StoneCold Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Incredibil,ce splendoare! :O Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Bine ati revenit sanatosi acasă! LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Bine ai revenit acasa si va multumim ca ati impartasit cu noi aceasta aventura. Am reluat la citit tot topicul si ma simt exact cum sa simteam cand eram copil si terminam o carte de Jules Verne. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
219CXR Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 (editat) Re: 4 romani in Siberia cu ARO Baieti, ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine! Daca va ganditi sa scrieti o carte despre aventura voastra, eu voi fi clar printre primii care o cumpara! Felicitari si va multumesc pentru poze, am petrecut ore bune urmarind aventura voastra ! Editat Decembrie 1, 2014 de 219CXR 0724066100 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Bine ati revenit, si felicitari pentru reusita acestui proiect! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 (editat) Re: 4 romani in Siberia cu ARO Felicitari ! Ati scris istorie ! Cinste voua si pentru faptul ca ati reusit sa aprindeti o lumanare sufletelor fratilor nostri adormiti in acel capat de lume ! Editat Decembrie 1, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jervig Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Imi pare bine sa vad ca ati ajuns cu bine. (Ne-am intalnit la podul spre Tomtor) Ati reusit sa luati barja pe Lena? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Ati reusit sa luati barja pe Lena? Salutari! Am renuntat la ideea de a merge pe Lena. La intoarcerea de la Magadan am luat-o direct spre Chita si apoi spre cel mai estic punct de trecere in Mongolia pentru a "economisi" zilele disponibile din viza de Rusia - in momentul ala aveam vreo 10 zile intarziere de la program. Voi ati reusit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jervig Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Da. A fost foarte fine. Drumul de la Iakutsk pana la Mirnyi in general a fost ok, dar pe alocuri - aventuros. E jale totala daca nimeresti pe acest drum in ploaie torentiala. Aici ceva secvente din drumul dat Insasi barja a durat 5 zile (impotriva curentului). Majoritatea pe barja erau camioane, 2 auto si noi, 2 campere. Video descrierea barjei aici: http://youtu.be/JxCserUanWcspalat Si noi am luat trecerea Solovki. Nu prea multa lume stie de ea. Cum a fost 'drumul' pana la Cioibalsan? Noi am fost cam stresati de pistele umede si lunecoase. Ati iesit din Mongolia prin Tashanta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Prin Tashanta am iesit. Spre Choibalsan nu am avut probleme, mai palpitanta a fost trecerea prin vama mongola, ne-au tinut vamesii acolo pana la sfarsitul turei lor ca nu le-au placut vizele noastre si nu pre stiau ei ce e aia Romania :)) Oricum prin Mongolia am nimerit niste drumuri mult mai rele decat pistele putin circulate din est pt ca de la Gobi spre iesirea de la Tashanta am ales un traseu "direct" sa-i spun asa :grin: dar am intalnit si zone foarte interesante, frumoase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 (editat) Re: 4 romani in Siberia cu ARO Un articol - video de la ProMotor: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/romanii-care-au-fost-cu-un-aro-pana-in-siberia-s-au-intors-acasa.-video-13719089 Editat Decembrie 15, 2014 de Max 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Tudore, va invidiez sincer...:grin: O astfel de expeditie este visul meu de cativa ani. Sper sa se realizeze la un moment dat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George Rusu Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO JOS CU PALARIA! Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Ce harti ati folosit, unde le-ati gasit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Am folosit Navitel, programul de navigatie rusesc ce are harti cam pentru tot fostul bloc sovietic. Am primit cadou de la un prieten un GPS chinezesc de 99lei pe care a instalat el Navitel, Garmin pentru Mongolia si Igo pentru partea civilizata. Si l-am folosit pana in Bulgaria :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO deci nimic pe hartie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Am avut astea: https://www.reise-know-how.de/produkte/landkarten/zentralasien-11700000-1631 si inca doua din Rusia, le-am folosit pt planificare, ca sa nu consumam curentul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO FELICITARI! Este cu adevarat extraordinar ce ati reusit sa faceti. Lucrurile marete se fac intr-adevar cu resurse putine, dar cu oameni valorosi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Felicitarile mele baieti si sper sa nu va opriti aici :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jisu Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Mai,da' voi sunteti buni de tot!Fara cuvinte!Orice as spune ar fi prea putin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ydaniel Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Foarte frumoase pozele:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jervig Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Aici http://travel.drom.ru/31228/, rusul Kamezanov va mentioneaza in istoria lui. E si foto masinei voastre ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Da, unul din prietenii lui s-a cam distrat pe seama masinii noastre :grin: Noi am intrat pe BAM cu aproape 3 sapt. dupa ei, de am prins inundatii de mai mare frumusetea. Mai multa aventura, mai multa distractie :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uwex Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Jos pălăria! Felicitări. Drum bun si dealuri multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jervig Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: 4 romani in Siberia cu ARO Ce fel de viza ati avut pentru Rusia? Cyt timp a fost valabila? Noi am incercat recent sa aplicam pentru Rusia - business visa, caci durata poate fi mai lunga decyt cea turistica de 1 luna maximum. Dar procedura s-a facut mai draconica si cautam alte solutii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate