa fac update-uri si pe acolo :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Re: Calarind un pui de nor NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts