Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut)

YO2LZP

Postări Recomandate

Anul trecut am facut un traseu din Arieseni in Padis la lacul Fantanele si inapoi.Cand eram noi in Padis am remarcat un drum care parea sa mearga chiar pe creasta muntilor.Asa ca,anul asta am facut Cheile Galbenei,Stana de Vale,de unde am mers pe creasta amintita pana la cabana Vladeasa (practic toata creasta),de acolo am mers pe valea Draganului pana la lacul Draganul,de aici spre lacul Lesul,si inapoi la Sana de Vale.

Am fost o singura masina din pacate.90% drumul a fost OK,mai putin portiunea dintre creasta si cabana Vladeasa,unde am cautat drumul cam o ora jumate,si l-am gasit doar datorita unor ciobani care ne-au condus pana unde reancepea traseul marcat.Doar ca de acolo drumul era cam rau,sau mai bine zis nu era.Ne-au cam tremurat chilotii,mai ales fiind singuri,sigur ca a trebuit sa inceapa si o furtuna FIX in cea mai dificila portiune,dar,datorita copilotului,care a facut o zi mare am reusit sa trecem cu bine.

Doi fiind,nu avem poze din cele mai 'spectaculoase' treceri dar...

0744616745
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Plimbare Apuseni (continuare de anul trecut)

Foarte frumos. Eu n-am fost pe acolo de vreo 20 de ani :ang2 Åži atunci pe jos.

Da cred că şi 2m ţi-a mers bine de acolo ...

Da.. a mers f fain,Semenicul venea full scala,Oradea,Clujul,Bistrita,ca sa nu mai zic de cele din HA

0744616745
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare