baciudibaciu Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: 4 romani in Siberia - cu ARO Vstef doar sa il legi in spate pe butoiul de beutura asa poate reusesti sa il iei la drum,altfel e mereu ocupat :) da nea Baciu ce treaba aveti cu stimabilul? nu de alta da anu asta vreau si eu sa vad ca scoate la capat cotetul de TV :) ca ma tenta sa ii dau la facut un 244 :) Pai il stiu tare bgaret si...ma gandeam ca ne face o surpriza de ramanem ca la dentist ,dar... baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calaretul4x4 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: 4 romani in Siberia - cu ARO In Rusia carburantul este la jumatate de pret ca la noi, iar in alte foste state sovietice si sub jumate.Cat te-ar costa un drum pana la Londra cu masina aproape faci expeditia in cauza :) Chiar merita, m-as alia si eu la expeditie cu inca 2 prieteni dar nu cred ca am fi acceptati cu vehicol japonez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: 4 romani in Siberia - cu ARO atentie! Carburantul este ieftin in Rusia numai pe alocuri! In anumite zone, gen Yakutia, Kolyma Trassa (Drumul Oaselor) , Magadan poate fi cat in Europa! Nu va imbatati cu apa rece. Fiind diesel, baza "economiei" va ramane la camionari. Cooperati cu ei. Sa verificati rezervorul, mai ales sa nu curga pe la litrometru. Eu am avut aceasta problema si niciodata nu puteam face plinul...mai vorbim. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: 4 romani in Siberia - cu ARO La masina este foarte multa treaba :grin: Pana cand va fi gata, ne bucuram ca si altii apreciaza ideea noastra: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/romanii-care-ne-au-impresionat-in-2013-11980197 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: 4 romani in Siberia - cu ARO Felicitari, ocupati un loc onorant in clasamentul ala! Spor la pregatirea expeditiei! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumifly3000 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: 4 romani in Siberia - cu ARO Felicitari :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: 4 romani in Siberia - cu ARO Cred ca e momentul sa dezvaluim si stadiul la care am ajuns cu masina :grin: http://youtu.be/BmFXpQsfNiU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 4 romani in Siberia - cu ARO Felicitari si sa auzim numai de bine!:wink: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia14 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: 4 romani in Siberia - cu ARO Vă admir, doar niște persoane cu o atitudine foarte pozitivă pot face așa ceva, dar învingerea dificultăților de care o să vă izbiți de la ”ideea sămânță” și până la povestea spusă-n tihna de-acasă de după noiembrie o să facă și mai savuros gustul aventurii, pentru că aventură este! Vă rugăm să împărtășiți cu noi fiecare clipă, o să fim alături de voi de la strângerea ultimului șurub al caroseriei și până o să vă întoarceți cu bogăția de impresii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jisu Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: 4 romani in Siberia - cu ARO Felicitari pentru initiativa! O sa va urmaresc sa fiu la curent cu tot ce faceti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ama27 Postat Februarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Un teaser : http://vimeo.com/86539803 1998 ARO 243 3.2 UTB 2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v 1984 Mercedes-Benz w 123 300D Kombi 1994 Yamaha Virago XV 535 1999 Yamaha XT 600 1960 IZH Festival Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Faza cu aprinderea farurilor a fost de belea! :))) Parca a deschis ochii Smaug! :))) Super tare! Bafta in continuare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu.I Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Multa bafta! Sper sa nu va faca probleme "culoarea" masinii prin anumite zone. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO da faza mare de pe dreapta nu merge :) bafta multe si succese notabile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Ne spuneti si noua daca motorul are ceva modoficari?sau daca mai este tot cel vechi de aro si daca da,cu ce consum mediu ati mers cu el pana acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudujjj Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO FELICITARI !!! pentru 2015 mi-am propus acelasi lucru , Siberia, Baikal etc !!! my life ... my way ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu4x4 Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Super tare .. Felicitari pentru initiativa . Cred ca multi dintre noi viseaza la o aventura ca asta ,, eu sunt unul,, si sper cat mai curad sa dau ,,o tura '' pana in mongolia !!! Bafta multa .. Asteptam poze si impresii.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shushy Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO asteptam cu nerabdare . Felicitari pentru toate initiativele avute cu ajutorul vostru avem okazia si noi restul sa gustam cate putin din exteriorul tarii asteia . Tot respectul :cort:fh:id:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Am rezumat realizarile din ultima perioada pe site: http://www.offroadteamaro.ro/4-Romani-in-Siberia/?p=130#more-130 Si avem si un mic film din ziua "imperecherii" sasiului cu caroseria, deocamdata doar pe FB, o sa revin cand il punem si pe Youtube https://www.facebook.com/photo.php?v=839448479404373 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO [video=youtube;B-0Ne7D-dCw]http://www.youtube.com/watch?v=B-0Ne7D-dCw 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Desi am intampinat ceva dificultati si intarzieri suntem 100% hotarati sa continuam proiectul si sa facem tot ce e necesar sa reusim sa ajungem si inapoi :grin: Cu ocazia asta o sa facem un apel la ajutorul comunitatii club4x4: intrucat bugetul pt. masina a fost unul minim (dupa parerea unora chiar imposibil de mic ) avem nevoie de un set de anvelope care sa ne tina pana la 40,000km si ne-ar ajuta foarte mult daca am reusi sa le obtinem printr-o sponsorizare. De asemenea ne-ar ajuta si ceva consumabile pt masina, pt. ca desi am avut vreo doua promisiuni, nimic nu s-a concretizat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Bravo! Urmaresc cu atentie desfasurarea....Tot respectul! Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Va rog sa imi permiteti o observatie, chiar daca sunteti in efervescenta pregatirilor. Ieri am ajuns intamplator pe un forum de calatorii similare celei in care plecati si am vazut ca, datorita unor conflicte locale in Khorogh (Tajikistan) de saptamana trecuta, Pamirul este momentan inchis pentru straini. De asemenea sunt granite care sunt inchise, in special intre Tajikistan si Kyrgyzstan, e important sa le verificati chiar inainte de plecare. Am vazut ca traseul vostru are si segmentul Pamir. Pe acel formum sunt actualizate informatii relatate chiar de cei care sunt in zona, deci merita consultat. Link: http://www.horizonsunlimited.com/hubb/northern-asia/ In plus gasiti si multe informatii pretioase, care va pot scuti de timp pierdut. Alta varianta de care am profitat si noi anul trecut a fost celebrul David de la Stantours, stantours@gmx.net, care ne-a dat la momentul respectiv informatii valabile. In rest, suntem alaturi de voi, tineti-va tare de program si dati-i bataie! 1 T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Desi am intampinat ceva dificultati si intarzieri suntem 100% hotarati sa continuam proiectul si sa facem tot ce e necesar sa reusim sa ajungem si inapoi :grin: Cu ocazia asta o sa facem un apel la ajutorul comunitatii club4x4: intrucat bugetul pt. masina a fost unul minim (dupa parerea unora chiar imposibil de mic ) avem nevoie de un set de anvelope care sa ne tina pana la 40,000km si ne-ar ajuta foarte mult daca am reusi sa le obtinem printr-o sponsorizare. De asemenea ne-ar ajuta si ceva consumabile pt masina, pt. ca desi am avut vreo doua promisiuni, nimic nu s-a concretizat. aveti si voi un cont pe undeva, ma gandesc ca daca am pune macar cativa dintre noi vreo doi bani tot ar fi ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Multumim pentru interes si sustinere. Si pentru ca mai multi oameni de treaba vor sa ne doneze cate ceva banuti am hotarat sa pun aici conturile ACS Offroad Team Aro: Euro: RO41RZBR0000060016419039 RON: RO79RZBR0000060016419034 In legatura cu diversele probleme de pe traseu, suntem constienti ca pot aparea oricand de orice fel... si tinand cont de durata expeditiei noastre nu putem decat sa ne documentam periodic pe parcurs iar cand dam de greu sa gasim solutii - ocolire, intoarcere, obtinere de vize noi... orice va fi nevoie. Nu plecam cu gandul ca va fi usor, ca un drum prin Germania :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate