Byk Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 (editat) Bună seara! Mă bucur mult că, în sfârşit, fac parte din comunitatea domniilor voastre! Tocmai ce am cumpărat Samurai-ul unui bun prieten, acesta este anunţul, http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79046-vand-samurai-1-6-8v-inmatriculat-preparat Mare om , mare caracter... îl iubesc! O maşină deosebită, va primi cu siguranţă îngrijirea necesară. Dacă aveţi sfaturi vis-a-vis de modificări, sunt deschis oricăror discuţii! Vă pupă tata! Editat Ianuarie 12, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Bine ai venit...frumos acaret...sa te bucuri de el :wink: daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Ianuarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 (editat) Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Mulţumesc mult de urare! Contează mult! Pupe tata! Editat Ianuarie 13, 2014 de Byk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Felicitari pentru achizitie ! La cum arata masinuta, de ce crezi ca ar mai avea nevoie de modificari.....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... nici eu nu stiu ce vrea sa-i modifice....doar vezi ce flex bun are....du-te cu ia in teren si n-o sa ai probleme... bafta si multi km si noroaie ...masina arata intr0un mare fel, nu ai ce sa-i mai faci. bucura-te de ia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Mulţumesc mult de urări! Mulţumesc de asemenea lui Astral pentru că a dus pozele din anunţ aici! Maşina arată un pic diferit faţă de acele poze, în sensul că, are alte roţi, cu jante din oţel, întoarse. Sunt binişor mai ieşite în afară, voi reveni cu poze recente. În legătură cu modificările, ştiu, prea multe nu am ce să-i fac în acest moment, dar, eu fiind mai perfecţionist de felul meu, consider că întotdeauna este loc de mai bine. Ca şi modificări, mi-aş dori nişte roţi mai mari, în prima fază. Ca şi îmbunătăţiri, maşinuţa va primi scaune noi, prelată nouă, plasmă la troliu, mmm, şi mai vedem... Mulţumesc încă odată de primire, cu voia voastră vă voi deranja pentru diferite sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Inainte de a-i pune roti mai mari, intreaba-l pe fostul proprietar ce marime a mai incercat el pe masina si cu ce rezultate, verifica apoi ce rapoarte ai in grupuri si poate nu in ultimul rand rasfoieste cu atentie topicurile despre anvelope la sectiunea Samurai REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 (editat) Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Am vazut in anuntul de vanzare ca rotile sunt pe 31 dar nu ai spus (sau nu am vazut eu) ce are acum. Ca parere personala nu cred ca este cazul sa te duci mai sus de atat daca nu intentionezi sa schimbi puntile. Nu este senzational de bine sa ridici centrul de greutate la Sam. Editat Ianuarie 13, 2014 de dragosd13 Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Cauciucurile sunt aceleaşi, Silverstone profil simmex pe 31, doar jantele sunt schimbate, sunt din oţel şi sunt întoarse. Ţinând cont şi de faptul că rapoartele din grupuri sunt cele originale, doar reductorul fiind schimbat (reductor de sj 410), probabil voi rămâne deocamdată la această mărime. Azi, pe seară, am adus maşina acasă, ce trebuie făcut prima dată este să schimb caseta de direcţie cu cea servo pe care am primit-o odată cu maşina şi cuplajul acela de cauciuc dintre tijă şi casetă, este ruptă o ureche şi are ceva joc direcţia. Îmi mai trebuie un cablu de kilometraj, dar nu este urgent, nu prinde aşa mare viteză ca să îmi fac probleme :ha: Am făcut o plimbare scurtă pe noapte, îmi place cum se comportă, face cald (îmi era teamă că, datorită faptului că este cu prelată, sunt probleme iarna), scutură un pic, în schimb nu zdrăngăne nimic pe ea. Flexează frumos în teren, fără să joace prea mult caroseria. Pe şosea, doar cu tracţiune spate, îmi părea că nu trage, dar dacă schimb vitezele un pic mai sus în turaţie se comportă ok. Îmi mai trebuie o banchetă spate, nu mai are bancheta originală, are o banchetă de Mitsubishi Colt, modelul vechi, care nu se pupă de nici un fel... Dacă este cineva care a adaptat o banchetă de altă maşină îi sunt recunoscător dacă îmi poate da un sfat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Hai să vă mai plictisesc cu o întrebare. Pe spate maşina are autoblocant, care pe şosea, la viraje mai accentuate, scoate un ţăcănit, absolut normal pentru că roata de pe exterior trebuie să compenseze diferenţa de viteză. Mă gândeam la o treabă, ar merge montat acelaşi gen de autoblocant pe faţă? Va ţăcăni mult mai des şi probabil se va uza mai repede, dar, ca şi principiu, ar funcţiona? Mulţumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Că răspuns simplu: da. Daca e de uzură nu o sa fie mai mare având în vedere că nu mergi cu faţă prea des. În plus nici din mrl-uri nu sunt conectate planetarele deci grupul nu este folosit Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Mulţumesc pentru răspuns! Din ce am mai citit, ar trebui schimbate şi planetarele cu unele heavy duty, cu mai multe caneluri. Rămâne de studiat pentru viitor, pentru nivelul meu, configuraţia actuală este mai mult decât mulţumitoare. Ar mai fi ceva, mă tot gândesc la un hard top, dar am văzut multe cazuri, unele şi aici pe forum, în care noi proprietari de Samurai cu hard top spuneau că una dintre primele modificări va fi trecerea la prelată. În afară de diferenţa de greutate, mai există şi alte criterii pentru trecerea de la hard top la prelată? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Din ce am mai citit, ar trebui schimbate şi planetarele cu unele heavy duty, cu mai multe caneluri. se poate monta autodeblocant spartan/lockright in grupul fata si fara planetare HD. ca rezista sau nu planetarele standard, acum depinde doar de sofer. Editat Ianuarie 14, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Felicitari pentru achizitie, frumoasa masina. Parerea mea este sa te dai asa cu ea ca e o masina foarte capabila. Nu ai nevoie de blocant fata nu ai nevoie de roti mai mari. Pui autodeblocant fata trebuie sa-nveti sa schimbii planetare fata in timp record. Pui roti mai mari de 31 ori o sa mergi cu ea numai pe sosea ori intri la alte n-spe miii de modificari (alte punti, alta suspensie, alte cardane, automat si alt motor) Sunt curios cu inmatriculatu cum o sa faci ca stiu ca masina are motor de 1.6 si nu e trecut in carte. Chiar sunt curios sa ne spui si noua. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Mulţumesc pentru gândurile bune! Cu siguranţă mă voi da cu ea aşa cum este acum, erau doar nişte idei care mi-au trecut prin cap, pe care vi le-am expus şi vouă, nu vor fi puse neapărat în practică. În legătură cu înscrisul, maşina a fost pusă la vânzare aici de userul "cobrra", dar nu este el proprietarul, proprietarul este din Vălenii de Munte, este un bun prieten din copilărie. Deci, deocamdată nu fac nici un act, rămâne înscrisă pe numele lui. Maşina mi-a fost vândută şi cu motorul de original de 1300, care este bun, a fost schimbat doar din nevoia de putere mai mare. Asta înseamnă că la vară, voi pune motorul de 1300 la loc, voi face RAR-ul, o înscriu, după care pun motorul de 1600 la loc. În acest moment maşina are ITP valabil până în 2015, deci am tot timpul pentru schimbat de motoare. Măine îi fac RCA-ul care este 208 lei pe un an, şi gata, sunt în regulă! Rovinietă nu îi iau că nu prea îi place asfaltul! :tr Sper ca până la sfârşitul lunii să îi pun şi servo direcţia. Editat Ianuarie 14, 2014 de Byk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... În dorinţa de a intra în legalitate am rugat un prieten să-mi facă asigurarea RCA, moment în care s-a constatat că maşina mai are asigurare până în martie, în condiţiile în care prietenul meu nu mai mersese cu ea, pentru că el ştia că nu mai are... :ha: Dar de, aşa se întâmplă când contabila îţi face toate actele, dar uita să te mai anunţe şi pe tine. Bun, acum să vă mai plictisesc cu o întrebare. Maşina are reductor de sj 410, care are şi frâna aceea pe tambur. Mă gândeam să îi mai pun un levier lângă frâna de mână pentru a mă putea folosi şi de acea frână. Întrebarea este, avantajele sunt evidente? Mă ajută pe coborări mai accentuate? Mulţumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Frumoasă foc! Felicitări pentru achiziție! Fain că e și înscrisă! (dacă vrei modificări, caută....”când o fi timpu” punți de Toyota --Fj62--:grin: apoi cu motoare...ori Swift GTI, ori ceva puturos de VW) Oricum ai grijă de ea!!! :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Mulţumesc mult pentru aprecieri! Cu siguranţă voi avea grijă de ea. Mâine facem o ieşire cu mai multe maşini, deocamdată nu ştiu exact traseul, oricum prin zona noastră, voi pune poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Mulţumesc mult pentru aprecieri! Cu siguranţă voi avea grijă de ea. Mâine facem o ieşire cu mai multe maşini, deocamdată nu ştiu exact traseul, oricum prin zona noastră, voi pune poze. hmm nu mai da repede din casa sau te-ai entuziasmat prea tare? :ha: hai bafta ca ne certam maine :x:x:x:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Domnilor a fost o ieşire de vis! Traseu cu destule surprize, grătar cu multă voie bună, conversaţie plăcută, maşini tractate, noroi cât cuprinde. Samuraiul s-a comportat impecabil, dintre cele 11 maşini prezente, doar vreo 4 au trecut peste tot fără să se trolieze sau să fie trase. Ei bine, una dintre ele a fost micuţul Samurai. La plecare, împreună cu copilotul (fratele meu), luasem diverse pentru grătar, nu fac reclamă magazinului din spate, nu este al meu :grin: În benzinărie, cu fostul propietar şi al său Pajero. Îmi părea mai mare Samurai-ul la mine în curte, dar... Vremea deosebit de frumoasă. La ceas de seară. Merita şi ea o bere! :2dr Pun şi două filmări, în prima toţi au pariat că rămân suspendat, dar am trecut, în a doua, pojghiţă de noroi cu gheaţă sub, toţi au zis că nu urc pe acolo, dar Samurai-ul s-a încăpăţânat şi a urcat! Vitara care urcă după mine se vede că o ia prin dreapta unde nu era gheaţă, iar Pajero a încercat o variantă ocolitoare dar fără succes... Au mai fost multe zone frumoase, cu mult noroi, dar am ajuns pe întuneric la ele şi nu se vede mai nimc pe filmare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Vă întrebam la postul #16: "Maşina are reductor de sj 410, care are şi frâna aceea pe tambur. Mă gândeam să îi mai pun un levier lângă frâna de mână pentru a mă putea folosi şi de acea frână." Revin cu întrebarea, există ceva avantaje? În afară de folosirea ca şi frână de serviciu, mai are vreun avantaj? Mă gândesc la un fel de asistenţă pe coborări accentuate, sau vorbesc prostii? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... nu te complica....daca ai frana de mana pe rotile spate si frane bune nu ai ce face cu frana pe tamburul de la reductor.....nu ai avea nici un avantaj....pantele abrupte pe noroi/zapada oricum nu-i recomandat sa le cobori cu frana actionata.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Ok, mulţumesc, am scăpat de o grijă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Salutare si sa o stapanesti cu placere ! Referitor la intrebarile tale privind partea de punti si implicit anvelope mai mari,din experienta cu multe incercari ,iata sfatul meu: -puntile (modelul mare) de samurai ,merg FARA PROBLEME cu anvelope 33" ,cu urmatoarele update-uri : -planetare fata,spate HD -reductie dif. grup conic raport minim 4.6(yukon) -reductie cutie transfer 4.15 -ramfors. pte. fata,spate(fata necesita un pic mai multa "atentie") -conversie spate rulmenti dubli Cu , configuratia de sus ,motorizare 1.3 carburatie am "mers" vreo 2 ani.Nu am rupt nici o planetara,nu am avut probleme legate de torsionarea puntilor,etc. De curand am echipat astfel de punti,planetare HD, blocante ARB,frane disc fata,spate Wilwood,etc. Concluzie: - Puntile de samurai sunt cele mai performante punti,pe care le-am testat,raport greutate-anduranta,garda dif.,unghi de bracare,etc. Incaodata : felicitari ptr. achizitie si...te asteptam la Campina !(ptr. "drive-test" :wink: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Byk Postat Februarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 (editat) Re: Un Samurai pentru sufletul meu... Mulţumesc mult de tot pentru urări, asemenea îţi doresc şi ţie! Mulţumesc de asemenea şi pentru răspunsul documentat şi experimentat. Mă bucur să constat că se poate scoate mai mult din maşinuţă, fără să schimb punţile şi (aparent) fără investiţii colosale, manopera intrând în grija mea. Punţile sunt întărite de fostul proprietar, acum nu ştiu cât de bine, au nişte corniere sudate pe ele, par groase, aşa, la prima vedere. O întrebare de începător în ale Samurai-ului, ce înseamnă "modelul mare"? Cam cât de mult se schimbă în rău comportamentul pe şosea cu 33-uri? La Câmpina vin oricând cu mare plăcere! Editat Februarie 13, 2014 de Byk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate