Giani Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) Astazi ne-am strans la garajul lui Silviu pentru putina miscare avand drept tel, testarea masinilor noastre si mai ales a masinii fosta lui Boros Csaba cu care a castigat multe competitii si mai nou propietar Marinica. O masina extraordinara cu niste solutii de iti lasa gura apa. Asadar participanti: Tuparu si Marinica cu Jeep Viorel cu Roverul Andi Visoiu cu Rzr Silviu Istrate cu caracatita Jighi impreuna cu Ionut pe Pajero si Eu Un videoclip cu Boros Chaba si urmeaza cateva poze: [video=youtube;VSJP18-5Fvs] Editat Ianuarie 11, 2014 de Astral KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. Cateva poze: KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. DA.Experienta noua.Masina(daca o pot numi asa) lui Boros...senzatie.Este un "utilaj" si la propriu si la figurat. Felicitari noului stapan! ...si multe trofee. P.S.Noi cei ce vrem ceva mai "bun" avem de învățat din acest proiect. Urmeaza foto si video. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. Filmarile din pacate sunt cam neclare... Editat Ianuarie 11, 2014 de Giani KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. S-o stapanesti sanatos Marinica ,astept s-o vad Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Ianuarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. felicitari marinica pentru achizitie !!!! si nu in ultimul rand felicitari ca veniti in zona :))) la distractii:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. Felicitarei Marinica si Tuparu , v-ati pregatit ff bine pt extremul din 2014! :br tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. Masina aceea este Jeep ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 (editat) Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. Masina aceea este Jeep ? ...a fost odata...ca niciodata-jeep. :) Fara "acordul" proprietarului , cateva detalii tehnice "misto",remacate: -sasiu ,la origine jeep,remodelat la partea centrala si spate -tren rulare: portale volvo(blocare sateliti din mers) cu suspensie air shock race r.-2.5",dubla triangulatie fata-spate+bari stabiliz.transversala(panhard),limitatoare cursa pneumohidraulice,directie hidraulica,frane/colt,etc. -troliu mecanic cu reductor unghiular(beleaaaaa) made in home,body pe AL.,reductie 7.1/1 -motor vw ALH(pieptanat),CV-semiautomata-JEEP cu tr.2 sincronizata electromecanic,reductor Volvo,+cateva "mici" detalii :grin: -presurizare,depresurizare anvelope "din mers", ajutate de o inovatie "dementiala"-compresor mecanic cu supapa de refulare(nici prin ultimul colt liber din cap nu-ti trece...ce idee :) ) ...multe detalii mici care fac marea diferenta. Concluzie : 1. extrem de usoara (caroserie,subansamble parte superioara-fibra+Al,suporti,prinderi strict necesare,nimic in plus-poate doar un... stergator pus shukar:grin:) 2. "masina" are multa inspiratie, din gama industriala(utilaje) 3. ...MULTA,EXAGERAT DE MULTA MUNCA-proiect/cost achizitie:SUPER AFACERE. ...sa o stapaniti sanatosi si...sa "produceti" cu ea ! :wink: Editat Ianuarie 13, 2014 de offenduro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. ...a fost odata...ca niciodata-jeep. :) Fara "acordul" proprietarului , cateva detalii tehnice "misto",remacate: -sasiu ,la origine jeep,remodelat la partea centrala si spate -tren rulare: portale volvo(blocare sateliti din mers) cu suspensie air shock race r.-2.5",dubla triangulatie fata-spate+bari stabiliz.transversala(panhard),limitatoare cursa pneumohidraulice,directie hidraulica,frane/colt,etc. -troliu mecanic cu reductor unghiular(beleaaaaa) made in home,body pe AL.,reductie 7.1/1 -motor vw ALH(pieptanat),CV-semiautomata-JEEP cu tr.2 sincronizata electromecanic,reductor Volvo,+cateva "mici" detalii :grin: -presurizare,depresurizare anvelope "din mers", ajutate de o inovatie "dementiala"-compresor mecanic cu supapa de refulare(nici prin ultimul colt liber din cap nu-ti trece...ce idee :) ) ...multe detalii mici care fac marea diferenta. Concluzie : 1. extrem de usoara (caroserie,subansamble parte superioara-fibra+Al,suporti,prinderi strict necesare,nimic in plus-poate doar un... stergator pus shukar:grin:) 2. "masina" are multa inspiratie, din gama industriala(utilaje) 3. ...MULTA,EXAGERAT DE MULTA MUNCA-proiect/cost achizitie:SUPER AFACERE. ...sa o stapaniti sanatosi si...sa "produceti" cu ea ! :wink: O.K. clar este Jeep :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. Am vazut si noi masina la Petromul de pe centura Ploiesti sambata cand mergeam la o tura scurta de offroad. Am admirat-o si ne-am minunat o vreme pe langa ea. La cele spuse deja de ceilalti colegii as adauga ca spre deosebire de alte masinarii "custom made" de pe la noi, asta in plus arata si intr-un mare fel. Vreau sa spun ca cel care a lucrat-o a tinut cont si de estetica, nu doar de partea mecanica. Foarte frumoasa masina! Felicitari noului proprietar. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. Salut băieți si multumim pentru ospitalitate! Îmi pare rău ca nu am putut sa stau mai mult! Aveți filmări cu Rangeul meu? Viorel Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. Salut băieți si multumim pentru ospitalitate! Îmi pare rău ca nu am putut sa stau mai mult! Aveți filmări cu Rangeul meu? Viorel ...aaa , lucrezi sub acoperire...ms.Viorel ! :wink: "...incepatoru" ... Iata o filmare cu cealalta "regina" a balului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Testarea masinii lui Boros Chaba fosta. Multumesc mult! Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate