YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Anul trecut am facut un traseu din Arieseni in Padis la lacul Fantanele si inapoi.Cand eram noi in Padis am remarcat un drum care parea sa mearga chiar pe creasta muntilor.Asa ca,anul asta am facut Cheile Galbenei,Stana de Vale,de unde am mers pe creasta amintita pana la cabana Vladeasa (practic toata creasta),de acolo am mers pe valea Draganului pana la lacul Draganul,de aici spre lacul Lesul,si inapoi la Sana de Vale. Am fost o singura masina din pacate.90% drumul a fost OK,mai putin portiunea dintre creasta si cabana Vladeasa,unde am cautat drumul cam o ora jumate,si l-am gasit doar datorita unor ciobani care ne-au condus pana unde reancepea traseul marcat.Doar ca de acolo drumul era cam rau,sau mai bine zis nu era.Ne-au cam tremurat chilotii,mai ales fiind singuri,sigur ca a trebuit sa inceapa si o furtuna FIX in cea mai dificila portiune,dar,datorita copilotului,care a facut o zi mare am reusit sa trecem cu bine. Doi fiind,nu avem poze din cele mai 'spectaculoase' treceri dar... 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Traseul pe chei se face doar pe jos ,si este destul de dificil,dar MERITA! 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Urcarea pe creasta... 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Super! mai postati poze! :h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Pe creasta.... 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Tot pe creasta 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Se-mpute treaba.... 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Si mai rau... 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) In drum spre cabana,mai oprim la o stana,unde servim o clisa si palinca cu lapte,care ne dau putere dupa episodul din padure 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Lacurile.... 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) In drum spre casa vizitam pestera Meziad,si o scurtam peste deal pe la Moneasa 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Cam asa ne-am invartit pana am gasit drumul spre Vladeasa 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Superb !... :grin: :10 :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) superrr !!! :1 data viitoare o facem in echipa :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Bravo ! Am notat traseul si poate il facem si noi. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Adevarate! Felicitari! :1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Foarte frumos. Eu n-am fost pe acolo de vreo 20 de ani :ang2 Åži atunci pe jos. Da cred că ÅŸi 2m Å£i-a mers bine de acolo ... 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Foarte frumos. Eu n-am fost pe acolo de vreo 20 de ani :ang2 Åži atunci pe jos. Da cred că ÅŸi 2m Å£i-a mers bine de acolo ... Da.. a mers f fain,Semenicul venea full scala,Oradea,Clujul,Bistrita,ca sa nu mai zic de cele din HA 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Poti cumva sa postezi si track-ul OZI? Mi-ar fi de mare folos. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) superba zona, superbe poze. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) superba zona exce;ente poze..... traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut) Suuper :g :1 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate