Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ETAPELE CN 2014 neoficial

Postări Recomandate

A inceput 2014 si se tot discuta peste tot de campionat dar nimic oficial nici macar un calendar provizoriu

Se aude ca prima etapa ar fi de

- 1 mai la Piatra Neamt Kamikaze,

- 22 mai Odorhei,

- 12 iunie Mures

- 17 iulie ORAR

- 7 august Baia Mare

- 28 august Cluj

- 25 septembrie GTC

Am vrea sa stim daca sUnt macar provizoriu asa si ce se mai schimba in Regulament sau in Calendarul competitional

Editat de vstef_is
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ETAPELE CN 2014 neoficial

Sedinta cluburilor de offroad este programata pe data de 1 februarie.

La aceasta data se va valida calendarul - din provizoriu va deveni final.

Intr-adevar asa arata la acest moment propunerea de calendar.

Regulamentul pentru 2014 a fost trimis catre cluburi, si va fi publicat tot dupa aprobarea in sedinta.

Toti sportivii interesati se pot adresa la clubul din care fac parte pentru a citi actuala propunere de regulament.

Dpdv specificatii masini ele vor ramane pe loc.

Dpdv prevederi regulament de genul penalizari, corectare, etc s-au introdus niste propuneri care au provenit de la cluburi si din observatiile participantilor de anul acesta. Fiecare club a fost solicitat sa transmita propunerile membrilor proprii, si au venit foarte foarte putine propuneri, deci corectiile sunt pentru a elimina neclaritatile, a ajuta concurentii sa se departajeze unii de altii prin ce fac in teren, etc. Pe de alta parte nu cred ca aceste prevederi aduse acum la cunostinta comunitatii (inainte de finalizare) ar aduce o valoare - caci nu vom prepara diferit masinile.

Link spre comentariu

Watcher - neoficial pentru anul viitor propun un curs de Word pentru cei ce introduc modificarile in regulament... poate asa o sa foloseasca cineva butonul ala numit "track changes"... nu de alta dar la prima lectura iar am gasit cateva greseli... dar avand experienta anilor trecuti nu cred ca mai are sens sa mai imi racesc gura....

De exemplu:

- greseli gramaticale:

concuentului

- exprimari neclare:

fara a suferi defectiuni tehnice

- exprimari contradictorii:

Proba va fi una de scurta durata (maximum 10 minute – prin responsabilitatea organizatorului), dar foarte tehnica si spectaculoasa. Pentru calculul punctajelor unitatea de timp etalon este minutul, insa, pentru departajare, se vor folosi secundele sau subdiviziunile acestora.

Organizatorul are obligatia de a anunta Timpul Maxim al probei ( TM ) la sedinta tehnica Timpul maxim stabilit de organizator se modifica daca timpul primului echipaj care iese din proba (fara a suferi defectiuni tehnice) este mai mare cu cel putin 15% fata de timpul estimat de catre organizator (TE). TM va fi majorat cu acelasi procentaj cu care a fost depasit timpul estimat, rotunjit în plus la minut.

Din pacate in ultimii 2 ani am incercat sa introduc 1 cuvant in regulament... de fiecare data mi s-a promis ca se rezolva, ca se face, ca se gaseste o solutie si de fiecare data am avut mare noroc cu organizatorii, sau cu echipa tehnica a concurentului... cu mare surprindere am vazut ca nici anul acesta nu s-a intamplat asadar, dar deja nu ma mai mira si din pacate a inceput sa nici nu mai imi pese.

p.s. Citatele de mai sus sunt din documentele trimise de Silviu (presedintele CNOR) ca fiind:

Regulamentul Sportiv per 2014 + alte documente/reglementari care au suferit modificari (anexa D si Caiet de sarcini pt organizatori)

Asadar Watcher nu a fost transmisa propunerea de regulament pentru 2014 ci regulamentul pe 2014 (eu zic ca este o oarecare diferenta :) ) - cum de altfel nici nu apare votarea regulamentului pe ordinea de zi a sedintei.

p.s.2. Documentul de mai sus a ajuns la mine din cauza implicarii mele in clubul GTC Motorsport, si nu din cauza implicarii mele in arbitraj, dar poate la un moment am sa inteleg ca noi suntem doar oamenii care trebuie sa aplicam un document scris incorect gramatical :(.

Editat de iwa
GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Iwa, ia reciteste ce-ai scris.....ca poate nu esti tu cel mai in masura sa dea lectii de gramatica si exprimare perfecta.....

...............nici anul acesta nu s-a intamplat asadar, dar deja ..............

p.s.2. Documentul de mai sus a ajuns l-a mine .........(.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Corect dragul meu Astral, dar eu sunt Iwa si imi exprim parerea proprie... nu reprezint Comisia Nationala de OffRoad...

Eventual imi cer de pe acum scuze ca am scos capul de sub piatra mea si am incercat sa imi exprim nemultumirea.

Editat de iwa
Link spre comentariu

Sa scot si eu capul de sub piatra. Sau stanca...

Pana la urma a fost transmis regulamentul sau propunerea de regulament?

Stiu ca a fost propusa o schimbare in Regulament Cadru, Pct. 4.1, respectiv Anexa D, Pct. 3c de catre 3 cluburi. Adica unul a propus si celelalte doua si-au exprimat sustinerea intocmai.

Din ce am inteles eu cererea pentru propuneri de schimbare a fost o chestie de forma. Adica propunerile nu sunt discutate....sau banuiesc ca cine a editat documentul a introdus discretionar propunerile de modificare/adaugare/schimbare in regulament.

Asa este sau sunt pe aratura?

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu

Procesul este teoretic asa:

1. CNOR cere propuneri;

2. Cluburile trimit propuneri;

3. CNOR analizeaza propunerile si creaza o propunere de regulament (eventual si cu propunerile arbitrilor :D);

4. In sedinta cluburilor prin vot se aproba noul regulament;

5. Se anunta noul regulament (eventual evidentiind modificarile).

Stiu sigur ca s-au intamplat pasii 1 - 3.

Am primit la un moment dat pe mail-ul de club cererea de propuneri, si vad ca in "noul regulament" / "propunere de nou regulament" apar niste modificari propuse anul trecut, sau altele noi.

Ce imi este neclar in procesul de mai sus este pasul 4.

In mail-ul venit de la Silviu ni se transmit urmatoarele documente:

Regulamentul Sportiv per 2014 + alte documente/reglementari care au suferit modificari (anexa D si Caiet de sarcini pt organizatori)

prin urmare eu inteleg ca acestea sunt finale si aprobate, nu sunt propuneri. De asemenea pe agenda sedintei cluburilor trimisa tot de Silviu nu apare nici un "topic" de votare a regulamentului. Insa cum sedinta este pe 1 februarie inca se mai pot schimba destule :D.

Totusi Watcher mai devreme vorbeste de aprobarea documentului in sedinta cluburilor.

Poate reuseste totusi cineva sa ne lumineze cum e sa nu ne mai uzam tastura degeaba :D

Cat despre propuneri ele presupun ca au fost discutate de membri CNOR (format din membri cu experienta care sunt in masura sa ia deciziile corecte... zic eu).

Cat despre introdusul discret... este un document ce va fi facut public dupa aprobarea comisiei deci nu vad de ce ar fi introduse chestii discret... (ar fi fost totusi frumos sa fie usor evidentiate modificarile, pentru a fi mai usor de urmarit)

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare