Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

4 romani in Siberia cu ARO

ama27

Postări Recomandate

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: 4 romani in Siberia cu ARO

Bine ai revenit acasa si va multumim ca ati impartasit cu noi aceasta aventura. Am reluat la citit tot topicul si ma simt exact cum sa simteam cand eram copil si terminam o carte de Jules Verne.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baieti, ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine!

Daca va ganditi sa scrieti o carte despre aventura voastra, eu voi fi clar printre primii care o cumpara!

Felicitari si va multumesc pentru poze, am petrecut ore bune urmarind aventura voastra !

Editat de 219CXR
0724066100
Link spre comentariu

Felicitari ! Ati scris istorie ! Cinste voua si pentru faptul ca ati reusit sa aprindeti o lumanare sufletelor fratilor nostri adormiti in acel capat de lume !

Editat de Astral
Link spre comentariu

Ati reusit sa luati barja pe Lena?

Salutari! Am renuntat la ideea de a merge pe Lena. La intoarcerea de la Magadan am luat-o direct spre Chita si apoi spre cel mai estic punct de trecere in Mongolia pentru a "economisi" zilele disponibile din viza de Rusia - in momentul ala aveam vreo 10 zile intarziere de la program. Voi ati reusit?

Link spre comentariu

Da. A fost foarte fine. Drumul de la Iakutsk pana la Mirnyi in general a fost ok, dar pe alocuri - aventuros. E jale totala daca nimeresti pe acest drum in ploaie torentiala. Aici ceva secvente din drumul dat

Insasi barja a durat 5 zile (impotriva curentului). Majoritatea pe barja erau camioane, 2 auto si noi, 2 campere. Video descrierea barjei aici: http://youtu.be/JxCserUanWcspalat

Si noi am luat trecerea Solovki. Nu prea multa lume stie de ea. Cum a fost 'drumul' pana la Cioibalsan? Noi am fost cam stresati de pistele umede si lunecoase. Ati iesit din Mongolia prin Tashanta?

Link spre comentariu

Prin Tashanta am iesit. Spre Choibalsan nu am avut probleme, mai palpitanta a fost trecerea prin vama mongola, ne-au tinut vamesii acolo pana la sfarsitul turei lor ca nu le-au placut vizele noastre si nu pre stiau ei ce e aia Romania :)) Oricum prin Mongolia am nimerit niste drumuri mult mai rele decat pistele putin circulate din est pt ca de la Gobi spre iesirea de la Tashanta am ales un traseu "direct" sa-i spun asa :grin: dar am intalnit si zone foarte interesante, frumoase.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am folosit Navitel, programul de navigatie rusesc ce are harti cam pentru tot fostul bloc sovietic. Am primit cadou de la un prieten un GPS chinezesc de 99lei pe care a instalat el Navitel, Garmin pentru Mongolia si Igo pentru partea civilizata. Si l-am folosit pana in Bulgaria :grin:

Link spre comentariu

Da, unul din prietenii lui s-a cam distrat pe seama masinii noastre :grin: Noi am intrat pe BAM cu aproape 3 sapt. dupa ei, de am prins inundatii de mai mare frumusetea. Mai multa aventura, mai multa distractie :ha:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Ce fel de viza ati avut pentru Rusia? Cyt timp a fost valabila? Noi am incercat recent sa aplicam pentru Rusia - business visa, caci durata poate fi mai lunga decyt cea turistica de 1 luna maximum. Dar procedura s-a facut mai draconica si cautam alte solutii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare