Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire in scop caritabil si aventura in Muntii Poiana Ruscai - Hunedoara

Achimoto

Postări Recomandate

- Carpathian Adventures & Free Bikers Hunedoara organizeaza : IESIRE ADVenture - Off Road IN SCOP CARITABIL in TINUTUL PADURENILOR , in muntii Poiana Ruscai - jud Hunedoara !

- Duminica 5 ianuarie , sa efectuat prima iesire in comuna Lelese , si am fost sa vizitam familii care chiar au nevoie de ajutor , am vazut la fata locului in ce conditii traiesc si de ce au nevoie .

- In saptamana 6 - 12 ianuarie , publicam lista cu familiile si persoanele nevoiase , si adunam donatiile .

- Urmand ca duminica 12 ianuarie sa mergem cu donatii , exact unde trebuie si cu ce trebuie !

- CINE DORESTE SA SE ALATURE campaniei prin DONATII DE ORICE NATURA in sprijinul celor mai jos mentionati , sau vrea doar sa dea o mana de ajutor la dusul donatiilor si sa iasa cu noi la 1 zi de aventura pe off road usor , va asteptam !

- Contact =

MAIL : achimoto_ro@yahoo.com -

TELFON : 0728290701

** Satul Cerisor :

- Nea Aurel , in varsta de 59 ani , traieste din pensia de 200 si ceva de lei . Traieste in casa natala unde nu mai are curent . iar iluminatul la lumanare sau la baterie de masina . Ar avea nevoie de ceva haine , paturi , 1 baterie rea de masina , un invertor daca gasim sa alimenteze si el radioul sau un bec de la 12V , alimente , etc .

- Familia Bacean , formata din 2 oameni trecuti de 70 ani , care traiesc doar din o pensie mica . Au spus ca orice ajutor pentru ei este bine venit .

** Satul Lelese :

- Familia Gabora , compusa din 2 adulti mama si tata in jur de 50 ani si cei 3 copii cel mare de 7 ani , mijlociu de 5 ani , si cea mica de 3 ani . Traiesc si se intretin din ajutorul social si din ce mai muncesc zilieri in sat . Copilul cel mare este printre cel cei mai buni la scoala .

- Familia Patrau , traiesc in partea abandonata a cladirii fostei Poste din sat , 2 pariniti in jur de 30 ani , ce au 2 fete una de 3 ani iar cea mica de doar 9 luni . Traiesc din ajutorul social si munca ziliera .

ORICE AJUTOR ADUS FAMILIILOR DE MAI SUS ESTE BINEVENIT !

https://plus.google.com/u/0/photos/112349059984039779421/albums/5966621946178384737

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire in scop caritabil si aventura in Muntii Poiana Ruscai - Hunedoara

Daca dati mai multe detalii despre ora si locul de intalnire, ar fi OK. Eu sunt din Deva si va tr sa vin cu masina peste dealuri ca altfel nu se poate.

De ce nu incercati sa luati legatura si cu cei de la Club Off-Road Hunedoara? Sunt langa voi, si de la voi.

Am privit pozele, si, sincer, cu cauciucurile pe care le aveti pe masini, ar fi cam greu in afara drumurilor practicabile.

Sper sa dati maimulte informatii.

Stima

Link spre comentariu

Daca dati mai multe detalii despre ora si locul de intalnire, ar fi OK. Eu sunt din Deva si va tr sa vin cu masina peste dealuri ca altfel nu se poate.

De ce nu incercati sa luati legatura si cu cei de la Club Off-Road Hunedoara? Sunt langa voi, si de la voi.

Am privit pozele, si, sincer, cu cauciucurile pe care le aveti pe masini, ar fi cam greu in afara drumurilor practicabile.

Sper sa dati maimulte informatii.

Stima

Salutare Cretu-le

Si eu stau in Deva , in zona Trident .

Duminica cand am facut iesirea , am plecat 2 masini si 2 motoare din Deva , prin paduri si peste dealuri !

Am mers pe ruta Deva - Almas - Popesti - Nandru - Bos - Zlasti - Hd , acolo ne-am regrupat cu inca 2 masini si am plecat mai departe peste dealuri si munti , Zlasti -Govasdie - Cerisor - Lelese - Sohodol si retur .

Cu baietii de la Off Road Hunedoara , nu avem tangente , ei se dau extrem iar noi ne dam de placere de fun !

Noi din trupa Carpathian Adventures , avem gume mai soft pt iesiri pe off : AT-uri si Mt-uri , dar duminica am mers si cu gume de strada si ne-am cam chinuit , dar asta e distractie :banana .

Iesirea cand vom duce donatiile se amana pe duminica urmatoare 19.01.2014 , si plecarea din Deva va fi pe la 10 dimineata , sa fim pana in 12 la HD , sa putem merge mai departe !

- Daca vrei sa mai iesi cu noi la tot felul de ture ce le facem , da un telefon : Achimoto 0728290701 .

Pagina noastra de internet , care acum este in lucru : http://carpathianadventure.achimoto.ro/

Pagina noastra de Facebook , actualizata tot timpul : https://www.facebook.com/CarpathianADVentures

Grupul de discutii Enduro - Off Road Hunedoara de pe Facebook : https://www.facebook.com/groups/432688233498857/

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Actiune caritabila organizata de Carpathian Adventures & Free Bikers Hunedoara , cu sprijinul fabricii de paine Happy Bread Hunedoara , si a anumitor oameni cu suflet din comunitatile din judetul Hunedoara : comunitatea moto , comunitatea 4x4 , comunitatea Civitas Deva , comunitatea Hunedoara Culturala , si multi altii .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare