Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Biblia ZD30

rokomoko

Postări Recomandate

Inspirat de postarile in care Big.Ursu explica modarile facute masinii sale si ajutat de vacanta prelungita de sarbatori am sapat si eu prin internet pentru mai multe informatii.

Munca de documentare a stimulat achizitia unui oil-catch-can Mann-Hummel Provent 200 pe care abia astept sa-l montez.

In peregrinarile mele virtuale prin forumurile 4x4 australiene am gasit foarte multe informatii utile si bine structurate printre care si "Biblia ZD30" care poate fi descarcata accesand link-ul:

http://www.queensland4x4club.org.au/zd30/ZD30%20Y61%20Reference%20Document%20-%20Colour.pdf - varianta color

sau

http://www.queensland4x4club.org.au/zd30/ZD30%20Y61%20Reference%20Document%20-%20BW.pdf - varianta alb/negru

Pentru posesorii de ZD30 documentul este extrem de util explicand cu lux de amanunte posibilitatile de imbunatatire a performantelor motorului si nu numai.

Pe mine m-a luminat in foarte multe privinte.

Sper sa va fie de folos.

Editat de rokomoko
completare
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Biblia ZD30

Oricat de buna ar fi documentatia ...vino in vara la NAD (Nissan Adventure Days) o intalnire gandita si "inventata" de cativa simpatizanti ai marcii din dragoste ptr fiarele lor si vei vedea live mai multe chestii, puse de unii in practica. Un astfel de schimb de experienta va fi infinit mai valoros decat orice documentatie.

Cel mai probabil se va face in perioada 30.05-15.06 (un weekend in acea perioada) undeva intr-o zona de munte 100% in aer liber.

Editat de Astral

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Oricat de buna ar fi documentatia ...vino in vara la NAD (Nissan Adventure Days) o intalnire gandita si "inventata" de cativa simpatizanti ai marcii din dragoste ptr fiarele lor si vei vedea live mai multe chestii, puse de unii in practica. Un astfel de schimb de experienta va fi infinit mai valoros decat orice documentatie.

Cel mai probabil se va face in perioada 30.05-15.06 (un weekend in acea perioada) undeva intr-o zona de munte 100% in aer liber.

Multumesc pentru informatie. Sper sa pot participa la NAD si sa am sansa unui schimb de experienta valoros mai ales ca mi-am propus ca pana la vara sa fac si eu cateva imbunatatiri Patrolului meu.

Pana atunci ceva lectura de calitate nu strica. :sp

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Mi-a sosit Provent-ul si am intrat in febra pregatirilor pentru montare. :banana

O sa pun in aplicare "invataturile" Bibliei ZD30 si sa vedem rezultatele...

Ai montat catch can-ul? Poate explici putin pasi parcursi!

Cati mm (diametru) are furtunul pe care se monteaza?

Editat de 4L Limited

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Pe furtunul indicat cu sageata se monteaza catch can-ul?

Acolo se monteaza.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare