semaca Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Eu unul tare as merge sa-i vedem pe baietii nostrii si nu numai. Putem merge sambata de dimineata, vedem trialul, ne intoarcem seara sau ramanem la o pensiune ceva, sa tragem un chef cu prietenii. Daca aveti idei sau solutii in sensul asta postati aici! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? ai idee unde se tine trialul? Eu sambata o sa fiu in Buzau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? Cred ca o sa vin si eu . La mine o sa fie mai complicat cu 2 buc copii + 1 buc nevasta dar sper ca o sa ajung. Eu am sunat dar nu am gasit locuri la hotel. Daca stie cineva as fi interesat de o camera Vineri / Sambata /Duminica sau Sambata /Duminica bugt alocat ~ 250 RON pe noapte pt 2 adulti+2 copii micuti . Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? Cred ca o sa vin si eu . La mine o sa fie mai complicat cu 2 buc copii + 1 buc nevasta dar sper ca o sa ajung. Eu am sunat dar nu am gasit locuri la hotel. Daca stie cineva as fi interesat de o camera Vineri / Sambata /Duminica sau Sambata /Duminica bugt alocat ~ 250 RON pe noapte pt 2 adulti+2 copii micuti . Salutari, Calinvas incearca la monteoru, la hotel sau la casute The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? O sa ma descurc acolo sau ... nu o sa ma descurc si seara o sa plec spre casa. Intrebarea este : La ce ora sa ajung pentru trial simbata si unde exact se tine ??? Niste coordonate GPS sa le ajung direct ar fi super. Salutari, Calinvas P.S. Ciudat este ca nevastamea vrea sa vina ,ea care este o sosonara convinsa :ha: , mi-a spus ca a vazut la TV un reportaj . Oricum la ora 9:14 Am doarme neintoarsa asa ca simbata o sa o trezasc cu o caldare de apa in cap :twisted: :banana Intimplari cu nevasta "sportiva" 1.Entorsa grava care a solicitat aparat gipsat - locul periculos al accidentului - :ha: farmacia din Carrefour Baneasa :ha: cred ca exista o denivelare a gresiei de un micron pe care a alunecat :ha: subliniez ca NU era ud pe jos. 2.Ski Austria , ii inchiriez echipament ii pune cel de la inchiriat claparii in picioare , ne suim pe munte ne dam jos din telecabina, ii pun schiurile pe zapada frumoasa inclinatie cam ca si pe DN1 si cica "aluneca" pun eu "normal" de asta ne chinuim , dupa 3 min si o criza a ei de nervi skyul se termina :p 3.Si era sa uit ... apartament la bloc + cada din baie = 2 coaste fracturate , macar acum stim cand o sa ploua :P Sper ca nu v-am plictisit :hi http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 3, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? Caline, dupa cate povestesti, vrei sa te mai risti cu nevasta pe la noroaie? Imi imaginez cum ai cunoscut-o: s-a impiedicat (desi tu nu alergai dupa ea...) si ti-a cazut gingas si studiat in brate ...si gata, te-a cucerit! :grin: Din pacate, cred ca nu am sa vin la Buzau intrucat ma duc sa-mi ridic masina de la Campulung. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? Salut Semaca , la ce ora este Trialul Sambata ?? Salutari, Calinvas P.S. Cam asa a fost cu nevasta dar stii ce era grav ... nu mima nimica sau are scoala de cascadori promovata "magna cum laude" http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? Rider prezent la trial :grin: Si apoi la tavalit de Isuzu pe valea Buzaului :tr Ne vedem la Mocearu :h5 . Noi plecam de vineri pe la prinz din Buzau. Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? O sa merg si eu la trial sambata, la Buzau, insa o sa plec sambata dimineata, asa ca cine este amator, poate ne mai auzim maine , adica vineri!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 4, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? problema e ca nu am reusit sa aflu unde se tine trialul... Oricum plecarea se face din Buzau, probabil de la hotelul unde sunt cazati participantii. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? trialul se tine inainte de pod la dreapta.cel mai sigur e sa ajungeti pana la 9 la hotel in buzau si de acolo se pleaca in coloana. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 4, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? nike, sa specificam in clar: e vorba de podul de la Maracineni, la iesirea inspre Focsani. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Re: Mergem sambata la trialul de la Buzau? da.sunt maria. :hi am vorbit cu nike "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate