air_wolf Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar felicitari!!!! o expeditie minunata!!! :rsp The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Am ajuns si eu acasa (un pic mai tarziu ca am mai ramas la ski).A fost o saptamana foarte faina,am fost cu o echipa de exceptie,profesionisti si aventurieri. Ne-am dat pe zapada,pe gheata si prin noroaie,am zburat,ne-am dat cu skiurile si placile...a fost super fain!!!! Avem niste poze superbe si foarte mult material filmat asa ca abia astept sa vad cum o sa arate filmul la finat. Deci sa avem rabdare pana la premiera si abia astept SEZONUL 2 :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Felicitari pentru expeditie . Singura mea nemultumire ...nu este vis-a-vis de voi ( care sunteti extraordinari , dealtfel ) , ci de faptul ca un guvern de imbecili va sileste sa va inmatriculati masinile in strainatate prin taxe prohibitive . Ce fain era sa fie numai numere de Romania pe masinile participante. Poate exista prin parlamentul ala de inapoiati mintal si iubitori de off-road de calitate si sesizeaza careva penibilul situatiei . Si sa nu uit ... abia astept filmul :banana . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Foarte misto atat ideea cat si traseul parcurs.O imbinare folosind cam toate ingredientele posibile. Felicitari ptr. idee, participare si ptr faptul ca ati ales sa promovati Romania prin prisma acestor hobbyuri... Asteptam cu interes materialele montate ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Bravo baieti, felicitari si sa o tine-ti tot asa. Cred ca la urmatoarea expeditie o sa dau curs invitatiei voastre. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seb-sebastian Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Discovering Transylvania Team, doreste sa multumeasca tuturor celor care s-au alaturat acestei expeditii si fara de care tot ceea ce s-a realizat nu era posibil. Multumim, Razvan Cirap, Costin Fantana, Andy Visoiu, Claudiu Klein, Oli Galea, Mihai Rauta si Andrei Manu. De asemenea, multumim GTC Auto Shop, Johnnie Walker, GoPro, InDesign Deva, Monster Energy, Toc Turism Hunedoara, RUD, Aqua Sara, Hotel Oscar Campina, Hotel Rusca Hunedoara, Domeniul Schiabil Transalpina si BigFm Deva. Cu prietenie Discovering Transylvania Team Ursu Florin alias Puffer-ul, Cristian Lungu alias Bobby, Viorel Gingu alias Ala mic cu ...talpa mare si Sebastian Popescu alias Mr. Stoneballs :tk Editat Ianuarie 20, 2014 de seb-sebastian Born to be free, born to be wild Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Asteptam sa vina 8 februarie, asteptam link..!! Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Desi sunt la serviciu, n-am mai raspuns la telefon de 40 de minute ca sa citesc topicul asta :))))) Este de laudat initiativa voastra, foarte frumoase locurile pe unde ati fost si abia astept si eu sa vad materialul video. Daca planuiti vreun sezon prin Apuseni va asteptam cu drag ! EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Sambata a fost ziua sporturilor de iarna. La domeniul schiabil Trans-Alpina de langa Lacul Vidra s-au amenajat trambuline pentr ca Andrei Manu- membru al expeditiei si prietenii sai sa faca sarituri demonstrative de freestyle. Toma Coconea- sportivul RedBull cunoscut in lumea intreaga a facut demonstratii de speed-flying. Ceilalti membrii ai expeditiei au schiat sau au filmat... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Toma Coconea- un sportiv adevarat, de renume mondial; ca picanterie, Vineri seara era sa dam peste el cu masina in drum spre cazare- plecase sa alerge pana in Voineasa si inapoi: doar 90 km... Peisaje de iarna: [ATTACH=CONFIG]201910[/ATTACH] Partia Trans-Alpina: La lasarea noptii o lectie de Bushcraft (este termenul folosit pentru aptitudinile de supraviețuire pe termen lung, in conditii extreme) tinuta de Bobby: a aprins focul fara chibrit sau bricheta, a construit un adapost improvizat, ne-a aratat kitul de supravietuire pe care-l poarta asupra sa atunci cand escaladeaza muntii. Am folosit si noi rezervele de urgenta - o sticla de Johnnie Walker asa ca a iesit distractie. [ATTACH=CONFIG]201917[/ATTACH] Editat Ianuarie 20, 2014 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar nici o reactie din partea mass media? sau intra tot in ,,sublimul,, autoritatilor? mor de oftica ca am dat patrolul consideratie si respect! AMR: 10 ZILE sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar ......... mor de oftica ca am dat patrolul .......... Scuze de off-topic, dar.......:ha::ha::ha: Ia-ti altul repede cat se mai gasesc in toate mintile.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Foarte faina zona aia de la Lacul Vidra. Au acolo si niste hoteluri neterminate, am fost prin 2001 parca. Sper ca acum daca au dat in folosinta partia, sa se reactiveze si Vidra, peisajele sunt superbe! Asa cum ati prezentat voi aici in cateva imagini, poti jura ca te afli in orice locatie de fite din Europa. Felicitari inca o data pentru initiativa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Partia Trans-Alpina este superba, peisajul este similar cu cele din Elvetia sau Austria; ce lipseste este cazarea aproape si drumul accesibil oricand... Parcarea este neterminta dar va fi cu mai multe etaje... restaurantul mare este inca proiect... Este remarcabil ca investitia acestor oameni este de 30 milioane euro, iar statul binenteles ca le-a tras teapa cu partea statului de investitii... Exista insa la intrare un banner mare cu toate organismele statului care sprijina proiectul :ha::ha: GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Exista insa la intrare un banner mare cu toate organismele statului care sprijina proiectul :ha::ha: Tipic! :grin: Din ce imi dau eu seama, "statiunea" Vidra nu este departe de partia aia. Chiar si la Vidra exista o partie, aveau si telescaun acolo. O zona cu un potential turistic extraordinar, lacul ala frumos... Nu foarte departe de Sibiu, ca oras mai important... Ar fi fain sa reusiti sa dati filmul expeditiei la niste televiziuni, ca sa poate fi vazut de cat mai multa lume, eventual si pe afara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Ar fi bine ca niste televiziuni sa se implice in proiectul celor de la Discovering-Transylvania si altfel decat prin a prelua gratis materiale muncite si platite de altii... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Pana acum, doar la TVR am vazut emisiuni realizate profi despre locuri din tara asta, obiceiuri si traditii, hobbyuri. Ar merita vorbit cu realizatorii acelor emisiuni, poate se gasesc solutii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Am vorbit azi cu Seba si se pare ca filmul va fi mai lung decat preconizase initial- 25 minute. Vorba lui Seba: avem prea multe filmari misto ca sa renuntam la ele... Au ajuns deja la 17 minute si sunt inca pe la inceputul expeditiei; probabil ca se va ajunge la 40-45 minute. Premiera se apropie :banana:banana GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Foarte frumos, felicitari! Asteptam filmul cu nerabdare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Super initiativa si superb proiect! Asa cum spunea colegul Ovidiu Cica ma incearca si pe mine nostalgia ca nu mai am 4x4, dar in adancul inimii tot membru si fun cluc 4x4 sunt :) Si apropo , Bullgaroaicele tare "aratoase" sunt.:grin: Sunt curios ce impresie vor avea autoritatile atunci cand vor vedea "Discover Romania" cu masini de BG ! :ha::ha::ha: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Mai drajilor, io fiind mai zgarcit cu vorbele, m-am tot gandit...sa scriu, sa nu scriu... no, ase, ca ardelenii.:wink: Iaca si o poza de la una din "serile prelungite" :x cum le zice Razvan. Eu cred ca-i "cina cea de taina" ...ala cu barba nu era de fapt acolo...a aparut cumva in poza Am avut chiar si sedinta Woodoo Aburii de pe lac, nu's aburi de alcool....parol Se scotea motorina in sticle...deh se terminase "Uischiul" Editat Ianuarie 31, 2014 de night bird "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumifly3000 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Foarte frumos, felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 (editat) Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/DSC_1177-2.jpg GTC MotorSport si Discovering Transylvania va invita vineri, 7 februarie 2014, ora 14:30, Club Silencio, la lansarea filmului documentar ‘Romania - drumuri cu poveste’. ‘Romania - drumuri cu poveste’ este un proiect care isi propune sa le arate celor tineri si sa le reaminteasca celor trecuti de prima tinerete ca Romania este una din cele mai frumoase tari. Pentru realizatorii filmului documentar, echipa Discovering Transylvania, aventura are tot atatea semnificatii, cate minti sunt sa o explice. Poate fi ceva simplu, ca o plimbare prin locuri noi, sau poate evolua la un weekend petrecut in cort, ori un an de expeditie prin salbaticiile de peste oceane. Proiectul Discovering Transylvania isi propune sa exploreze atat de frumoasa si, totusi, misterioasa Romanie. ‘Romania - drumuri cu poveste’ este lansat cu intentia de a promova la nivel global, expeditiile 4x4 si moto, turismul de aventura si cel rural, frumusetea Romaniei, neexploatate pe acest segment, cat si cele mai atractive zone turistice si de agreement. Va scoate in evidenta traditiile, obiceiurile, legendele locurilor filmate, dar si dezvoltatorii locali. Fiecare zi de traseu este insotita de propria poveste sau are povestea ei. Echipa Discovering Transylvania va fi ghidul telespectatorului prin locurile de legenda, pentru ca expeditiile alese, gasite de-a lungul anilor de documentare, sunt, fara exagerare, demne de o astfel de promovare. Va asteptam sa descoperim impreuna legendele si personajele, prea putin stiute de publicul larg. Data eveniment: 7 februarie 2014 ora: 14:30 Locatie: P-ta Rosetti, Nr 5, Bucuresti, langa Hotel Banat Editat Februarie 6, 2014 de Astral GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Romania- Drumuri cu poveste- expeditie 4x4 si film documentar Si cei care nu sunt din /in Bucuresti ? Aia cum pot sa se delecteze? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate