raresbazu Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Sfaturi utile scimbat motor benzina ,la diesel am trimis pm multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Sfaturi utile scimbat motor benzina ,la diesel aici se poate vedea cum am montat un 250 om.605.690 pe un fost 280 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Sfaturi utile scimbat motor benzina ,la diesel aici se poate vedea cum am montat un 250 om.605.690 pe un fost 280 ... Sunt curios cum va indica turometrul,sper sa fie ok.Tare suparat e masina domnu:-) Ar merita un topic despre toate modificarile facute http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Sfaturi utile scimbat motor benzina ,la diesel mai am putin de muncit la adaptarea unui sistem pentru o mai buna functionare a turbinei dupa care promit ca o sa revin cu poze si filmulete cu tot ce am facut.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 (editat) Re: Sfaturi utile scimbat motor benzina ,la diesel Intre timp am hotarat schimbarea motorului 2.9 cu 2.5 td 20 valve. Pentru impozit mai mic si putere mult mai mare,si am gasit un motor nerulat in tara impecabil. Am montat motorul cu ambreiaj masa dubla si cutie originala,am montat suporti motor originali,la cardan a trebuit doar sa adaptez o flansa. Pompa injectie fiind electric ,am montat o pompa hybrid.(Raresbazu ,multumesc toate sfaturile) Masina merge in mare fel,pompa e reglat la 100cc,turbo 1.5bar,intercooler. Imaginile vorbesc Editat August 2, 2014 de peter erno http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate