mariusg Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Caseta directie sau altceva.......bielete, capete bara Am vazut ca mecanicii folosesc foarte des pistolul pneumatic. Banuiesc ca din comoditate si sa mearga treaba mai repede. Ce se poate strica la bieletele antiruliu daca se strang cu pistolul pneumatic? Ale mele asa au fost stranse (doar la un capat ca la celalalt nu a fost loc sa intre pistolul). Li se scurteaza viata, iar cand le dai jos operatiunea se face cu flexul. Am schimbat vreo 2-3 seturi asa, pana m-am prins de figura. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 (editat) Re: Caseta directie sau altceva.......bielete, capete bara Bun, bun...dar de ce se scurteaza viata? Ce se strica la o bieleta antiruliu cand strangi cu un pistol pneumatic la un cuplu ( sa zicem) de 90nM? Ce se strica la acei pivoti? Editat Mai 22, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: Caseta directie sau altceva.......bielete, capete bara ptr caseta de directie,exista chit de reparatie,am reconditionat-o eu,cost 350lei chitul,vreo 300lei manopera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: Caseta directie sau altceva.......bielete, capete bara ptr caseta de directie,exista chit de reparatie,am reconditionat-o eu,cost 350lei chitul,vreo 300lei manopera Sunt doua categorii de uzura la caseta de directie (si nu numai): uzura elementelor de etansare, care se poate remedia cu acel kit de reparatie si uzura elementelor mecanice (melc sau cremaliera, etc.) care se poate repara doar cu alta caseta:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Re: Caseta directie sau altceva.......bielete, capete bara De ceva timp imi trage usor volanul stanga -dreapta ..........cel mai frecvent trage stanga ..treaba e ca nu trage fix stanga ci trage un pic stanga si apoi revine un pic dreapta si repeta miscarea asta pana ma scoate pe mine din minti:ha: .....de la geometrie zic ca nu e dar oricum o sa trec si pe acolo...de batut nu bate ......am o oarecare inclinatie ca ar fi de la amortizoare dar poate ma elucideaza cineva cu niste informatii mai lucide:tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Re: Caseta directie sau altceva.......bielete, capete bara așa am pățit și eu pînă am verificat presiunea în roți... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Re: Caseta directie sau altceva.......bielete, capete bara așa am pățit și eu pînă am verificat presiunea în roți... Asa e @dacule ,nici nu-mi dadusem seama de ce merge volanul cam greu,se mai simte putin dar nu deranjant.... :tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate