iulianul Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Weekendul acesta am indeplinit prima iesire din 2014, nu avem cum sa n-o facem lata, ingrediente: Traseul lui Minitehnicus Ciprian cu Terrano Dan cu Patrol Adi&Co cu Samurai Bogdan cu Mitsu Iulian cu Samu Noroi in padure, inclinari, coborari in cap, sleauri, noroi inghetat. Vremea ok, padurea frumoasa, echipa ca intotdeauna...la superlativ! Multiple peripetii: copaci cazuti (Dan a lasat drujba acasa :ang3), am exersat Fiskarsul, dejantarea Patrolului spre amurg, iar la drum de seara se deschide in mers capota @ADB-ului si sparge parbrizul :sr. Felicitari Oanei, sotia ADB-ului, pentru curajul de a conduce in asa conditii. Mentionez acilea si pe Ciprian, care a pus la loc anvelopa Patrolului fara macar sa o dea jos de pe masina, cu o lingura de benzina :al Fie ca iesirea asta sa prefigureze un an cel putin la fel de fain! Sa vorbeasca imaginile: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Gheata la mal! Magureni - Malurile 05 ian anuntati si voi iesirile astea daca nu sunt cu circuit inchis ca in zona Bucurestiului as vrea si eu sa ies :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Re: Gheata la mal! Magureni - Malurile 05 ian Frumoasa zona, si aproape.... ai cumva track-ul ? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Gheata la mal! Magureni - Malurile 05 ian FRUMOS anunta-ma si pe mine cand mai iesi Iulian poate merg cu voi. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos 61 Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Gheata la mal! Magureni - Malurile 05 ian Domnilor, Au dreptate Packard și Sabău Gigel, evenimentele ar trebui anunțate pe forum înainte să se întâmple, nu după. Poate mai sunt și alți doritori să participe. Salutari tuturor membrilor :cl, Dragoș 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumifly3000 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 (editat) Re: Gheata la mal! Magureni - Malurile 05 ian Foarte frumos... pe langa buc poate vin si eu daca se anunta Editat Februarie 2, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: Gheata la mal! Magureni - Malurile 05 ian Salutare! Aveti cumva traseul? Multumesc anticipat. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate